113

маймун

преди 13 години

има много *** ко***ета

112

Анонимен

преди 13 години

Стигна края и там имаше една врата, почука, но никой не отвори, ами сега, каза си вояджъра и се разплака.. ( из приказки за края на нещата)

111

Луна-тик

преди 13 години

" Не проумявам как поддържат връзка с него на такова разстояние. Ако някой знае моля да ме светне. "По Скайп приятелю :)

110

А

преди 13 години

Не проумявам как поддържат връзка с него на такова разстояние. Ако някой знае моля да ме светне.

109

Анонимен

преди 13 години

Сондата е пълна с анти интелект. Тва е като интелекта, но точно обратното. Ти специално, го имаш в изобилие. Когато анти интелекта пусне пост в днес.бг или произволен друг сайт, то веднага се генерира 5 мегавата ел.енергия за 1 /една/ наносекунда. За това и сондата пуска статии в този сайт .. за да се движи, мама и сонда да е**! необяснимото е защо ти пускаш мнения в този или други сайтове ? Не вярвам дефекализацията при теб да изисква чак толкова енергия.

108

Анонимен

преди 13 години

до 62Абе пич. Нещо си в грешка. Вероятността да намеря нещо е точно 50% ! Или ще го намеря, или няма да го намеря :))))

107

С.

преди 13 години

Колко ли долари е струвало на тогавашното правителство това включване на Делю в плочата? Нали тогава беше златното време на българския национализъм...

106

Анонимен

преди 13 години

що махнахте коментара за летящата чиния на Доган ?офф баси тъпия сайт

105

Делю Хайдутин

преди 13 години

***...преди години...когато ти си ходел прав под масата и си правел...бррррр, с пръстче на устничките , имаше един куплет...да ти го кажаДа е...а *** Нинет, да е...а *** ти, ти казвам!Щом и правиш лош м----инет, с теб не искам да приказвам!Хайде сега замени Нинет с ***...и дори да няма рима...духай!

104

Анонимен

преди 13 години

Не на пръста, а на специалния си шпиндел.

103

Баба Яга

преди 13 години

Само плоча ли е сложена...а извънземните на пръста ли ще си я завъртят?

102

малкото Ъпче

преди 13 години

Както един ден малкото Ъпче се разхождало из гората, го хванал лошия гаргадъмбър и го затворил в една пещера. Над пещерата литнали добрите щъркопери, чули неговите викове и казали на добрия пеликандер да го спаси използвайки своя парализиращ нюнфеострукторизиращ инджектопляктор за перфондация на костамбирали джамбудулолейки. Отшъл добрия пеликандер пред пещерата и убил лошия гаргадамбър използвайки своя парализиращ нюнфеострукторизиращ инджектопляктор за перфондация на костамбирали джамбудулолейки и освободил малкото Ъпче.Каква е поуката от баснята?Никога вече не ходете в гората без своя парализиращ нюнфеострукторизиращ инджектопляктор за перфондация на костамбирали джамбудулолейки.

101

9.11

преди 13 години

до анонинем 80 Грешиш, не ползвам такива и не пуша! Ако си добре с английския виж препоръчаното. Напиши в Google, Yotube UFO and Sun и гледай! Това на сайта на NASA го потвърждава. А филма е документален и се базира на над 6000 часа live предавания на NASA TV от борда на совалките за периода 1991-2000 година. Клиповете са чернобели и с ниска резолюция(естествено защо), но е повече от ясно. Има и още по-интересни неща, но нали знаеш тук линкове не вървят, така че ще трябва да търсиш!

100

Анонимен

преди 13 години

има нарисувани инструкции как да се направи грамофон освен записите :)

99

Анонимен

преди 13 години

днес.бг и космос...!

98

Анонимен

преди 13 години

dali imat gramofoni izvanzemnite,te i na zemqta ve4e sa rqdkost,a i plo4ata ve4e e ostarqla sigurno,makar 4e v kosmosa nqma kislorod za da se okisli medta ot koqto e napravena

97

бимбо

преди 13 години

Ако извънземните намерят плочата какво ли ще стане......Те сигурно са по интелигентни от нас

96

Петков

преди 13 години

***-о-о,*** знаеш ли за оня твой съименник дето го пратили в космоса и му заръчали да храни кучетата и да не пипа нищо,защото кучетата си знаят работата.И твоята работа е такава.Ставаш само да храниш кучетата.Глупавичък си ми бате,глупавичъ-ъ-ък.*** за зеле не става от тебе.

95

Анонимен

преди 13 години

А през това време великия за много дънери Руснак отпива глътка водка и цъка с е зик от възхишене по поредния Американо Китайски технологичен успех.

94

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха, пуснах майтап за Ахмед Доган в тема, която няма нищо общо с него.Ха ха ха, леле колко съм оригинален!