73

жена на военен

преди 13 години

Петър го е казал много добре - като искаш *** и ти работи в МВР или пък защо не си завършил военно училище и сега друга песен щеше да пееш. Тези "привилегии" са от сто години.Ти и всички, които плюете, сте олицетворение на поговорката: "Не сакам аз да съм добре, сакам Вуте да е зле."

72

Ченгета, млък! до 71

преди 13 години

Аз пък ще ти кажа: аман от нагли ченгета!!! Заради такива като вас аз и куп други хора работихме по 7 дена в седмицата за 400 лв. с висше образование. А вие с една пършива школа в Пазарджик правите по 800 лв. само за да вземате рушвети, да ви правят безплатно св.рки и да ви облича държавата. И това 20 години, а след това 20 заплати накуп плюс нова работа като охранители във фирмата на същия ви шеф, който от офицер станал бизнесмен! Я се скрий някъде!!!!

71

Анонимен

преди 13 години

Айде потапяй се-е-е-е , почивката свърши ! Отивайте да бачкате , защото лозето иска мотика ! Ревливи , завистливи,че и на всичкото отгоре некадърни мързеливци! За тези 20г. не разбрахте ли ,че равенство има само в комунизма ! Кой колкото е заслужил ,толково ще работи и толкова ще получава !

70

Петър

преди 13 години

Дени , ще се пенсионирам на 45-50 , защото ежедневно ми се събират по 10-12ч труд,а не рядко и много повече ! Защото през почивните дни трябва да си правя сметката къде ще бъда , дали ще мога да отида на работа ,ако ме повикат , да се съобразявам с още много други неща . Ще взема и 20 заплати при пенсиониране ,защото нямам право на други доходи освен тези , които получавам от работата си . А на тези ,които ще кажат - като не ти харесва напусни , ще им отвърна : На вас като ви харесва започнете !

69

ДО 61

преди 13 години

Още по-жалко ,че работиш в община и не си наясно ,че "законите не се пускат".Ти не можеш дори да се изразяваш правилно ,а имаш претенции.И понеже на такива места работят много некомпетентни хора като теб,с големи претенции ,но без покритие ЗА ТОВА НЯМА ДА ТРЪГНАТ НЕЩАТА В ТАЯ ДЪРЖАВА. И КАК ЛИ ТЕ ДЪРЖАТ ОЩЕ ТАМ?

68

От Неук работник

преди 13 години

Еми то тогава всичко се обезмисля. По добре човек да се надява само на социалната пенсия. То и без това сега разликата между минимална и социална е само 7 лв.

67

sofeto

преди 13 години

А заповядайте в Deutschland та да поработите до 67 !!! На мераклиите честито.

66

Анонимен

преди 13 години

няма да вземеш по новата реформа...тогава меже и да се пенсионираме и на 68г.целта е да има много по малко пенсионери.

65

Анонимен

преди 13 години

Не съм на ясно с новата реформа..но защо ми се струва че който се пенсионира с нея ще получава много по малко пари от сегашната,едно време КОСТОВ взе на хората пенсиите сега май герб искат да повторят същата история,ако има някой тук който да е в час да каже дали е така или бъркам.

64

Арменски поп

преди 13 години

1. -во вероятноста да доживееш до 63 клони към 0.2. -ро ако си в белите страни от ЕС се иска стаж доста под 20 г. - сбъркал си държавата демек

63

Неук работещ

преди 13 години

Някой може ли да ми каже като стана на 63 години и имам 23 години трудов стаж този живот ще взема ли пенсия ????

62

петко

преди 13 години

герб ,атака,но и дсб и сдс,заащото не престават да са съюзници на управляваащите,за което свидетелства и реалното наличие на техни хора в уоравлението. Както някой бе написал "Двуполюсният модел на упраавление се завръща...тежко ни и горко.Всичко е един циничен театър,при това с много лоши актьори.Сега е на мода бруталната мутренска грубост.Отврат.А когато каазват,че нямало алтернатива на управлението,са прави-няма такава защото умишлено пречат на алтернативно-мислещите да влязат в политиката.

61

леля

преди 13 години

до пепа - Споделям твоето мнение.Приятели прочетох,че има предложение в парламента да се увеличат в 2011 година субсидийте за партийте с цел да не вземат пари от групировките,това го предлага В.Сидеров.Субсидийте са от държавата,стягайте се да работим че на политиците им трябват пари.Прав е този който апелира да не гласуваме,коркото по-малко са избирателите толкова по малко са субсидийте.

60

пепа

преди 13 години

ДО 56 -аз работя в една община и там 20 % от персонала е от пенсионери"наши"хора и ние не пенсионерите им вършим работата.Затова вдигат годините,защото има и 68 годишни счетоводителки,които не чуват и не виждат,всеки месец са болнични,но искат да работят,а млад счетоводител с деца е на улицата или в чужбина.

59

DPS

преди 13 години

Атака се ***, Атака се ***...ДПС на власт, Ахмед Доган - Президент, Волен Сидеров - негов лакей...Атака се ***, Атака се ***...

58

Анонимен

преди 13 години

Нормално.Мат'рялът им е един и същ - лумпенпролетариата.

57

xxx

преди 13 години

Ataka tryabvase da e kato balans za Naroda a kvo stana to......? nikakva Ataka poveche v Parlamenta

56

преди 13 години

Да разбирам ли ,че ти ако си пенсионерка и вземаш 150-200лв.пенсия /а дори и да са повече,в тая скъпотия на никой не са достатъчни/ ,няма ли да искаш да работиш? И закони не се" пускат".Като ти чета излиянията ,съмнявам се ,дали някой ще освободи кадърен пенсионер и да вземе теб на работа.Не е чудно ,че мрънкаш,вижда се колко ти е пипето.

55

ЕЙ

преди 13 години

ЕЙ НИКАКВИ ИЗБОРИ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕРВЕН КАРТОН,ДА ГИ ПРОВАЛИМ,НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА,ПОНЕ УСЛОВНО ДА ИМ УДАРИМ ШАМАР,ЗАЩОТО ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ РИТНИЦИ.

54

Faktolog

преди 13 години

46-ти, добре си го казал, но едно малко уточнение - редом с БСП и ГЕРБ, долу и Атака и ДПС. каквито бяха БСП+ДПС , същите са сега ГЕРБ+Атака.