57

Анонимен

преди 13 години

Prosti komentari ot prosti bylgari nishto novo.

56

Борис Рашев

преди 13 години

Все пак и ние сме дали нещо на света!

55

Борис Рашев

преди 13 години

Това е много похвално-това е БАН и родната ни наука!

54

ПРАВИЛНО ПОСТЪПИХА..

преди 13 години

..БОЙКО И ДЯНКОВ----ТОВА ЗНАЧИ ДА СИ РАЗУМЕН УПРАВЛЯВАЩ!

53

да жив. герб

преди 13 години

бесиш кумунист .или доносник ,получаваш 5м2 дърва..България цъфти.

52

Няма такава държава

преди 13 години

Като чета коментарите - от гербер по-просто няма!

51

!!!

преди 13 години

ББ е нещастен лицемер!

50

Родопи

преди 13 години

От къде ги намира Бойко тези пари та и аз да отида да си взема. За всеки има само за пенсионерите няма камък под който да са сложени пари. Хубаво една обсерватория имаме от Тодор Живково време и трябва да си крепим. Щом е за Тодор Живков ще намери пари.

49

Х

преди 13 години

Обещали хората, първата новооткрита супер звезда, да получи името Гербойко. Но само ако светела достатъчно силно, за да оправдае името си. Жалка, позорна ситуация.

48

Венелин

преди 13 години

Доживяхме една тиква да се превърне в "бащицата" на народа.Майка му жална на такъв народ! Заслужава си го!!

47

Анонимен

преди 13 години

Tрябва ли учените, можещите и знаещите да ходят да се молят, че да им се отпусне нещо?!Не са наркомани, не са просяци, не са ***, че да седят пред парламента с протегната ръка, та ако някой ги забележи да им се даде!Трябва да се мисли за тези хора, а не за ***! Трудно ли е да се разбере това?

46

тъпанар

преди 13 години

Съгласен! Точно в това е проблемЪ! Трябва тотално да се разчистят търтеите и крадливит маймуни за да стане БГ що годе добре. При реалните ни икономически възможности. спокойно се издържат хората без да станат прекалено богати или свръх бедни. Ама подлите търтеи и крадливи маймуни са алчни до мозъка на костите си. За това само физическа саморазправа със самозабавилите се и взема ли се за безсмъртни търтеи. Иначе няма да има никаква оправия.

45

Ивка

преди 13 години

Няма смисъл да се влиза в полемика с подобни хора. БАН не е създаден от българската държава, по-стар е от нея и не българската държава ще го закрия. Щом БАН е възкръкснал и оцелял през турското робство ще оцелее и през Бойковото.

44

pmp

преди 13 години

Уважаеми Анонимен! Бих се съгласил с Вашият аргумент, ако в него имаше смисъл. Дали съм умен или не - оставям работата ми да говори за това. Жалкото е, че вече 21 години всичко в България е лукс. Прилагат се елементарни трикове от типа "разделяй и владей". Насъскайте пенсионерите против учените, а междувременно определени хора прибират всички дивиденти. Сега определени пера са по-важни от науката. Но историята ще отсъди... И се боя че присъдата за България ще е без право на обжалване.

43

Ивка

преди 13 години

Че отдавна наричат партията Гейб проследователка на Пол Пот, не е хич случайно. Личи си, че се учите от Мао и неговата културна революция и от Пол Пот.

42

Анонимен

преди 13 години

До 51. Няма пари и няма и да има за тези ***, имаме по-важни неща, трябва да се подслушват телефони, погледнете колко *** искат лошото на Бойко, освен това имаме да водим война с терористите в Афганистан, учените винаги са били *** и п-али.

41

тъпанар

преди 13 години

54 не съ коси толкова много че ще се гътнеш, ама след 10-на годи ще си блъскаш празната тиква в стената и ще крещиш. Защо бе, защо точно на мен бре.

40

Анонимен

преди 13 години

на Пернишкия, а на тъпия СУ рязна бюджета, браво на Бойко. Ние сме с вас, Бойко, Игнатов и Дянков.

39

тъпанар

преди 13 години

Като не искаш да храниш звездобройци храни миндилите от парламента бре ***. С тази разлика, един парламентарен търтей за 1 гопдина струва колкото бюджета на обсерваторията за 2 години.Просз, ***, *** *** ***!

38

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че ще почнем да горим и книги скоро. Всичко писано до този момент е КОМУНИСТИЧЕСКО, гадно и ужасно, вие, които сте в БАН, унеиверситетите и докторята сте най-големите ***. Не на здравеопазването, науката и образованието, само частни университети, в които да могат да учат елитни деца от богати семейства, така ще се изгради новата Висша класа, която *** изклаха. Университети като СУ да бъдат затворени, там учат ***, браво на Бойко, че лично отиде на откриването на П