9

смех

преди 13 години

"След огледа са установени порезни рани във врата на мъжа" първо значи е професионалист с нож.. и второ "Продължават разпитите на свидетели и на близки на човека, за да може да се установи кръгът от хора, с които се е познавал" кого питате като е някой от вашите хора бе... питайте шефове на МВР,питайте главния секретар и премиера...може и да ви кажат кой е бил ако не ви е срам да питате...преразпределение на територии ! всички знаем кое как става в тази държава и кой коли и кой беси в момента

8

Дарко

преди 13 години

Ама иначе излизат на протест ... нямали пари ! А когато трябва да служат на обществото - бития бит и ... убит , даже и се познава с мутри и ... всякакви лъжи само и само да продължат да си ядат поничката и да си пият кафето.

7

Анонимен

преди 13 години

ne ot turchin

6

anonimen

преди 13 години

mnogo dobar 4ovek tova sa palni izmislici 4e e priblijen do samokoveca palni glyposti se pi6at.

5

Анонимен

преди 13 години

Убит е човек. няма криминално досие. Незнам защо основната информация е че се е познавал с някоя си мутра и колко изобщо е истина написаното. А от коментарите се срамувам От мизерията май започнахме да оскотяваме. Злобата не е нужна на никого.

4

Анонимен

преди 13 години

убит е от ***

3

999

преди 13 години

Простреляният се казва Николай Грозданов, с прякор Кольо Македонеца, съобщи Дарик радио.По непотвърдена информация той е свързан с убития преди години в Амстердам Константин Димитров - Косьо Самоковеца.

2

gabi

преди 13 години

da be bil GYAUR

1

Анонимен

преди 13 години

ПАК ЛИ Е ***(турчин)