73

Иван Иванов

преди 13 години

Забравих само да допълня че в разумните държави има само две партии или максимум три, а тука колко са не знам. Пак ние ги храним, ако не знаете знайте го!

72

Иван Иванов

преди 13 години

Ех велики хора, велики умове. Решили са великия въпрос: кое е първо - кокошката или яйцето? А бе просто едни шутове и крадци ни управляват а ние си седим и гледаме сеир, ама той е за наша сметка дами и господа!

71

Анонимен

преди 13 години

Както се оказва, почти за всички ще има или вече е имало допълнителни суми, само за пенсионерите е твърдо решението "изобщо да не се надяват" на коледни добавки. Хващат се за наименованието. Важно ли е как се нарича отпуснатата сума пари по празниците? Тези хора не са просеци, те са работили. И изобщо не ни сравнявайте с други държави, там пенсиите са достатъчни за добър живот на възрастните.

70

Пенсионер с 230 лв

преди 13 години

Ще повярвам на депутати, министри и тям подобни, когато обявят, че във връзка с кризата си НАМАЛЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ, а не да твърдят, че няма да има допълнителни заплати /добавки/, а тайно да са си раздали вече по 3-4 такива!Вижте Чехия: там висшите политици сами си орязват заплатите! Това е държава, това са държавници! А нас ще ни баламосват с хиксове и игреци! Много хитри се мислят! Пенсионерите да не ги включват изобщо в плановете си! No pasaran!

69

tanasi

преди 13 години

Самото заглавие на тази новина мисля, че е достатъчно доказателство за малоумното решение описано в нея. След като прочетем, че за този напълно формален въпрос са отделени 13 часа се усещаме, че това се е случило на жълтите павета. Дали ще доживеем да видим новина - Депутатите решиха: Нещо смислено? (например да резнат един два бонуса на големите си специалисти или да вземат някое перспективно решение). Какъв е смисълът да се карате кои са по-добри, когато се вижда, че нищо не правят?

68

Анонимен

преди 13 години

Ох, какво се правиш на две и половина. Никой не те кара да го чертаеш, на дядо ти спокойно ще му зачетат бюлетината ако има някакъв "x". Смешни били политиците, че го обсъждали толкова време... ами я вижте тук народа какъв достоен дебат е спретнал за един "х". Каквито хората такива и политиците.

67

ЛЕЛЕ

преди 13 години

Човече само трябва да драснеш отгоре надолу и още един път.Това са го правили още при Динозаврите.Ама може да си от сашетата.

66

Анонимен

преди 13 години

На дядо ми, на който му треперят ръцете, ще го карат да прави Х-ове, ми няма да го направи идеален, не че е неграмотен, но то от възрастта? Какво е Х?? Сега АКО ходя да гласувам с транспортир, линия и пергел ли да съм снабден? А не можели една хубава плътна точка? Или Х-са по лесно се приправя на звезда* и вече бюлетината е не валидна?

65

Koko

преди 13 години

Кво стана, ще им остане ли и време да продължат срока за пререгистрация на фирмите?

64

Dido

преди 13 години

Evala plashtame na *** zaplata 13 chasa da se chudiyat dali da glasuvame s X s 0 ili s check. A kogato triyabva da glasuvat seriosni neshta *** chakat na opashka za podaraci skapi telefoni. Sorry za latinicata niyamam kirilica na telefona.

63

Y

преди 13 години

73, ще подмина това за *** /точно на *** няма да позволя повече да ме правят!/ и ще те помоля любезно да ми кажеш ти на кого от политиците ВЯРВАШ? Ама наистина!

62

Президент на РъБъ

преди 13 години

И следващите 4 години да не си казал дума против, който и да е политик!Тъпо ***!

61

Y

преди 13 години

Стига с тези хиксове бе! Кой ще ви гласува изобщо? Измряха будалите! Ще ходим за риба или за гъби, или пък ще си лежим вкъщи! Оправяйте се сами! Гласувайте си, избирайте се, надлъгвайте се, не ни интересувате! Баста!!!!

60

Президент на РъБъ

преди 13 години

Яж ла*на ***... 100 пъти ви се обясни за Калинка, *** вие сте дебилни, олигофренични, инфантилни, ***, лоботомирани ***, ставащи само за бой, ***не и пак бой!

59

ПРАВО

преди 13 години

Защо с хиксче, защото неграмотните ***, които основно избират политиците, само такова знаят да пишат ли?

58

До 67

преди 13 години

Еми това е номера бе, ти чак сега ли загря бе албански червен реотан.

57

гласоподавател

преди 13 години

И като не е гласувано за кандидата на ГЕРБ ще се окаже, че този "Х" не е с правилния ъгъл между двете чертички. Е те тогава????????? Ами бюлетината е невалидна и ГЕРБ ще спечели като по татово време с 99.99%. Това е толкова ясно, защото и самите гербери разбраха, че много хора които гласуваха за тях на предишните избори няма да повторят тази си грешка. Новия им морал се видя от Калина Илбиева, Андрей Иванов и други знайни и незнайни гербери изживяващи се като тест пилоти на джипове.

56

Анонимен

преди 13 години

"На следващите избори ще гласуваме със знак "Х" и..."ГЕРБ се старае да не изгуби твърдият си електорат!

55

an

преди 13 години

NE SAM GLASUVAL OT 90 GODINA. NQMA I DA GLASUVAM. I DA GLASUVATE I DA NE GLASUVATE, VSEKI PAT IZBORITE SE FAL6IFICIRAT. A NAI VAJNOTO E, 4E ZA OLIGOFRENI, MAIMUNI, 6IMPANZETA I VSQKAKVI DRUGI ZOO JIVOTNI, NE SE GLASUVA. ZA6TOTO TEZI JIVOTNI, ZA 21 GODINI VI NAPRAVIHA PO GOLEMI OLIGOFRENI, MAIMUNI, I 6IMPANZETA OTSAMITE TQH.

54

Анонимен

преди 13 години

kato ma**alite be nali imame 700 000 ma**asari i te taka glasuvt i sa glavniq elektorat i sq zaradi tqh i nie trq sme taka