143

Партия ГРОБ

преди 13 години

Всеки ден ще е така докато е ТИквата.УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

142

Stratosferen

преди 13 години

Това, не е прецедент в лекарската практика!! На много места, лекарски екипи, направо рекетират пациенти!! Тогава, наверно не ги е било страх!! Да не говорим, че голяма част от тях, са лекари, само на хартия!! Да си лекар е призвание а не кокошкарски бизнес!! Съд за всички виновни!!

141

Анонимен

преди 13 години

Те докторите да не скачат, ами да седнат и да си преговорят материала, че са го забравили. Да почетат малко странична медицинска литература за новостите. Вземането на дипломата е сяма предпоставка за надграждането на уменията и знанията. Застоят води до самовлюбване в собствното АЗ, пренебрежение към пациента заради незнание и каруцарско държане, ако някой се опитва да оспори техните способности. Три четвърти от лекарите са недотам изучени, неподготвени. Допълнително печалбарство за лошо свършен

140

!

преди 13 години

се е случило. Иначе се защиатват един друг и точно поради тази причина няма ние дин осъден лекар в Бълагрия, а пострадали бол.

139

!

преди 13 години

Темата се измести - сега всеки говори за това, че са подслушвани телефоните на банда некадърни лекари, положили клетва, която не спазват. Нямаме нужда от такива, да емигрират и то по-бързо, и следа да не оставят от себе си.Да се замислим над това какво се случва в болниците..това може да се случи на всеки и аз лично ако съм потърпевша не показно и с белезници, ами с брадва бих влязла в отделението.Настръхвах като четях за разговорите и това е е динствената възможност да стане ясно какво точно

138

klof

преди 13 години

Che te otdawna sa spreli rabota!

137

ио

преди 13 години

не ни заплашваите защото ако ние болните си отворим устата...знаете за какво става въпрос

136

BG

преди 13 години

гответе се на нови по-високи такси-щом искате адекватна помощ-ще плащате и апартаменти ще продавате за една операция;-))Хак ви е

135

BG

преди 13 години

само 1 ден медиците да спрат работата,ще се *** бе,***

134

BG

преди 13 години

колкото повече плюете срещу лекарите си,толкова повече плюнка ще падне върху вас.Не може да се изкарва виновно цяло съсловие !!Бандитите и убийците са на свобода,а се петнят работещите в тази страна.Пълна простотия

133

Горски

преди 13 години

Знаете ли някой арестуван сенчест бизнесмен, който да не е представил медицинско с поне 10на болежки? Кой ги дава тези медицински? Я вижте статисктика в нормалните държави, колко лекари си губят лицензите, а някой биват и осъждани за лекарски грешки? Да сте чули уволнен или осъден лекар в БГ?Сега ще протестират против полицейски произвол. Гузен негонен бяга!

132

Анонимен

преди 13 години

Защо лекарите нямат касови апарати?

131

доучил

преди 13 години

СМОТАНЯКО,ПАДАЙ НА КОЛЕНЕ ИЛИ СЕ НАДУПИ НА КОГОТО СИ ЩЕШ,НО ПЪРВО НАУЧИ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И ПРАВОПИСА И ТОГАВА ДАВАЙ МНЕНИЕ! (мърлИо )

130

Фродо

преди 13 години

Въпросът в този случай не е дали са спазени правила/безспорно те трябва да се спазват/ или дали ще има осъдени /безспорно съдът ще прецени това/, а в изразените манталитет и мислене на тези медици! Пълната безсърдечност и липса на човещина и професионализъм! А изречението "... то отиде при Баташов..." безпощадно показва и необратими интелектуални дефицити! Жалко!

129

до НАДМЕННИТЕ

преди 13 години

ДО НАДМЕННИТЕ И ПРОСТИ С ПО ТРОИКИ ЕДВА ЗАВЪРШИЛИ ДОКТОРЯ.ПАДАМ НА КОЛЕНЕ НА ОКОЛО 10% ОТ ИСТИНСКИТЕ ДОКТОРИ СПЕЦИАЛИСТИ,КОИТО СА НА СВЕТОВНО НИВО,ОСТАНАЛАТА ГМЕЖ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЪТ САНИТАРКИ И САНИТАРИ В ЕВРОПА .ИЗУЧИХА СЕ БЕЗ ПАРИ,А СЕГА САМО ЗА ПАРИ ГОВОРЯТ,СКАПАНИ МЪРЛИОВЦИ.

128

DO MVR

преди 13 години

VAZVRACHTAM LEKA POLEKA VJARATA SI KAM VAS

127

Анонимен

преди 13 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА д-р Цветан Райчинов , СРАМ И ПОЗОР ЗА проф. Милан Миланов - ДА ЗАЩИТАВАТ ПО ТАКЪВ ПОЗОРЕН НАЧИН ПАЛАЧИТЕ ОТ Г. ОРЯХОВИЦА ! ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ ! РОДИЛКАТА МОЖЕ ДА СЪДИ ДОКТОРИТЕ ЗА ПОНЕ 200 000 ЛЕВА - ТЕ ИМАТ ЗАСТРАХОВКА ЗА ПОДОБНИ СЛУЧАИ.

126

Анонимен

преди 13 години

Като се съгласявам с хуманните идеи, които министър Цветанов излага от трибуната, го питам: Как спи спокойно, като знае, че парите за здравеопазване не стигат и на здравно неосигурените няма кой да окаже помощ. Отиват в спешните отделения ,когато вече не може да им се помогне? Как успява да примири в себе си хуманиста и вицепремиера, който орязва бюджета на болниците, не дава пари за направления към специалисти?

125

Анонимен

преди 13 години

Нормално е да не са съгласни лекарите със сересетата, и още по- нормално е да искат да се спазват принципите на демокрацията. Какво доказват някакви си СРС-та, след като по закон съдебно-медицинската експертиза доказва истината. Факт!

124

Анонимен

преди 13 години

Какво те грее от публични арести не е ясно. Явно някакъв комплекс избиваш. Не е ли достатъчно всеки да знае, че живеем в правова държава. Какви са тия циркове. Хващат ги, за да събирали доказателства, после се оказва, че нищо такова нямало. После друга такава боза се сипе от екрана. Ама осъдени ако има, то за тях не се е чуло нищо. Какви са тези конспирации велики, дето ги разкриват , досега не стана ясно. Важното е, да са в новините. Но в демократичните страни хората не си познават президента.