10

ЗънЗън

преди 13 години

Елмар - в грешка си - войн-войни , и също така война-войни. Т.е. множественото число се пише еднакво а ударението се сменя. а димата ако няма "й" то и-то става отделна сричка и ще се чете во-и-ни.

9

Анонимен

преди 13 години

формата е дублет, стига сте плюли!

8

Елмар

преди 13 години

Браво на момичето :) Тя според мен получава информация от организаторите на съответните хепънинги, което пак не й дава извинителна бележка за "Преди войните бойния дух ще повдигнат подгряващите Alestorm. " Какви са тези световни войни насред зала Христо Ботев?? Предполагам си искала да кажеш - воИните?Войн - ед.ч., воини - мн.ч. - поне доколкото си спомням от часовете по български..

7

Анонимен

преди 13 години

Наистина бързо! Браво! :)

6

Анонимен

преди 13 години

Трябва да и признаем, че поне бързо се редактира. Иначе с удоволствие ще гледам Терион на 18ти :)

5

***

преди 13 години

Явно точно това се опитва да прави...

4

Анонимен

преди 13 години

Ленче, пак ли се опитваш да пишеш за музика, от която не разбираш?

3

Анонимен

преди 13 години

"Филмът, който ще се прожектира по цял свят и у нас само на 15 ноември"Що ли не вярвам на такива изказвания. То и филмът за Майкъл Джексън щеше да е само 2 седмици, а вися в Арената повече от месец. Съмнявам се нашите родни киносалони да пропуснат да се нагушат от допълнителни прожекции.

2

И още нещо...

преди 13 години

"Преди войните бойния дух ще повдигнат подгряващите Alestorm, които ще представят песни от последния си албум Coat of Arms."Coat of Arms e aлбум на Sabaton! Толкова ли е сложно да си проверявате информацията, преди да пишете откровени глупости!?!

1

gogata

преди 13 години

Не заблуждавайте хората - концерта на SABATON e преместен в зала Христо Ботев!!!