30

Анонимен

преди 13 години

Р.Овч. въпроса за България не е какво ще загубим а какво ще спечелим и дали печелим. Защо по стар навик все гледате през руски очила.

29

Разпутин

преди 13 години

Сега остана само Бат Бойко да се научи да играе казачок.

28

не знам

преди 13 години

може да е от любов...става дума, че България се слага винаги на Русия от благородни чувства

27

Анонимен

преди 13 години

Какво става бе герберчета?Вашите водачи нахлузиха България чисто гола на руския...!

26

Анонимен

преди 13 години

Сега чакам коментари от привържениците на герб!От тези ,дето ги избрахте и сложихте начело на територията България вече видях,сега чакам отговор от привържениците им!

25

Р. Овч

преди 13 години

Big Al бих ти казал Сашеее сашеее много си *** Сашеее. България нищо не губи от един транзитен газопровод та макар и половината тръби да са руска собстеност. Само можем да спечелим от това. а като нямаме $$$$ да си изградиме цялата дължина е нормално половината да са руски. и финансово въобще не можем да се срваняваме с Газпром изграждащ и севрен поток за Европа и още дуги газопроводи в Азия

24

BIG AL

преди 13 години

Поредните около 120 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА златна българска земя- неизползуваема и харизана на руските олигарси ..Половината тръби руска собственост , след като в Русия и един километър тръби НЕ са чужда собственост ..Охрана от КГБ- мутанти и на ПРЕхрана тук , у нас .И накрая и ЕДИН МИЛИАРД лева -за нашия дял от тръбите ..И после трай коньо за зелена трева- от дребните транзитни , зависещи от това дали някой ще купува газта ..:))Добра сделка за русйките агенти у нас- ще има краденеи лапане за Петата колона ..ВСИЧКИ нещастия на България са идвали от изток ..БКП=БСП=ГЕРБ= ДПС=АтакаИзметта българска ..

23

KAPITAN PETKO VAIVOD

преди 13 години

TE OTNOVO PREDADOHA BALGARIA !!!!!!

22

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Скъпи *** методи,червени *** , като теб , докараха България -до тук,,Все да е в блатото - на комунизЪма , на мафията , на краденето - от вас, *** ..Ще пиша , мутант , каквото искам и както искам , защото ПАК искате да закопаете България, комуно - мутанте ..:)))И кигато България започне да НЕ зависи от *** , като вас - чак тогава ще просперира ..Факт, световен...***...

21

ЦЕЦО

преди 13 години

За Южния поток ..:)))СКЪПИ ТРАЙЧО, май само ти не си разбрал печалната за нас истина, че от 2 години газпром продава с над 20% по-скъпо от цените на спот пазара. И вие на умряло, само като чуе за пазарни цени. Е за тези които имат алтернативи отстъпва.По темата. Интересно какво обсъждат сърбите като дори не е ясна цената на Белене.

20

Мъдовски

преди 13 години

Гражданин си на богата на природни богатства страна и си наистина свободен и независим човек. Такива са и твоите сънародници. Но винаги има едно огромно НО, свързано с въпроса: КОЙ и КАК УПРАВЛЯВА ТВОЯТА СТРАНА? Не си и помислям за секунда, че Руската Федерация е добър пример за "независима" държава. Там все още Батюшка Владя (КГБ) държи и дърпа конците!

19

методи

преди 13 години

SMALL ALL, ти си просто един безвреден, маргинален седеруга...Нищо не зависи от тебе!

18

истината

преди 13 години

87% от българите са русофили. Това е най-високият процент в ЕС!

17

забележете

преди 13 години

"По отношение на Русия българите са по-скоро махмурлии. Боли ги главата, алкохолът все още тече в трако-българо-славянската им кръв и не вярват на себе си, като се кълнат, че вече никога няма да пият, че вече няма да се интересуват от нея." В оригинала се говори не за Русия, а за Македония...,но мисля, че добре описва и и двете страни!

16

българин

преди 13 години

Ние и Русия сме свързани завинаги! Без тръби, със тръби, все тая...

15

IND

преди 13 години

Ами как няма да се объркаш вече започнаха да се задвижват много проекти. Това за което говориш е проекта Бъргас-Александрополис, който е под въпрос тъй като се очаква екологична оценка.

14

Един Българин

преди 13 години

За съжаление трябва да се съгласим с 12...за това и се присъединихме към ЕС. Да може да има баланс. За съжаление се опасявам че в БЕХ има доста приятели на Путин, което превръща проекта в руски (70%:30% примерно). Друг е въпроса имаме ли избор и дали това не е най-малкото зло в създалата се ситуация...

13

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Трайковчетата, борисовчетата, просто си СЪБЕРЕТЕ, обединете офисчетата - с Трой-коалицията..Все руски агенти сте ..Поне да сте заедно ..:))))

12

Анонимен

преди 13 години

На скудоумните националисти припомням, че истинските независимите държави на това земно кълбо са 4 или 5

11

Анонимен

преди 13 години

Няма да те наричам ***, какъвто ти безспорно си, за да не ме баннат.