263

някой си

преди 13 години

Идеята бе да си направи партия бракониера предател и агент на Москва Гоце.Но не успя защото получи противодействие за пръв път откак се е докопал до властта.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_

262

патриот

преди 13 години

Това, което критикуват и оплюват и Гоце и САТАНиШЕФ и другите от предишното управление е всъщност РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕДИ ГЕРБ.ТЕ ДОВЕДОХА ДЪРЖАВАТА ДО СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ А СЕ ПРАВЯТ НА "НИ ЛУК ЯЛ НИ МИРИСАЛ" *** ЗОМБЯСАНИ И БЕЗКРУПОЛНИ!МАРШ В ЗАТВОРИТЕ *** СМРАДЛИВИ!!! Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба.

261

Ангел Стоянов

преди 13 години

Че за за какво ново начало става дума?Отново само стари червени мутри!

260

С.

преди 13 години

Винаги е добре да има алтернативи. Например Бойко мога много добре да си го представя като местен туз по времето на социализъма. Главен секретар на общински съвет на БКП, не повече, никой нямаше да го пусне по-нагоре, защото дори и тогава малко от малко играеха роля интелектуалните възможности.

259

кистоник

преди 13 години

това е гражданска инициатива, не партийна. очевидно, че президентът, съгласно конституцията, може да бъде съпричастен към инициативи на гражданското общество. нали е президент на всички, а гербаджиите си мислят, че само те представляват българите. не всички, само, които са гласували за тях.

258

susu

преди 13 години

Българи, полудяхте от злоба!В движението отиват умни и кадърни,а повечето от Вас нямат и АБВ!

257

hagen

преди 13 години

Драги ми Маринчо а да си виждал г-н президента на заседание на парламента когато се приемат важни за страната ни закони по-вече от една година.Не нали.А когато отвличаха хора за откуп по-добре ли се чувстваше.А когато нямаше какво да открива г-н Станишев по-добре ли беше в България.

256

Марин

преди 13 години

Нещастни тълкуватели и драскачи, кой ви е казал, че държава се ръководи по този начин. Министър-председателят да ходи по футбални мачове като клоун, а да го няма когато се приема бюджета на държавата. Така ли мислите, че може да пръдължава ръководството на ГЕРБ? И, най-вече с полицейските екшъни. Не ви ли омръзна от сутрин до вечер да гледате лика на ЦВ. Омлъзнаха ни действията на управляващите! Стига с тези ленти за показно откриване на , няма значение какво. С т и г а !!!!

255

генади

преди 13 години

Подреди се проектът на Първанов- Подредиха се един до друг престъпници, ***, хомосексуалисти и ***!

254

genadi

преди 13 години

Скрий се , *** ***.

253

Аз

преди 13 години

Не съм се докарал дотам да се страхувам от този и онзи. Винаги съм бил член на БСП и такъв ще остана", категоричен бе Данаилов.Никой не те обвинява в избора ти на партия, а в това, че се остави да те използват като *** в предното правителство, което откровено ни *ба п**ката лелина в г*за.

252

Анонимен

преди 13 години

Вървете след БОКО, там е истината...

251

do 253

преди 13 години

Ценени в цял сявт ? Гоце ?!?!Ти изби мрената по Дунав.......:))

250

Анонимен

преди 13 години

А Бе Вебете се у гъзо.....

249

Анонимен

преди 13 години

Goze mechtae vsichki ot DPS, NDSV, RZS i BPS da glasuvat za nego....kato dobavim i kupenite ***, eto ti Troinata koalizija otnovo na vlast !!!Ha ha ha ...samo da ne zabravi da vzeme pevizata Marijana za sekretarka, a triperlivata uchenichka za Ministar na obrazovanieto!!!

248

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

От къде да се почне и накъде да се върви?За да се отговори трябва да се дефинират вечните интереси на третата българска държава.Второ ясно да се каже,че така нареченият преход е реставрация и реванш на силите загубили втората световна война,за България се изразява в налагането на планът "Ран-Ът".Възраждане без съд за изпълнителите на антибългарският план през 20г. на грабеж и погром не може да има!Другото е поредното продължение на геноцида над нацията,евроатлантическо еничарство!

247

i

преди 13 години

NOV BARDAK SAS STARI *** NESE PRAVI SA KAZALI XORATA A GOCE PARVANOV TAKAVA ALTERNATIVA SE PREDLAGA

246

91

преди 13 години

ПЪРВАНОВ СТАВА ЗА ВСИЧКО. НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 г. ПАСКАЛЕВ Е КАТО Б.БОРИСОВ, ПОСТОЯННО ПЛАЧКАЛО .ОТ ТАКИВА ВСЕКИ СЕ ОТВРЪЩАВА

245

Анонимен

преди 13 години

Ей голям лисугер този бе , върти- сучи, се във власта да остане, личи си че е образован и грамотен и находчив човек -чист червен номенклатурчик , много добре е изучил занаята .Бравос Първанка.

244

PANTERA

преди 13 години

Червените спретнаха поредната социална кухня в която ще раздават политическа помия.Нереализирали се мераклии много.Те друго не могат да ядат!