105

Депутат

преди 13 години

Шашавото си е шашаво и такова си остава до гроб - ти го плюеш, а то мисли:-росица ми пада.

104

Re

преди 13 години

Защото тогава много хора взимаха кредити и се харчеше повече от произведеното. Е това не го разбирате и си правите грешните изводи за по-доброто състояние. А освен това са намалели и приходите от емигрантите. Просто е за разбиране, ама зависи дали слушате и мислите или само вЕрвате на станишевите сподвижници.

103

Анонимен

преди 13 години

В новия бюджет за подслушвателна дейност се отделят 110 млн.лв, а за култура - 85 млн.лв.

102

От мен

преди 13 години

Лошото е ,че от ББ нищо не зависи. Неможе да мръдне този американски парашутист. Не е случайност идването му В България. Задачата му е да съсипе икономиката съвсем.

101

Българин

преди 13 години

От какво си доволен Дянков, от добрия бюджет ли?При Орешарски имаше пари за всички. Не се бий в гърдите, че това е най добрия бюджет. Къде ти са социалните придобивки, къде е грижата ти за народа. С увеличаване на цени и замразяване на доходи не става. Като си толкова умен, защо не измислиш хапчета, като глътнем по едно и цял месец да не мислим за ядене.Ама каквото и да ти кажат на теб не ти пука. Ти си спуснат с парашут да съсипеш всичко, що е останало. Време е да си ходиш.

100

пепи55

преди 13 години

Ама вие какво искате ?! Да каже, че не е добър бюджета ли? Ама нашия верен индикатор е джоба.

99

Анонимен

преди 13 години

Ама тая розова вратовръзчица много му тича а

98

ВР

преди 13 години

Не мога да проумея как човек при това министър ще се гордее с падението си . Поне да си замълчи защото актулизацията му догодина ще е съпроводена с оставката му.

97

КУРТИ

преди 13 години

ЧАК ПЪК ДА СЕ ГОРДЕЕШ ,А ПО ЛЕКО флик ,ставаш смешен пак

96

Анонимен

преди 13 години

Големи сме специалисти по всичко! Само се оплакваме, искаме някой друг да ни свърши работата! Погледнете обективно! Българинът разбира най-много от футбол и политика, а и в двете сме гола вода, ама дава акъл как би трябвало да станат работите. Жалка картинка...

95

kapo

преди 13 години

Ами Орешарски разпределяше и по-малко пари, а всички бяха доволни. И излишък оставаше.

94

Политолог

преди 13 години

Червените крадливи *** пак са оакали сайта. Докога, бе, другари???

93

БКП

преди 13 години

Е КАК ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩО БОКО ТИКВАТА ИЗВЕСТЕН И КАТО,ЛЕНТАТА,СНИМКАТА,БАТМАНА ,НО НАИ-ВЕЧЕ КАТО ПРЕМИЕРА,ДЪРЖИ ТОЯ НЕДОРАЗВИТ *** ДЯНКОВ НА ВЛАСТ,НЕ ТОИ А ДЯНКОВ ДЪРЖИ НЕГО НА ВЛАСТ ИЛИ ПО ТОЧНО САЩ И ДРУГАРИТЕ ИМ ДЪРЖАТ ДЯНКОВ,А БОКО Е РЕКЛАМАТА ЗА ТАКИВА *** КАТО ТЕБ И БЮЛЕТИНАТА ТИ НА ИЗБОРИТЕ.РАЗБРА ЛИ СЕГА КОИ Е ШЕФ И КОИ СНИМКАДЖИЯТА.ТЕЯ ДВАМАТА СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО СА ГИ ТУРНАЛИ ДА ПОРОБЯТ БГ.ЩЕ НИ Е..Т ДО ГРОБ.МНОГО СКОРО НИЕ ЩЕ ВИ Е..М ГеиРБЕРИ ДО ГРОБ.САИТАТ МАЛИ Е НЕУТРАЛЕН.....

92

БГ

преди 13 години

ДО N: 35 "ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ" Е ГОСПОДА ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ ИМА НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО И ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ВАШЕТО 15 МЕСЕЧНО УПРАВЛЕНИЕ. ЕТО БИВШИ "ВЕРВАЩИ" ЗАПОЧВАТ ДА МИСЛЯТ И ДА НЕ ВЯРВАТ.И ТОВА НЕВЯРВАНЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧВА ЕКСПОНЕНЦИАЛ- НО С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО.КАТАЛИЗАТОР НА ПРОЦЕСА ЩЕ БЪДЕ И НАСТЪПВА- ЩАТА ЗИМА И ПРЕДСТОЯЩАТА ДВУЦИФРЕНА ИНФЛАЦИЯ. ДА ГОСПОДА ЛЕДОВЕТЕ СЕ ПУКАТ !!!!!!!! ЛОШИ НОВИНИ ЗА гоце Со. НЕМА "ВЕРВАЩИ"! С КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪП- НИЦИ И КРАДЦИ гоцето ЩЕ ВЪЗРАЖДА БЪЛГАРИЯ.....

91

Анонимен

преди 13 години

Егати бюджета:) Ръст на брутния вътрешен продукт-приходите за бюджета почти същите:) Май са заложили и некадърността на контролните органи и предвидената контрабанда от гербаджиите:)))

90

Анонимен

преди 13 години

*** НЕЩАСТЕН ЗА КАКЪВ БЮДЖЕТ МИ ГОВОРИШ, ЕБАХТА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ С БОЙКО ТИКВАТА, Я ВЗЕМИ СЕ СКРИИ!

89

Анонимен

преди 13 години

Приятели, братя.Нека Всички да се обединим под една идея.Нека изметем клептокрацията в България.Нека сами да променим бъдещето си.Гражданско Движение Хан АспарухОчаквайте го тези дни.Всеки без значение, е добре дошъл.Истинска Демокрация, а не Клептокрация !

88

Аре малко по...

преди 13 години

Що си мислите, че държавата може да направи бюджет, от който всички да са на кеф? Има примерно разчет за БВП 60 млрд. лв. и ролята на правителството е да го разпредели балансирано. Може ли да разпредели 70 млрд. та да има повече доволни? Сигурно ако отпечатат 10 млрд., но без покритие, т.е. инфлация -това ли искате? Колко от вас разсъждават, че разхода е в границите на прихода, а не на желанието? С някой коментари приличате на ***, които искат да не работят, ама да имат жилище, пари и т.н.

87

Кабак Сурат

преди 13 години

Аз пък днес цял ден рязах ленти и ходих по полуобекти.От догодина на цели обекти.

86

Анонимен

преди 13 години

България -- рай за финансисти като Дянков--положението вместо да става по лошо,направо става нетърпимо !!!