142

Анонимен

преди 13 години

Stoto ste prosti zatova ste na toia red

141

Анонимен

преди 13 години

статията е написана в стил " селска тлака " или " беленка " , бабите около кукуруза ситурно имат по точен поглед върху проблема . но така се получава когато искаш да напишеш нещо от което не разбераш в угода на някого . не визирам в угода на кого , щото не е единствената разбираща журналистиката като фелацио .

140

144

преди 13 години

Азиатския тигър е много силен. Май преди да коментираме трябва и да прочетем повече, че иначе все ще я докараме до там - да не казвам къде. И като сами не се уважаваме, защо искаме да ни уважават?

139

95

преди 13 години

И накъде трябваше да се наг.зи според теб?! Имай малко самоуважение.

138

Анонимен

преди 13 години

абе овци амреика и русия работят заедно преди официално да свърши така наречената студена война през която умират повече хора отколкото през 2рата световна но в държави които не сте чували

137

до Милена

преди 13 години

Да"демокрация му викам"!И знаеш ли защо?Защото не е измислено нещо по добро!Никой не е казал,че демокрацията няма кусури!На света няма нищо идеално,освен "при комунизЪма"!Ти вероятно се застъпваш за него,а приказките ти за това,какво направили едните или другите,ти са само за прикритие!Знам,че не ти елесно да се откажеш от червеникавите ти дядо и баба,тъй,като са ти казали,че това,което си имате в къщи,се дължи на БКП,!?Тази вярност на 800,000 членове на БКП(в 1989г.)изяде главата на България...

136

Анонимен

преди 13 години

Милена, объркала си нещо. Закриването на университети е заради неграмотните хора в тях.

135

От 139

преди 13 години

И кое правило по-точно наруших. Ъ?Добре да го напиша така:" Милена ти си развратена"Или пак ще ме триете ? Ъ?

134

Милена

преди 13 години

Ама мвного си смешен, то на това демокрация ли му викаш? Та това си е жив деспотизъм. Като съм чела за Пол пот, точно на него ми приличат Гейб, закрили са университетите, обявили са грамотните хора за врагове на държавата-тук става същото. Говориш за демокрация- колко иракчанки и афганки бяха и все още са подложени на системни изнасилвания в Гуантанамо, Абу Гариб, къде изчезнаха няколко милиона иракчани? Демокрацията се доказва на дела, а не с лозунги.

133

до Милена

преди 13 години

Какво значи:"Хайде да не говорим за еди кога си"...Напротив !Да,Западът се е борил за влияние в България(прави го и сега),но тази борба е била на базата на демократични ценности!Нима Чърчил,когато е искал Гърция да остане извън домогванията на Сталин...е окупирал Гърция?Или която и да е друга държава!?Ако ти не правиш разлика между тоталитарна власт ,и демокрация,тогава по добре *** да се боцкаш,защото не знаеш на кой свят се намираш...за съжаление!!!

132

Анонимен

преди 13 години

Аз може да съм неграмотен но не съм ***. Ти си второто което е по-лошо. Защо от един мой пост реши че съм от "ГЕРБерчетата". Против *** съм (не против Русия). Против БКП и БСП. Но не гласувам защото всички депутати не струват ( така ще го напиша да не ми изтришт поста). И не съм за никоя партия. Просто не виждам какво му е по-лошото на това правителство от предишните. Нека му дадем шанс. Но хора като теб ме амбицират да отида до урната и да пусна гласа си за Бойко :) *** ***.

131

Милена

преди 13 години

И хайде да говорим за настоящето, защото аз ако мвърна лентата към Берлинския конгрес, Нюой, бомбите над България, играчките бомби и директивата на Чърчил как София трябва да изчезне като град и там да има само картофени ниви няма да ти е приятно, нали! Нито пък за това как САЩ и Англия са искали да изпроразкъсат България след ВТВ.

130

Милена

преди 13 години

Този постинг е пропаганден, какво правим в Ирак, Афганистан, колко пари отиват там? Какво получаваме от САЩ? Защо си даваме земята на чужда войска? Откогато се помня САЩ все воюват, не харесвам такива държави, не ме кефят просто, а и историята им е ужасяваща. *** на Европа отишъл и избил индиянците...там са живеели около 12 милиона индиянци, асега само 1, най-огромният геноцид вършен някога.

129

Анонимен

преди 13 години

Абе мисля си *** дали не са успели да вселят духът на Тодор Живков в тялото на Бойко Борисов чрез някаква неизвестна досега съвеЦка технология

128

Анонимен

преди 13 години

По-скоро американофобите всяват омраза. Не виждам защо като студената война е свършила и според Русия и според САЩ тук някакви *** се карат кой е по-велик Русия или САЩ. И наричат превителството американско. Другите отвръщат Русия са комунисти. ***. ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЗА СЕБЕ СИ. Не за Великите сили. Като не ви харесва чао към Русия или САЩ ако ви искат.

127

до "милена"

преди 13 години

И патките започнаха да дават мнение(не,че нямат право)!Сигурно заради възраста си не знаеш,затова ще те светна!1.В България нямаше руски войски,защото имаше планове,как за няколко часа страната ни ще бъде окупирана,така,както стана с Унгария-1956г.и Чехословакия-1968г.!2.В България имаше цяла скрита армия от "съветници" във всички области на живота,като най многобройни бяха в МВР!3.България никой не можеше и да "пръдне"без да научат в Москва!4.Сравнението с ъс САЩ,е просто смешнои...глупаво!

126

Милена

преди 13 години

До Руснак: Плюещите срещу Русия тук са неповече от 5 човека, висят нон стоп в нета, пропагандират, настройват два народа един срещу друг. Тези поставени лица лесно си личат, единият дори няма и кирилица на компа си, не обръкайте внимание на платени драскачи, които всяват омраза.

125

Анонимен

преди 13 години

"Или ни е страх от това какво ще видим всъщност, та ни е по-лесно да коментираме останалите"Ти си тази която ме коментира в момента аз теб не съм те коментирал.Така че горното важи повоче за теб отколкото за мен.Ако имаш акъл ще ме разбереш какво съм искал да ти кажа.

124

DO VSI4KI DEBILI

преди 13 години

ABE , ZNA4I VIE MOJETE DA SI PISETE PROSTOTIITE , A AVTORKATA ANELIA DIMITROVA NIAMA PRAVO NA MNENIE ? TAKA LI ? MAMKA VI RUSKI *** !TURSKI KENEF !

123

Милена

преди 13 години

Не, защото България е продадена жестоко на САЩ, тук никога не е имало безсрочно чужди войски. Наличието на чужда войска свидетелства огромната зависимост на България от този, който си разполага войската тук. 20 години слушаме САЩ и тънем.