240

RAKAROV

преди 13 години

BRAVO ANDRO, TVA SI E RABOTA!!!120GODINI TRUDOV STAJ I SEGA SI BOGAT.e, ZDRAVO SI BACHKAL BRATO, TO SE VIDI PO MUUTRATA I RUCETE TI!!ISKAH DA KAJA, ZDARVO SI GEPIL BRATO I SI NAGUL MAIKATA TI DA E..A!!GOVNAR, ZA TAKIVA KATO TEB NEMA DA DAM I GLAS POVECHE ZA GERB OT CELATA RODA!!!!!

239

ШОПОВ

преди 13 години

Не е бе! Объркали сте се . Тои човекът сто и двадесет годишен стаж има. И всичкото туи време като ценен кадър с над три хиляди лева заплата на месец.

238

Анонимен

преди 13 години

Ние можем да пишем че е крадец..но за други крадливи негови колеги той е чист като сълзица,то гагрга на гарга око не вади..

237

Анонимен

преди 13 години

Като го гледам тоя нагъл мазнейковец,може и повече да е гушнал от нас.Вие какво друго искате да става в една крадлива отвсякъде страна?

236

Хасан

преди 13 години

Милиционерът - крадец!

235

Киро

преди 13 години

Яко бой по Тиквата и целия бостан

234

Анонимен

преди 13 години

вижте го само какав мазник е типи4ен бспар и 4енге

233

ханът

преди 13 години

Ей, бандит, благодари се ,че не живееш по времето на Крум! И двете ръце щяха да ти отрежат за толкова много крадене! Че имаш и сурат да се дървиш! Ами като има кой да стои зад теб и вместо в пандиза ще те вкарат в някоя друга схема за точене! Нетърпимо!!!

232

Янето е на принципа

преди 13 години

Пешко, е па да не би тия да са му купили депутатите и разтурили групата та на тех да вади истините .... Янето е на принципа "Кой какво си надроби това ша куса" или "Който нож вади от нож умира" или много подобни народа е казал...

231

пешо

преди 13 години

интересно, защо янето не извади конпромати и за другите депутати и бившите управляващи, а само за определени хора? защо не пробва и доган, станишев и другите? явно иска да дескридитира правителството, а това някъде наказват с разстрел! според мен той е обикновен шантажор, изнудвач и саботьор!

230

Анонимен

преди 13 години

Гледах как Костов загуби ума и дума от тарикатския начин на тоя да се оправдае,направо се побърка.А колкото до това кой какъв бе в ГЕРБ ще кажа ,че познавам лично варненския му колега и ще кажа че тези "кадри"идват от недрата на БКП.И аз мога да се прекръстя на Айнщайн ама ще съм си същото което съм и сега...Важна е личността,а не това зад което се крие

229

Анонимен

преди 13 години

nagal kradez

228

Яне си е най-ПИЧ

преди 13 години

Май казваш истината, Яни си е най патриот... всичко друго си е шмента капела..ЦИТАТ:"Гласувах за ГЕРБ, както и повечето българи! Защото повярвах, че ГЕРБ ще поведе борбата срещу корупцията, или поне такива бяха обещанията им. Оказа се, че г-н Янев вместо ГЕРБ поиска равносметка с факти и доказателства от корумпираните. Поклон, г-н Янев, българският народ не очакваше, че ще се появи смел и достоен човек като Вас. В началото възприемах иронично изказванията Ви, но с времето доказахте, че сте достоен за уважение българин, който зададе правилните въпроси на олигарсите.Поклон!!! "

227

до 229

преди 13 години

Давай на избори, ама стиска ли му, това дека го има сега ша го види през криф макарон...

226

за 230

преди 13 години

а не, неее нши сме ***

225

Вълко Петров

преди 13 години

"Невинен гербераст"-партия от тикви,пъшеши и всякаква ***.

224

некомунист

преди 13 години

от всички най смешни неща дето ги дърдорите и се правите на не знам какви че не сте крали и прочие , как всички зарамахвахте комунистически документи преди 30 г. излиза че тагава българският народ е бил богат и вие днес сте се възползвали от това , а днес от мангизите и то доста натрупани по тошово време, и сега се правите на борци за свобода след като всичките сте си карали кефа само 20 г преди, и сега разбирам що хвърляте парите за пътища а не за образование , явно кат еврейската причта

223

za 228

преди 13 години

Защото сме цоциалисти!

222

Анонимен

преди 13 години

Момента е много подходящ за предсрочни избори - ще издухаме *** и турчетата в историята... Бойко давай!

221

Анонимен

преди 13 години

НА ВНИМАНИЕТО НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ: ЗАЩО ПОГРЕБАХТЕ ПОДКУПА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН?По време на мандата ми като генерален директор на БНТ през януари 2004 година преди подписването на договор с Видеоинтернешънъл ООД на среща извън БНТ с Красимир Гергов, последният ми показа два листа, написа върху тях текст и ми обясни, че това е запис на заповед на стойност около 500 000 лева. Ако не подпиша договора с Видеоинтернешънъл те ще ми бъдат изплатениСледва подпис Кирил Гоцев.