24

антидот

преди 13 години

Нека пелтекът да ги вземе у тях....

23

Българин

преди 13 години

До г-н кмета на Петрич - спазвайте закона г-н кмете, махнете *** от там, тяхната наглост е такава, че утре ще се настанят във Вашия двор и Пенчев пак ще ги защитава. Според него трябва да ги отглеждаме безвъзмездно въз основа на собствената му ...абсурдна логика на човек поставен на такъв пост.

22

Леле мале

преди 13 години

Г - н Пенчев, защо не вземете у вас няколко *** и да дадете личен пример как се интегрират? Лесно е на чужд гръб /наш/ да се правите на добрия чичо за ***. Защо не защитавате правата та ограбените, езнасилените, окрадените, убитите българи от *** пасмина?

21

Българин

преди 13 години

И кой дава право на омбудсманът да защитава престъпници по отношение на самото ИЗВЪРШВАНЕ на престъпният акт, тъй като, според Наказателният кодекс незаконното строителство на чужда земя е криминализирано?И премахването на незаконните катуни не може да бъде нарушение на правата на човека, по елементарната и очевидна причина, че *** не са хора. У тях няма нищо човешко, освен анатомията им.

20

Българин

преди 13 години

Преди няколко дни бе разпространена потресаващата новина за Българин, завърнал се след две години престой в Италия, намерил бащиният си дом завладян от едно семейство мръснокафяви ***. Всичките му оплаквания до полицията до моментът са напразни - интересно защо тоя ***, подобен на Франкенщайн не се самосезира за тоя случай? Посланието е ясно - *** може да си струпа колибата на чужда земя, а ако не му се прави колиба - да завладее първата попаднала му Българска къща, а Българинът няма права дори над собственият си дом !!! За човешки права ще дърдори Пенчев... явно според него, а и според всички властимащи, в тая нещастна държава, все още България на думи, а в бъдеще вероятно Циганистан, само *** имат права - включително над живота и имота на тия, дето ги хранят !!!

19

Българин

преди 13 години

Кога в тая държава законите ще започнат да се спазват ?!? Щом гнусните катуни са струпани незаконно на чужда земя, значи трябва да бъдат разрушени !!! Бедстващи били гадните *** - а Българите които си нямат собствен дом, не са ли бедстващи? Значи Българинът трябва да се зароби с кредит за цял живот, за да имат децата му покрив над главите си, а мръсният *** може да си струпа колибата където иска, защото бил бедстващ ?!? Да тръгват булдозерите, ако някой *** се зъби - куршум !!

18

edin balgarin

преди 13 години

smart za ***

17

Анонимен

преди 13 години

Такива са ни политиците,които избираме през последните 20 години.Добре че ГЕРБ и АТАКА върнаха поне малко от държавата,каквато трябва да е.

16

Вал

преди 13 години

Строят незаконно и то където си искат и пак правата им,да не им нарушим правата Ей,това е-*** да си,ама в България

15

даниела

преди 13 години

Мвр искаха нов закон, според който журналистите да бъдат съдени ако публикуват статии, в които има расизъм, присъди до 4г затвор, и 5-10 000лв глоба.......защо в българия може да бъдеш осъден ако наречеш някой *** и същия този *** получава пари точно заради произхода си... както каза Каракачанов, в бг да си *** не е етнос, а професия! .... до кога ще храним, тези, които ни крадат, тормозят, убиват, изнасилват, до кога ще плащаме данък *** ?

14

Gion4o Belev

преди 13 години

Okaza se,4e osven az,BB i Pen4ev gi gleda !

13

родопа

преди 13 години

Целта на европейския съюз е да ни затрие като народ,но да видим тогава какво ще прави с ***!!

12

родопа

преди 13 години

Да живеят кучетата и ***,те ще са новите жители на нашата държава благодарение на политиката на дискриминация на всички до сега правителства от началото на прехода към българското население.Няма значение че ние издържаме всички политици,бюрократи и ***.

11

стефат петров

преди 13 години

в българия *** и кучетата имат права а обикновените граждани да умират....ГЕРБ....ЩЕГИ ДОВЪРШИ АКО НЯКОЙ ОСТАНЕ ЖИВ.

10

Българин

преди 13 години

...включително закрила от престъпленията в името на една глупост наречена "етнически мир". Етнически мир може да има и когато *** са в Индия, дами и господа политици-продажници...

9

Българин

преди 13 години

Защо по дяволите трябва да се съобразяваме все с някой?!МАЙНАТА ИМ НА ЕС, НА НАТО, НА САЩ И Т.Н.. Защо никой не казва дума на Унгария и Чехия, които ОГРАЖДАТ СЪС СТЕНА като израелците малцинствата(в случая ***)!? Защо България трябва да е очернена?!?! Майната им на ***, марш в Индия. Защо трябва да наливаме милиарди в една бездънна яма, наречена помощ за ***.Помощ за ток, за вода, за деца, за зимата и всичките привилегии да си малцинство в България, включително закрила от престъ

8

росен

преди 13 години

Като толкова са ви мили и драги ромите господин омбудсман що не си вземете едно семейство роми на квартира у вас

7

Анонимен

преди 13 години

Омбуцманът на републиката винаги трябва да се обосновава.Като за начало,да го попитам аз,каква е разликата между Ропотамски и Петрички незаконни строежи.(давай бате)

6

Дрът комсомолець

преди 13 години

На такива постове трябва да бъдат назначавани по-нормални люде!

5

емигрант

преди 13 години

Как няма да се бутат бе кавали.Ако аз построя нещо незаконно ще ме разчекнат от плащане.Те *** винаги са бедстващи.Банките да им отпуснат кредити и да си купят жилища и които не връща бои и *** публично.Намерили са църква да се прекръстят.Скопяване му е цаката.