97

обезверен

преди 13 години

ГЕРБ се излагат с ГО обаче аз не помня правителство което да е намалило цените било на горива било на данъци, даже и гражданската расте постоянно.Тъй че посочи ми някой сето да намаля цените и всички за него ще гласуваме другия път.

96

МЪГЛАТА

преди 13 години

Обещават "пълна прозрачност"- Ако е, е не прозрачното.............

95

Анонимен

преди 13 години

СЕРГЕЙ ШМАТКО: Бих искал да кажа още няколко думи за нашето сътрудничество в сферата на културата и на хуманитарните науки. Сега върви работата за подготовката на споразумение за културно сътрудничество и догодина тук ще бъде проведена седмица на руската култура, бих казал с упор на духовността.Господин министър-председател, още един път да изразя нашата признателност, че по време на празнуването на 65-годишнината от победата над фашизма тук в България дойдоха много известни руски колективи и руската култура, руската естрада, тук бяха представени съответно.БОЙКО БОРИСОВ: И Болшой театър гостува. Ако не, ще гостува.Разбира се, това е добро и в сферата на културата, науката, образованието, мисля, че има и добри традиции. Аз съм убеден, че и по-добре може да се развиват, повтарям, прагматичните ни отношения.

94

Робърт Мугабе

преди 13 години

Какво стана с двайсетината лупени който протестираха на Орлов мост

93

до 98

преди 13 години

Аз не съм я яля защото знаех,ти явно си я ял ,то ти личи.Нищо ни казваш за цената.Царвецата излезе по- скъпа отколкото ,ако бяхме купили френска пшеница.Явно ти си *** след като не си научил нещо основно което казваше Маргарет Татчър "Безплатно е само сиренето в капана за мишки "/ да ти поясня -безплатно е за мишките/.

92

Анонимен

преди 13 години

Ако Путин се беше родил в България, щеше да бъде обикновен чиновник в някой райсъвет.

91

Анонимен

преди 13 години

А руснаците що не ти дадоха неразвалена царевица, бе ***? Заразена-незаразена, ама си я ял, нали?

90

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа. И аз да бях се родил в Русия, щях да съм Путин.

89

анонимен

преди 13 години

много важно че ще е прозрачно..пък и какво ли толкова имат да си кажат..а и нали трябва да си оправдаят по някакъв начин заплатите и превилегиите...абе..те си живеят живота и не им пука...или както се казваше кервана си върви пък кучетата нека го лаят

88

комунист

преди 13 години

Путин е политик от световна величина.Единственото добро нещо,което батюшка Елцин направи за Русия е,че го посочи за свой наследник.А това,че много хора го мразят не го прави по-малко велик.

87

Анонимен

преди 13 години

Абе днеска цяла София се блокира заради Путин..........защо трябва все в София да се срещат. И като толкова имат зор да е в София да използват хеликоптери, не да отцепват половин София, която и без друго е задръстена отвсякъде.

86

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Загубил си правописа и морала...

85

морал

преди 13 години

За първи път обръщам внимание върху това - колко малък изглежда Путин пред Борисов, а какви значими дела върши /визирам работата му въобще,а не спрямо нас/ ---- По изнесената след срещата информация едва ли някой ще се произнесе лошо - лично аз не виждам осование за това ---- Най-силно ме впечатли Путин целувайки кучето по муцунката и по челото - точно тези целувки са символи на любов и вярност ----- Рисковам да ме оплюете, но ще подчертая - прекланям се пред Путин ----

84

до 66

преди 13 години

Тъй ,тъй то хубаво че американците ни дадоха заразена царвица ,на която като платихме превоза излезе по- скъпа от житото.То и храните с изтекъл строк на годност не бяха лоши.И от зърнената криза ни спасиха,житото което Стоянов внесе от Полша бе на двойна цена и накрая мухляса ,защото българското жито си бе в България.Но подскачащите по площадите поне лигализираха парите на кредитните милионири и се пребраха останалите пари от народа.

83

DO 4IFUT

преди 13 години

NE ISKAM DA TE OBIJDAM , LI4I , NE SI TAPANAR ...KAKVO SA NI STORILI RUSNACITE LI ? ZNAES LI , AZ SE PITAM KAKVO OSTE NE SA NI STORILI ? AKO NE SE BAZIKAS I PITAS SERIOZNO , AZ MOGA DA TI DAM PRIMERI....

82

чифут

преди 13 години

Е, па прав си, че съм мръсен ***, щото шампоана е от магаззин за 1 лев и не пере добре. А, за интересите не съм сигурен? Ние имаме интерес да сме добре, но аз лично тия 21 години и моето семейство не видяхме големи предимства в личен план, от демокрацията? Има и много хубави неща, свободен пазар на стоки и услуги? Просто ми се видя чудна омразата ти и на други към русснаците, защото аз честно казано не виждам какво лошо са ни сторили? Но все ми казват че съм ***, затова не смея да кажа нищо

81

DO ROKI

преди 13 години

NALI ZNAES KAKVO E ZELE , KATO REJES ZELKATA OSTAVA ONOVA TVARDOTO , IMA DIALEKTI V BG , NA TOVA NESTO MU KAZVAT 4UKUNDUR ! SLEDIS LI MI MISALTA , AKO MOJES , TA , TI SI TO4NO 4UKUNDUR !

80

новия демон

преди 13 години

Да са Ви честити новите цени на застраховките гражданска отговорност. ГЕРБ - ура - ааааааааа! Уте следва цената на газта.

79

новия демон

преди 13 години

Гледайте си покакани кумир по телевизията и си анализирайте ...

78

новия демон

преди 13 години

Изхабихте си коментарите, Дами и Господа. Всичко се видя - гледайте новините. Бойко рапортува, подписа и маправи подарък. Стенограмата ще я видим също, ако Борисов все още иска да я публикува. Цената на газта и другите неща ще продължат да се обсъждат. Айде чао.