10

до вертъу

преди 13 години

вярно че има овчари с лаптопи ама ти прекаляваш даже по форумите пишеш и о големи глупости

9

Анонимен

преди 13 години

ако се разровите да разберете кои е основния купувач на злато ще разберете , че няма да поевтинее защото ако икономиката на китай е балон тогава и планетата земя е балон

8

vvv

преди 13 години

Щом видиш евреин да скача от балкона скачай и ти, ще има някаква далавера, така е и с златото!!!

7

Деян

преди 13 години

Когато всички започнат да приказват и купуват, е време да продаваш.. Щом и по бТВ имаше репортаж как се купува злато, явно времето е дошло..

6

Анонимен

преди 13 години

И къде ще го носи това злато?

5

вертъу

преди 13 години

Златото едва ли трябва да е по-скъпо от желазото реално. От една вилица неръждавейка може да се направят 10 пръстена. Когато хората го разберат това, ще спрат да дават по 500 лева/годежен пръстен и цената ще падне много рязко.

4

mmmmm

преди 13 години

тройунцията е 1360 долара в момента!

3

Сорос

преди 13 години

Обикновенно, щом Сорос започне да тръби нещо наляво и надясно става точно обратното. Може би вече иска да продава това, което е купил на нива 800-1000 долара за тройунция???

2

Анонимен

преди 13 години

Не няма да се спука. Отговорът е *** - това е единственият ресурс, зад който наистина стоят някакви пари. Всичко друго е балон. Отгоре на всичкото покрай тая криза се напечатаха допълнително милиярди долари, зад които какво стои? Какъв ресурс стои зад тези пари? Никакъв. Ето затова златото никога няма да поевтинее, напротив.

1

any

преди 13 години

ХАХАХА! *** Сорос, дето срина лева пред Виденовата зима, къде ли се мъчи да се ухапе, задето НЕ МОЖЕ ДА СИ НАПЕЧАТА ЗЛАТО, колкото му се ще!!!!! :D :D