158

т одор цветков

преди 13 години

първанката заедно с доган могат да направят НOVA партия,за обединяване с турция,както навремето бкп с ссср,а не да се занимава с разни абв.

157

бегиве

преди 13 години

Народът пък заплашва с вето Гусин Президента, ко не бяха пенсионерите на които с блага усмивка им обясни какво "трябва и ще се промени" надали щеше да е президент тоз, кафа от БКП ***

156

Анонимен

преди 13 години

NAY VELİKİYA PREZİDENT NA BG PARVANOV BRAVO PARVANOV

155

Анонимен

преди 13 години

Гоце,направи поне едно добро дело за България - отиди в Северна Корея и повече не се връщай.

154

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя що не беше толкова активен кога на власт бяха комунистите? Сега всяка седмица по 2 вето налага. Отделно има мнение по всеки един законопроект, изказва се за всяка промяна. Не казвам, че е лошо. Просто се чудя къде беше през последните 10 год...

153

Аз

преди 13 години

Разрешителните за гета или каквито и да е постройки се дават от общинските кметове, а не от районните. Районният или селският кмет служи да следи за развитието на района/селото си и да ги представлява пред общинския кмет и общинския съвет. Назначеният от управляващата партия кмет ще защитава само интересите на партията. Освен това може да се назначават хора, които изобщо не са от този район или село и не познават специфичните нужди на населението, което си е диктатура.

152

Xelian

преди 13 години

1 - Назначението на районни кметове в големите градове се прави не за да се ограничи изборът на хората, ами за да се предотврати практиката разни *** и турски гета да имат свой кмет който да им разрешава да си правят още по големи гета. Чесно колко от вас им е пукало и са чували за районният си кмет? Гласувате за партията от която е. 2- Малките села до 350 души избират Бай Пешо Бакалина за кмет "оти си го знаят най много" Това не значи че той е на кадърният.

151

mmm

преди 13 години

На Мая Манолова да и го напоря в устата целия че и с топките заедно хаха

150

Чопър

преди 13 години

Браво на заглавието! Изборният кодекс по най- прекия път в Конституционния съд!

149

Анонимен

преди 13 години

Защо никой не довърши околовръстното,метрото,магистралите като това е ТОООЛКОВА лесно?Важното е,че си пълен със сиво вещество!Като гледам и го оползотворяваш добре.

148

Анонимен

преди 13 години

Няма по-гадно, крадливо и лицемерно от агент на ДС и "комунист", тези от БСП-БКП избиха комунистите от 44 до 56 г., Сегашните са тези, които с терор и убийства заграбиха имотите на българите, крадоха и тъпкаха българите 45 г., а после направиха преврат и станаха политици и мафиоти. Те и техните деца са ловки измамници и престъпници, когато не са на власт създават интриги, бунтове и стачки, само за да се върнат, без да се интересуват, че съсипват България, а Гоце е покровител на олигарси и мафия.

147

Анонимен

преди 13 години

СЕЛЕНДУР тили помогна на Маргина да напусне страната твойте лостове както се изказваж дипломатическа кола и дипломат от ДС

146

Анонимен

преди 13 години

ГОЦЕ ВЕЧЕ ЗНАМ КАК малкиа МАРГИН е НАПУСНАЛ СТРАНАТА с дипломатическа кола и с помоща на твойте хора от ДС

145

Аз

преди 13 години

Гоце, и да го спреш, на второ четене пак ще мине. И няма да има вече *** да гласува за теб, и няма да има и *** от Одрин да гласува за теб. Ами почвай от сега да агитираш стринка си и вуйна си от Сирищник, щото и те са те забравили.

144

Бецитко до 158

преди 13 години

Добра промяна? Бе ти използваш ли мозъчните гънки? До тук откато е на власт единственото положително нещо е стандарта стара планина. И това дори не е измислено от него. Бойко тикворисов нищо не прави просто довършва и се хвали че е направил нещо единственото което цели е да ни съсипе и направи бананова република, е тогава поне няма да се бием за бананите в Лидл.

143

ima li

преди 13 години

den bez manipulazii,sviknali sme na vsichko..izterzani do posledno.

142

Анонимен

преди 13 години

Явно повечето тук са за диктатура. Като остане само една партия, за която да гласувате, по-добре ли ще бъде?

141

Анонимен

преди 13 години

Писна ми от този!Не му ли изтича мандата скоро,че да си ходи.Можа да спи толкова години,а сега не спира да дава мнение.

140

Анонимен

преди 13 години

Име

139

Анонимен

преди 13 години

не заплашвай ми направо го спирай.нещо създадено от сънливи депутате е едно нищо.