441

fdsf

преди 11 години

ahahahahha

440

Nik

преди 12 години

Нали така само се задълбава проблема с чалгата и простотията? Нали целта е да ставаме по-умни и интелигентни, а не да насърчаваме пошлото, защото било разбираемо...

439

ьььь

преди 13 години

Няма нищо лошо в клипа! Напротив, тъй като е адресиран към младите хора, е създаден по възможно най-подходящият и разбираем за тях език. Хора, огледайте се и ослушайте!!! Чалга културата с ужасяващо просташки текстове, стил на обличане и поведение... Мисля, че посланието е съвсем точно поднесено. В противен случай ще остане неразбрано! Аз адмирирам това смело решение!

438

Азз

преди 13 години

Е, целта на клипа е да привлече внимание. Внимание се привлича или с нещо много добро, или с нещо много лошо. А такава трагедия, като тоя клип направо става хит. Но като се има предвид, че МЗ няма капацитет да направи нещо много добро, дано все пак и съобщението за СПИН-а си проправи път.А иначе по МТВ върви един силен анти-СПИН клип с една дъвка, сигурен съм че МЗ ако покажат тяхното творение, създателите ще им дадат да го преведат и да го ползват...

437

123

преди 13 години

Клипа е наистина много просташки и елементарен за МЗ.

436

Анонимен

преди 13 години

Клипа е демонстративен! нали не е създаден за монашески орден!?!Айде стига лецемерие!

435

Анонимен

преди 13 години

какво толкова възмутително има в този клип ,само чуйте с какъв език се говори в нар. събрание и какви стават министри..............та един клип е малка прашинка в простотията наоколо

434

Знаете кой

преди 13 години

Браво вече и триете коментари !!! В СВОБОДНА ДЪРЖАВА живеем все пак ! С право на глас и коментар. В този сайт няма такова право !!!

433

29+

преди 13 години

Клипът е насочен към младите хора и според мен най-вече към 15-20-годишните. За голямо съжаление обаче те са прости, та прости и само клип с такъв подход на поднасяне на информацията би ги впечатлил. Така че можем само да се надяваме, че тази информация ще достигне до тях. А правителството и институциите нека помислят как бъдещето на България да не бъде обзето от такава простотия, каквато показва днешната неграмотна и слабо интелигентна младеж..

432

Xelian

преди 13 години

Абе знам че звучи възмутително и просташко, ама ако дори 150 от тия *** дето са в момента тийнейджъри научат че могат да хванат СПИН най лесно през "Задния двор" значи клипа е направил нещо. Или си мислите че днешните тйинеджъри не знаят какво е задният двор? Един такъв клип има много по голям ефект отколкото 15 чичковци и лелки обясняващи колко е опасен СПИН.

431

ali

преди 13 години

ужас.. според мен всички коментари са излишни.........

430

Анонимен

преди 13 години

Чалга културата превзе и Министерство на здравеопазването.

429

Rayo

преди 13 години

Започвам да мисля, че в dnes.bg главен редактор е проф. Юлиян Вучков. Честито!!!Определено всичко насочено към задния ви двор не е с грешна насоченост.

428

Emigrate December

преди 13 години

***! Какво повече да Ви кажат! от всичките 435 Коментара -най вероятно няма нито един на ХИВ+. Защо не правите *** ли, или никога не сте го поемали -вагинално, *** или венозно???????? Ама ако можете да сътворите нещо по-добро -Заповядайте!!!

427

СЕЛСКО И ПРОСТАШКО..

преди 13 години

.....ЯВНО Е ПРАВЕНО ОТ НЯКОЙ *** *** , ИЛИ ОТЧАЯН ТРАВЕСТИТ,КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ!

426

vikont

преди 13 години

Клипчето е супер !!!Целевата група на клипчето е насочено към 12-18 год. и направено не техен език. Обяснява основните неща на техен език. Този клип ще има много по-голям ефект отколкото някой доктор да излиза и да им говори.Клипът според е достигнал правилният асресант !!!

425

Анонимен

преди 13 години

Браво камене, пръщиш от талан и идеи

424

:)

преди 13 години

ama kolko mnogo hora komentirat :) qwno klip4eto si vyrshi rabotata :) vij tova s 11 000... noment

423

Анонимен

преди 13 години

Какво му е на клипа.Ми не е ли така.Според мен трябва даже по-цинично,че ние от това разбираме.Тъкмо повече,ще се гледа.С това видео вече и 5 годишните знаят.

422

roki

преди 13 години

vav ministerstvo na zdraveopazvaneto rabotiat darvodelci,karucari ,prostaci,tapanari,divaci,koito niamat nikakav intelektualen i kulturen kapacitet.tova e porednoto dokazatelstvo na unikalnata balgarska prostotia i nevejestvo.a kamen vodenicharov e sram za aktiorskata gildia.izglejda na tova momche mu hlopa niakoia daska.kakvo li oshte niama da izmisli bai ganio balkanski .