16

пародия в заплати !!

преди 13 години

Каква е работата на хилядите ЧЧЕНГЕТА от "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ" след като нито един от тях не защитава и не се бори в защита на БЪЛГАРСКИЯ език на когото се посяга ЕЖЕДНЕВНО ОТ МАКЕДОНЦИ И ВСЯКАКЪВ ВИД *** ?

15

Македонче

преди 13 години

Шизофреничар е !!!

14

олеле

преди 13 години

Ако наистина "международната общност стои фактически зад албанците",това не е добре за останалите страни от полуострова,и за нас.

13

MI-6

преди 13 години

Абе, че ЛюБчо е цицал и от сръбска УДБА, и от груцката ХИС, и от българскта ДС, и от албанската СИГУРИМИ - за това няма никакво съмнение! Не случайно е взел и български паспорт (а дали няма и гръцки паспорт?!) за да се подсигури при евентуално повдигане на обвинение за корупция в особено големи размери! Не е случайно, че в Благоевград живее при бивш директор на българската БалканБанк - ДС-банката за обслужване на юго-ембарговата контрабанда!

12

ИЦО

преди 13 години

УДБА винаги е действал и сега действа на 100% обороти.Тези дани или тези неща кадето се говорят сега да не би аз да ги измислям и казвам.УДБА разбира се.Но целите на УДБА на всякаде се провалиха с исклучение на ФЮРОМ кадето с и на власт.

11

Един Българин

преди 13 години

Пич,след януари 1945 във вардарска Македония се живее много зле. УДБА много добре знае че "сите" са българи и малко албанци,които поради нивото си успяват да се размножат доста до днешно време. И самите българи си знаят че са българи и това ги мъчи много, заради промивката на мозъка и избиването на интелигенцията особено през годините след 1945.

10

anti

преди 13 години

Айде де, сигурно и на него УДБА му е подшушнала идеята да раздели Македония с албанците ? Много елементарно да се оправдава за неща, когато той беше премиер и всичко зависеше от него, вкл. и контрола на службите, които се ръководеха ако не се лъжа от българофилката Доста Димовска. А, да, и сигурно УДБА е накарала НАТО и западните държави да застанат зад албанците, според Любчо. Това ми звучи прекалено наивно, едва ли има трезво мислещ човек който да му повярва.

9

Tpaкиeц

преди 13 години

След като и в момента УДБА дърпа конците в Македония, то през 1998-2002 трябва да ги е дърпало още по-силно и ефективно! А пък тогава ЛюБчо беше премиер - значи и на него яко са му дърпали конците и съответно пълнели гушката с комисионни и рушвети! Ама за това "наш" ЛюБчо не иска да говори и само се хили луциферски!

8

Анонимен

преди 13 години

умните хора като Георгиевски са малко,лошо е,че и като говорят малко хора ги разбират

7

Анонимен

преди 13 години

Научи се да пишеш по-добре на македонски,щом си македонец!Не политици,а политикери!

6

Makedonija

преди 13 години

А бе и ас това се питам...Кога беше на власт беше зафатен со продажба на телеком и на окта т.е ко колко провизиа ке му даде.Политици..секаде са исти гомна.Грехнио народец наш

5

филип тотю

преди 13 години

ама га яде кифтетата ни рива, а, люПчо, пиле ненагледно? що не го каза тва, докато нещо зависеше от тебе, ами изчака да станеш "бугарин" и да излезеш от политиката, за да си кажеш истината? мерси, ама няма за какво! сега с тия изказвания любчо само вреди на нас и нашата кауза, понеже цяла македония плюе бугараша георгиевски и го счита за предател. мечешки услуги не щем!

4

Анонимен

преди 13 години

kratko i qsno UDBA=SUDBA NA VARDARSKA MAKEDONIQ a zombiranoto naselenie "rupa li rupa"

3

Анонимен

преди 13 години

тоя не стана ли бугарин ?

2

Кресна

преди 13 години

Това малоумно ***, бугароманчето Георгиевски заедно с албанските екстремисти се опитаха да хвърлят Македония в гражданска война преди години и не знам как още някой не му е сложил коршума в челото. СМЪРТ ЗА ***

1

ариец

преди 13 години

Любчо какво се прави на чалнат? То не остана на някой да не му е ясно ,че всичко в БЮРМ се дирижира от сръбската УДБА и техните агенти в Скопие . Той като беше премиер какво направи срещу тях , вестник ли им закри или телевизия, нищо . А сега ауу имало удбаши в БЮРМ. Лошото ,че и у нас са същите кукловоди като Гоце и неговите московски господари.