319

Blago

преди 13 години

V Bulgaria Идиокрацията otdavna e doshla. Tova e v unison sus bulgarskoto samochustvie che sme napred vuv mnogo prestijni oblasti.

318

....:) kancheva

преди 13 години

kato gi gledam kolko sa shtastlivi, che i na kolelo privichka v normalna Evropa ...a niakoi spomena i za dobriat asfalt triabva da e Vav Fransia predi ekstadiraneto im.... Dano pone sa si zapazili usmivkite tuk....

317

ми

преди 13 години

Определено вие смятате компиризма за вид наука.която да въведете за изучаване.Не се учудвам тогава от факта.че много желаещи учени са ходили до САЩ и Англия .за да могат след това да ни опровергават компетентността.

316

Язе

преди 13 години

Я!!! Къде е тоя тоя хубав асфалт?!?

315

точица

преди 13 години

Менталното и физическо *** не се проявява само в малцинствените групи - "белите" хора у нас стават все по-избелели мозъчно от немислене и нищоправене. Ако погледате лицата на учениците в един клас след голямото междучасие - напушени, пили, дояждащи..., няма да сте сигурни къде се намирате... А това, че 30-40 годишни мъже живеят при майките си, които ги отглеждат с чиновническите си заплати, а 20 годишните девойки бързат да родят от когото и да е, за да имат оправдание да не работят...

314

Българин

преди 13 години

Едно от нужните решения е очевидно - всяка гнусна ***, който отива да снася в родилното, а няма здравна осигуровка, веднага след раждането да бъде кастрирана.А процесът на мангализация на България може лесно и бързо да бъде спрян, но са нужни национално отговорни и политически смели държавници на власт.Не забравяйте, че *** са *** и ако спрем да ги храним, сами ще измрат или ще избягат от страната ни.

313

Панов

преди 13 години

Безразсъдъчно раждащите трябва да бъдат обществено порицавани. Истината е казана в материала, жалкото е, че никой не мисли, че тези процеси за възпроизводството трябва да се управляват по някакъв начин. Иначе не компири, а зверове ще се раждат, защото близкородственото кръстосване в гетата отдавна е факт. То обяснява и страшните болести, които имат генетичен характер. Трябват крути мерки преди да е късно за всичко.

312

Анонимен

преди 13 години

ахам

311

Кондьо

преди 13 години

На *** да се дават детски само след като представят документ , че работят. И да им се изплащат детски , само за две деца повече не.

310

Атанас

преди 13 години

Браво за статията!!!

309

зевзек

преди 13 години

Ако всичката тази негативна енергия от форумите се трансформира в положителна енергия в креватите, демографската криза ще изчезне доста бързо:))

308

Мирослав Методиев

преди 13 години

Поздравления, за така адекватно и компетентно написаната статия! Който й се подиграва ( на статията ), той е като "магарето и сянката" - сам ще се погуби!! До какво ни доведе безотговорността ни, желанието ни за лесни печалби и удоволствия и не на последно място ЧАЛГАТА!!!! - до самоунищожение!

307

;-)))))))))

преди 13 години

normalnite ne ocelqvat

306

Анонимен

преди 13 години

".... И ако това ни се случва в момента, няма какво да се сърдим на другите етноси. Това е наш проблем, не техен." - Мога да изредя поне 20 държави, където ако не се грижиш за детето си или не плащаш издръжка, ако не го пращаш на у-ще и т.н., отиваш в затвора. Така че не е проблем- политиците да не си мерят ония работи в парламента, а да правят закони. Ако не могат- да ги препишат от някъде.За всичко има решение....

305

модерен прагматик

преди 13 години

Дай да си купя нова кола, плазма и силикон на жината, мани ги децата, *** нали правят!

304

Един Българин

преди 13 години

И двамата с Борикорд сте прави.ТРЯБВА да имаме деца и трябва да има ред в болиниците и място в затворите с принудителен труд. Така ще построим по-лесно магистралите, наказвайки тия които нищо неплащат,а дължат много, показвайки какво се случва на бъдещите такива. За детските не съм съгласен. По-скоро трябва да се плащат до 3 деца и ако детето е отличен ученик,ходи на ясла,детска градина и се гледа в нормални условия.За останалите не е дискриминация-нетрябва да имаш деца ако неможеш да ги гледаш!

303

буба4ко

преди 13 години

Ами добре де, не са виновни ***, прав си!Ама защо, мамка му, защо в тая *** държава се дават помощи за деца?? Аз не искам да се дават помощо тогава. нека всеки да ги храни с кот има !!!Защо, мамка му, в тая *** държава се лекуват хора в болниците които нямат и ден здравни осигуровки? Защо, мамка му, не се стреля на месо по крадците? И най вече то тия дето крадат най-ценното в тая държава - храна и дърва??....е, ако горното бъде направено, гаранция че *** няма имат по повече от 2

302

Борикоуд

преди 13 години

Какво са ви криви ***? Не се жените, а случайно ако се ожените това става после 30 години и имате по едно дете. Нямали сте пари, стандарт, политиците ни били криви... Какво ще остане след вас, колите ли, къщите ли, златото ли? Не, децата, децата които сте израснали и възпитали, те ще са вашето бъдеще!И нашите в Македония нямат пари па имат наймалко по две деца, а Албанците които са победни имат наймалко по три.

301

Анонимен

преди 13 години

Vie ste nenormalmi

300

$

преди 13 години

Тази жена дали си изпи хапчетата?!?