34

Burgas

преди 13 години

neshtasten si i vzemi nauchi Plov-div kam koi govor prinadlezhi(E ili IA)zashtoto Vazov,Karavelov,Rakovski i dr.shte se obarnat v groba ve blizach takav kade govorish na MLEKO ta i sofianci vi se smeat

33

Друга Маина

преди 13 години

Моля Ви,не обръщаите внимание на кмета ни и неговите ***.Извинявам се на всички заради него! Открадна абревиатурата на собствената си партия,подмени вота на Пловдивчани като вкара БСП преа задния вход във власт,*** града ни,а сега се пъне да упрвавлява и държавата.За да станеш ЗКПЧ трябваше да си правоверен комунист до 9-то коляно,а кръвта вода не става...

32

Майна

преди 13 години

Ти си толкова нещастен че дори и гларусите ще отлетят от бургас като те чуят. Чувал ли си някога за кирилица бе селско чедо?

31

Burgas

преди 13 години

vii ne govorite po-dobre,naprotiv dupedavci ste kato se machite da govorite kato pechenezite ot Sofia-----na HLEB I MLEKO I NEMA I DRUGI takiva prosto ne trqbva da vi puskat da slizate ot Rodopite zashtoto kato slezete se razmirisva iz cqla Bulgaria

30

Кой ме с... в гащите

преди 13 години

Айдеее, сега и тоя филм Станишев ли го е правил?

29

Анонимен

преди 13 години

тия Герб ги считай бегали до пролетта

28

Лесно е да си злобен

преди 13 години

Дали има проблем и ако има, кой го индикира? Каква е разликата от поемането на цялата отговорност от самостоятелното управлението на държавата (в условията на най-всеобхватната криза в цялата история на човечеството) и ако управлението бе коалиционно? При суша и при порой отговорността ще е само и единствено на ГЕРБ. За честният, отговорен и възпитан човек не е неоходимо нито обяснения, нито оправдавания още повече манипулации. Тези хора са гръбнака на нацията. За останалите по-добре НИЩО.

27

Майна

преди 13 години

Ти нещо май си прекалил дозата от нефтени изпарения. Наричаш София и Пловдив провинция. Тези два града имат живот 24/7 365 дни в годината. А мякъщите в село бургас 3 месеца.

26

Анонимен

преди 13 години

края на октомври дефицитът в републиканския бюджет удари небивал рекорд. Разходите на държавата са превишили приходите с 2.01 млрд. лева, показва редовният месечен отчет на МФ. В сравнение с 10-те месеца на 2009 г. сега постъпленията по консолидираната фискална програма са с 6.4% по-малко, а разходите са с 0.2% повече.

25

Президент на РъБъ

преди 13 години

фекалното черноморие го направиха тъпанарите от провинцията - София, Пловдив и т.н. :)Дойдоха, изпраха едни пари и сега ходят в Гърция...Така, че не ми плюй морето, ми си стой във вмирисания на *** ( от Гергов ) Пловдив и ходи да си киснеш тлъстия *** в Бяло море, докато още е бяло...

24

Майна

преди 13 години

Те са толкова зле че в една измислена класация ги направиха "най добрият град за живеене". Искат да им вдигнат самочувствието че просто умират в мрак през тази дълга зима. Животът им е 3-4 месеца в годината. Но и това замира. Освен че чужденците не се връщат и Българите се осъзнаха че е по-евтино и приятно да летуваш в чужбина от колкото на фекалното черноморие.

23

Майна

преди 13 години

Виж какво *** селско чалгарче,научи се първо на граматика и Български правопис. Тръгнал адидаса от село бургас да се мери с Пловдив.

22

Burgas

преди 13 години

ti si selski vizh se ot kakav grad si ve,stolicata na evropeeiska turcia

21

25414

преди 13 години

Ей, Amеnhotep ти си бил голям еб*ч, браво на теб! Всичките Тикви ли сте толково прости?

20

ББ

преди 13 години

Това е новият морал в политиката. Гарантирано от ГЕРБ!

19

za 15

преди 13 години

На теб ти трябва не само военно "полужение"! Специално за теб е хубаво да има и стадион, като този в Чили по времето на Пиночет:)))) Гръм, няма гербер и слънцето изгрява на другия ден по същото време:)

18

Анонимен

преди 13 години

А бе ти май си мечтаеш цяло военно поделение да те оправи :))))

17

Майна

преди 13 години

Абе селски шушлек,тебе кой те пита?

16

Filio

преди 13 години

Евала на НАЙ-честният и почтен Яни. Такъв борец за свобода и права на платени политици като него няма. Да си обръсне д-то за да може по лесно да се лъзга по наклонената кула.

15

Burgas

преди 13 години

eve tea ut Plov-DIV ne se sprqha ve, ha ha -----dolinata na shirokite gashti