194

.

преди 13 години

Гоце! Не е млад!

193

Безпартиен

преди 13 години

Ей,голяма злоба ,голямо чудо.И това са били българи.Срамота е бе .Гоце бил избран с гласовете на турци и ***.. Каква стана тя ? 2.7 млн.гласували за Първанов от горните малцинства и те имат най -малко 5.3млн.деца това прави общо 8млн.Това значи ,че в България не живеят хора от българския етнос...Аз съм един средностатистически българин и се срамувам като чета хулите и псувните срещу политиците ни.Това са хули и псувни срещу България.Ако не го разбирате -жалко.

192

възмутен

преди 13 години

Проектите не се ядат, с тях мнозинството мизерстващи българи не могат нито да си платят сметките, нито да нахрянят и изучат децата си! За разлика от създателите на всевъзможни партии и проекти, които живеят като петролни шейхове, изучиха децата си по чужбина, запасиха се с по няколко имота и построиха за себе си...преди комунизма, а сега демокрацията с всичките й блага, докато за народа останаха само задължения и напразни надежди, че с трудови доходи може да оцелее в Родината си! ОТВРАЩАВАМЕ СЕ ГОСПОДА ОТ ПОРЕДНИТЕ ВИ ИЗМИШЛЬОТИНИ! МАЛКО ДОСТОЙНСТВО И СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЯМА ДА ВИ Е ИЗЛИШНО, ЗАЩОТО ЗА ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИИН НЕ СТЕ ИЗЛИЗАЛИ ОТ ВЛАСТТА И ТОЧНО ТОВА НЕ ВИ ДАВА МОРАЛНО ПРАВО ДА НАРИЧАТЕ СЕБЕ СИ АЛТЕРНАТИВА!

191

anonimen

преди 13 години

АБВ= Абсолютно Болни Вампири

190

Обективен

преди 13 години

Само България и в Русия има президенти ченгета. Какво искате от Гоце, толкова може, най-добре е да потъне в забрава.Да не ни занимава с глупостите си.А това което прави има смисъл, ще видим всичките *** около него кои сал

189

ор

преди 13 години

Гениално! От пръдня- боя и от въздух-кули прави, само великият проектант/архитект Първанов/! Той е тяхната опора, той е тяхната,на ***, висота! Ама, честно казано, на две магарета сеното не може да раздели, камо ли сергия на "Женския пазар" да управлява!

188

Анонимен

преди 13 години

Ама вие видяхте ли ББ как влезе в Бруксел като бай *** с дъвка и пъка в доба на панталона сакаш отива на мегдана в банкя Селянина си е селянин навсякаде Добре го показаха телевизиите да си видим Министър Председателя и чакаи да каже нешо умно Българино

187

1

преди 13 години

ДРУГАРЮ ПЪРВАНОВ, НОВ ПУБЛИЧЕН ДОМ СЪС СТАРИ *** НЕ СЕ ПРАВИ !!!ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ВСИЧКО НАЙ - ЛОШО !!!

186

mind twist

преди 13 години

Първанов отрече да има политически проект, а ето че вече е реалност. Гоцето от месеци обикаля българия, неговата предизборна агитация е вече започнала със средства от бюджета на държавен глава.

185

Анонимен

преди 13 години

abv.bg LOL - смех на колела .....

184

TPE3BEH

преди 13 години

С гласовете на всичките престъпници в страната и тяхното обкръжение, купените *** гласове и тук там някоя червена бабка с носталгия за миналото, пърдянов може да събере 7-8%. И Бйе Сйе Пйее-то толкова и хоп - коалицийка в парламента.

183

обективен

преди 13 години

Закривайте държавата, пускайте водата и да се махаме от нея... Щом тоя ни е президент - за каква държава говорим...

182

до 243

преди 13 години

Хахахахаахах

181

Анонимен

преди 13 години

ne e mlad

180

za 223

преди 13 години

Goceto ne beshe li mlad miliarder ?

179

Знаещ

преди 13 години

Стотици примери за пълзящата Гоцевизация в България могат да бъдат дадени . Ето ви само един - назначи два мандата за шеф на БНТ номенклатурата от стария комунистически клан Пръмови - Уляна, и БНТ е пред фалит с над 30 милиона лева дефицит. Навсякъде, където агент Гоце се е намесил, цари грабеж, поквара и безнаказаност!

178

gucci mane

преди 13 години

stom i Kassabov she se zaburkva, stava strashno!!!

177

АХМАК - 007

преди 13 години

При такова некадърно управление на ГЕРБ, политическият проект на Г. Първанов е обречен на сигурен успех.

176

ало ало

преди 13 години

Гн- агент-президент - от лай.но торта не може да се направи, колкото и сметана да се слага.

175

Ugrijen

преди 13 години

Джокер медия и Руското посолство имат удоволствието да ви представят за ПОРЕДЕН път на Българска Колониална сцена новата ПЕДОФИЛСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА Баш Педофила и Агент на ДС Гоце Триперо Ага.Медийни партньори на събитието ще бъдатПлевенската Аграрно Славянска телевизия Би-Ти-Ви собственосто на Ченгето от УБО Красимир ГерговРуското комувнистическа Дарик радио собственост на Агента от ДС Радосвет РадевНо вниманието на ГДБОП: Събитието е под охраната на Червената Армия