136

shopski reuters

преди 13 години

Нямаме политици. Членството в ЕС трябваше да бъде или всичко или нищо. Сега и ние плащаме за Гърция и Ирландия, Испания и Исландия. Но не получаваме нищо в замяна. Набиха ни френски и всякакви стоки, но не ни позволиха да печелим, че ги купуваме от труда им. Унищожихме си икономиката сами и пожелание. БРАВО! на ви ЕС, на ви НАТО, на ви СТО и СБ.

135

7

преди 13 години

Дълга на Сарко е 185 милиарда,като дойде на властбзавари дълг35 милиарда и с кризата се увеличи.Що му са български ***,да ги храни,той си гледа франсетата.

134

Анонимен

преди 13 години

духайте супата мизерни европейци такива , направо го обръснахте ...ха ха ха ха )

133

Анонимен

преди 13 години

сарко иска да му купим кърветите които никoй не му ги купува,имат 1600 милиарда дълг и нулева икономика. Бойко,не му купуваж нищо и изгонете франсетата от БГ докато не се научат да ни уважават.Сарко да пази границите от африканците,защото ги превзеха и ще започнат да идват и при нас. Да излезм от ЕС

132

giorgos papanikolaou

преди 13 години

всеки ден или ден през ден има кражби на кабели в гърция, неизвестно явление до преди 4 години. А до сега са хванали 5 ***-българи, няма престиж бг в европа....като почнеш от 1-та световна до днеска, с изклучение на живковото време...това е жестоката истина, другото е бла, бла, бла, и бла, бла, бла........типично по български....

131

Анонимен

преди 13 години

Какво общо има българия с молдова?

130

bob

преди 13 години

kaji im go be brato oba4e za vsi4ko sa vinovni turcite xa xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

129

tur4in

преди 13 години

gre6i6 priyatel ne sam do6al ot anadola roden sam v bg. izrasnal sam v bg. pla6tam danici v bg. taka 4e duxay supata mizernik ako si misli6 4e kato napadate nas 6te si uspokoite mrasnata si du6a lajete si edin narod koyto izbra b.b za ministar predsedatel ne zaslujava ni6to kakavto ministara takav e naroda kakvo o4akva6e

128

Бургазлиев

преди 13 години

Цяла Франция все още ни мрази заради това, че през 1993 година ги бихме на "Парк дьо Пренс", и ги отстранихме от световното първенство в САЩ през 1994 год., където станахме 4-ти в света. От Франция не трябва да очакваме нищо добро. Който подценява този резил за Франция пред целия свят, просто греши. НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРОСТЯТ!

127

Дани

преди 13 години

как да не сме готови?че ние сме толкова подготвени,как може?пенсии от по150лв,заплати от 300лв?най-скъпите мобилни оператори са тук,цените в магазините,са по височки от ес.моля ви вземете ни готови сме,нищо не ни плаши вече.

126

ха

преди 13 години

май е време да си пускаме козлодуй и да излизаме от тоя фалирал съюз доде е време

125

До 145

преди 13 години

Ами Швейцария си е част от Шенген.

124

Аз

преди 13 години

Ако ЕС и Шенген бяха хубави неща, то Швейцария щеше вече да е там.

123

луна

преди 13 години

Според мен предстои да ни предложат някаква по-особена *оферта* , от която ще зависи влизането ни в Шенген / справка - оферта Козлодуй за влизането в ЕС /

122

наблюдател

преди 13 години

"Време е политици ни да проявят любов към българската нация и да проявят политическа воля и "дупе"" - Моля те, цитирай ми поне пет успешни български политици!

121

Анонимен

преди 13 години

добър ден.ние за ЕС не ставаме,те Шенген.

120

rumen221

преди 13 години

Приятели,Да помним с благодарност, кръвта пролята през 1878г., от 30 братски нации Но никога да не забравяме, че всички Велики сили са виновни вкупом пред българската нация...!!!- Защо ли?Защото след предварителните договорки за ликвидиране на Османската империя, "великите сили" не се съобразиха с подробно изработените от самите тях етнически карти на Балканите.- На Цариградска конференция, още преди войната от 1878г., е решено:1. На запад от линията Железни врата Солун, да се разпорежда Австроунгария, на изток - Русия..., което автоматична разкъсва българската нация и това се подкрепя от новите Велики сили и сега... (а след първата световна война, най-вече от Америка...!!!)2. Да не се допусне създаването на силна славянска държава на балканите (клаузата е насочена изцяло срещу обединена България...)3. Русия ще проведе войната с помощта и съгласието на цяла Европа, но всички договорености с Турция, ще се разглеждат като временни..., затова Сан-Стефанския договор е предварителен прелиминарен..., затова България е разкасапена, на пет части, чрез Берлинския договор...!!!4. Нишка област, заселена с компактно българско население, да се присъедени към Сърбия, в замяна на Босна и Херцеговина, които се заграбват от Австро-Унгария...5. На Румъния да се даде Добруджа, в замяна на Молдова, която се заграбва от Русия...- По силата на договореностите още от преди Руско-Турската война (за Руско-Османска не съм чувал), нито една "велика" сила не е смятала да допусне обединението на Българската нация от двете страни на линията Железни врати Солун...!!! ... това продължава и сега...Но днес,:1. По силата на членството ни в ЕС, днес имаме уникалния шанс да наложим без война, на Сърбия, Македония и Албания, статут за българите в техните държавни граници, като национално-духовни автономии... и да им дадем двойно гражданство...2. За откраднатите след Първата световна война, Западните покрайнини и Струмишка околия, да искаме автономия и съвместно управление (кондоминиум), със Сърбия и Македония, съответно...!!!Време е политици ни да проявят любов към българската нация и да проявят политическа воля и "дупе"..., в името на Българската нация!!!

119

наблюдател

преди 13 години

"В момента работата не е задоволителна ", добави той, цитирайки проблемите с корупцията в двете държави." - А ти не се превъзбуждай, а чети до край.

118

rumen221

преди 13 години

Приятели,Вижте този френски езуит, как третира Молдова и ТурцияЗа Молдова: - "Първият *** критерий е, че трябва да бъдем сигурни за нашите граници", продължи Вокие, обяснявайки, че Румъния не признава граници с Молдова, а от там преминават потоци...За Турция - Мълчи!!!- През Турската ни гравица ЕЖЕДНЕВНО, незаконно минават по около 1 000 тира с Китайска и Турска контрабанда но този факт франсето не коментира Езуита си е еезуит, макар, че основателя на езуитския орден Итаций Лойола, на младини се е учил на езуитщина в България, като папски пратеник пред Българския цар!!! Ало, ДАНС, извадете досието на агент Игнациио Лойола!

117

Ivan Grozni

преди 13 години

Реално никога не мсе били прите в ЕС... само ни дерат с вноски и глоби.. а вратите са затворени в едната посока... но не ив другата тук сме пазар за всякви стоки вериги ито безмитно... класическа колония..