229

Анонимен

преди 13 години

до 245Останал си назад господине, не е необходимо да ровиш папките по библиотеките. Вярно ,че има и това ,но по ми е добре от вкъщи да търся по интернет , защото всички държавни вестници са вкарани там и то така че да не може да се направи поправка

228

Анонимен

преди 13 години

б.б. се срамува от своето членство в бкп , от което е извлякъл ползи . аз не се срамувам , а и няма защо , от членството си в бсп от 1994 г. това е моя избор , осъществен от мен в условия на демокрация .

227

Анонимен

преди 13 години

Po kakvo se razlichavash ot Komunistite. Te zabraniavaha drugite partii, ti puk zabraniavash tiah. Vse ste totalitaristi. Fashist e dori po-losho i ot komunist! Budi demokrat i ubezdavaj drugiite da ne podkrepiat loshite, zabranite nalagat loshite

226

Анонимен

преди 13 години

Димитър Попов: Регистрацията на ДПС стана по заповед на Луканов.

225

SS

преди 13 години

Забрана за комунистите(тия гнусни *** едва не затриха България) това е единственото правилно решение !!!

224

Пак маймунджулъци

преди 13 години

Да не разчитат на маймунджулъци г-да социалистите! В Общата читалня на Народната библиотека,в подръчния фонд са подредени по рафтовете абсолютно всички броеве на "Държавен вестник",подвързани според годините на издаването им. В една от съседните стаи се намира ксероксът,всеки може да си направи веднага копие от който брой пожелае! Който не ползва такива библиотеки, не знае това. А другарите разчитат на неведението на хората и се стремят да предизвикат съчувствие.Ще се намерят и други документи!

223

Антикомунист

преди 13 години

След следващите избори и Герб ще е властта толкова, колкото са сега БСП. Всичките ви отрочета ще са в архивите.

222

Комунист

преди 13 години

И чрез БСП да се вземем властта, и чрез ГЕРБ да вземем властта, все ние ще сме на власт! Ха-ха!

221

човек

преди 13 години

добре , разбирам че не харесвате бсп и политическата и платформа . това е ваше право . но какво харесвате , какво и коя политическа сила ще подкрепите на изборите ? щото , нали това е демокрацията - избор ? вашият избор е да няма бсп , а какво искате да има тогава ?

220

Анонимен

преди 13 години

Що не си завреш тази святост, там където и е мястото. Ние не я искаме, така, че цялата е твоя, туряй си я, където пожелаеш. Бати наглото твърдение, явно не знаеш смисъла на думата СВЯТ, иначе никога не би го казал за тези масови убийци, крадци, лъжци, които убиваха хората и лягаха в леглата им, а ако някой имаше нещастието да е умен, интелигентен или инакомислещ-направо го убиваха без съд и присъда, или в лагер, и преследваха целия му род. Няма по-гадно нещо от БКП-БСП-от всяко поколение.

219

Анонимен

преди 13 години

Ами да се регистрират като нова партия, няма всички да се съобразяват с БСП-БКП. Този закон трябва да уреголира изборите не само за следващите, но и изобщо, защо трябва да се променя закона само заради претенциите отстрана на БСП, че не си знаят къде са им документите. Хайде стига вече, няма само с тях да се съобразяваме. Те създадоха абсурдни закони в тяхна полза и в угода на олигарсите, мафията, ДПС, ДС и други. Ние сме единствената държава без лустрационен закон. Срамота.

218

Има изход

преди 13 години

Няма място за тревога. Ако СДП (1891 г.) и правоприемника и БКП не са регистрирани няма никакъв проблем техният наследник БСП да се регистрира за изборите. Преди преврата с БКП бяха ангажира около 4 млн. човека, като 1 млн. от тях бяха членове. Тези хора създадоха в последните 20 г. над 360 партии, в т.ч и ГЕРБ. В този смисъл БСП може да ползва регистрацията на всяка произлязла от нея партия.

217

Анонимен

преди 13 години

Дай боже, наистина да се гласува това. Ще се изкефя, ако на гадните комунисти им го турнат. Те мислят, че след като са узурпирали един път властта в България, няма да я пуснат никога, до 100-то си поколение, затова нямаха нот. акт дори за партийния си дом. Ще падне голям смях, след като не са законно регистрирани, значи са нелегитимна и незаконна партия. И как да са законна партия, след като са били терористична организация, а сега са мафиотска групировка на олигарси и престъпници-т.е. политици.

216

///

преди 13 години

ще го намери,щом има пари!!!

215

червена бабичка

преди 13 години

штедра пенсьонерка мильонерка с богато ваображение си търси млат и буен льобовник от 18 до 25 години

214

пиер

преди 13 години

то и без тва колективна отговорност си е лична безотговорност...

213

до 230

преди 13 години

"градцки живот" - определено си зрял човек! А правописа още повече хихихихи (смее се зрелия)

212

пиер

преди 13 години

Не, те не са приемник, те просто продължават линията на партията и техните конгреси

211

Pier

преди 13 години

Комунистите се въдят като ***, ей хора...Този закон е готин...

210

АНОНИМОУС

преди 13 години

До хамстеровидния ЗуйоТи на кой свят ходиш бре. Ако не е имало БСП/БКП да сме наравно със Запада. А не сега бабите и дядовците ни да мизерстват.