31

sas

преди 13 години

Не го мисли толкова. По един път половината депутати да се изакат в дупката и ще прелее. :)))) Няма толкова дупки, колкото акитата на нашите политици могат да напълнят.

30

Вуте

преди 13 години

Чини ми се , дека немците са ги отпочнале изотдоле...

29

Анонимен

преди 13 години

Прави си, АНонимен!Може би не е много уместно да правим подобни сравнения, но защо не??Хората вече са запълнили първия кратер.А пострадалите от този...вече изселени и им осигурили жилища.Представям си тук!!Щеха да ги оставят без дом, кратера още щеше да стои, да го изследват висшите умове от БАН, а можеше и да стои с години.Ами...кой каквото и да казва...кофти семе сме.

28

Анонимен

преди 13 години

Da samo deto dvete sabitia sa na dosta dni edno ot drugo, nishto logichno nqma v teb

27

Анонимен

преди 13 години

Kak pyk uspia da vkarash benzina ot deuputatskite koli v taq statia uma ne mi go pobira...

26

Аз

преди 13 години

Парите от бензина за депутатските коли ще се използват за парното в СУ.Ако при нас се отвори такъв кратер освена да го запълним със самите коли няма с какво.То ще е цъкане и ахкане и план-сметки и прехвърляне на средства.........Да пази господ!

25

Анонимен

преди 13 години

Обърнете внимание само на едно-че за няма и две седмици са запълнили всичко хората,германска им работа,а иначе е вярно,че много глупости са се изписали тук.

24

ангел не-бесен

преди 13 години

Да, в сърцевината на земята има кухина и там живеят група дяволи, начело с тоя дето му викате Господ, Шабат, Аллах, Христос, Йехова и т.н.. Той е най-големият дявол от всичките. Имат и генна лаборатория. Има и компютър, когото включват и влияе на земното ядро и на планетата. Нарочно избиват българи и други славяни, а размножават мангетата. А тая дупка може да е от голям плъх, възникнал в резултат на опитите с колайдера? Нали правят всякакви експерименти? Пазете си котките, кучетата и хамстерите!

23

ффф

преди 13 години

ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ СМЕ ДОСТИГНАЛИ ДЪБОЧИНА НА ИЗСЛЕДВАНИЯТА 12-15КМ СЛЕД ТОВА НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЛЕДВА.ИМА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО СЕ ПРЕКРИВА ,ЧЕ ЗЕМАЯТА Е КУХА ЗА ТОВА СЕ ОБРАЗУВАТ ТАКИВА ОГРОМНИ ДУПКИ ПО ЗЕМНОТО КЪЛБО.А ЯДРОТО С ЛАВАТА Е НАПОЛОВИНА МИТ НАПОЛОВИНА ИСТИНА САМО ОТДЕЛНИ ГНЕЗДА СЪЩЕСТВУВАТ С ЛАВА,ЗЕМЯТА Е ИСТИНАЛА ПЛАНЕТА С ОДЕЛНИ ГНЕЗДА КАТО МЛАДЕЖКИ ПЪПКИ.КОЙТО НЕ ВЯРВА ИМА МНОГО ИНФОРМАЦИЯ СЛЕДЕТЕ И ЧЕТЕТЕ.

22

Анонимен

преди 13 години

Да, ама кабелите от подземните комуникации не са им прекъснати !

21

гламав

преди 13 години

Що се чудиш ве? Наскоро нали имало неизвестен пушлив летящ обект в Щатите? Е, сега виждаме къде се е приземил? Нещата се свързват логично?

20

гламав

преди 13 години

Защо да не сме нормални? Може да е започнала тайна бонова приватизация? Да не мислиш, че само и хората крадат? Може къртици да са решили да правят магистрали и да местят почвата насам-натам? Та те са умни животни за бога и когато видят какво правят хората и те барабар Петко с мъжете. А може да изпробват нова строителна машина за копаене на окопи, но да са забравили да предупредят и ....

19

До 26

преди 13 години

25 е прав. Като изкл. псувните, за другото е прав, прочети коментарите, няма един свестен.

18

Анонимен

преди 13 години

Твоя е най-нормален, а? След като си с оперирано чувство за хумор ще е по-добре да ти направят още една операция - да ти махнат закърнелия мозък, които очевидно ти е излишен.

17

Анонимен

преди 13 години

И да се отвори - няма да има голям ефект. Колко от депутатите реално ходят и стоят в народното събрание повече от 30мин (време за кюфтета и кафе) ? :D

16

dsadas

преди 13 години

Някаква телепатия има тука усещам аз....

15

ОПА-А-А

преди 13 години

Пич браво, без значение е дали си чел моя коментар по повод първата статия по тази новина - "Мистериозен кратер зейна в германски град". Другото е по-интересно, че и двамата пишем за Позитано 20, а и освен това и двата коментара са под 20. Ако искаш виж и провери. Един такъв требе да се отвори и под Позитано 20!Размера му е супер - само ако може да е малко по-дълбокичък.

14

k

преди 13 години

Не издържам вечеееее! Вълцииии!

13

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Един такъв кратер на Позитано 20,таман оправя нещата завинаги................ !

12

аз123

преди 13 години

там всеки е нашмъркан и сигурно не са разбрали че сами са си направили дупките :)