191

ANTI-KOMUNIST

преди 13 години

TRQBVA EDNA NEZAVISIMA KOMISIQ DA GI RAZSLEDI OT 1990 GODINA NA SAM. I ZAKONAT CI6TO TRQBADA EDNAKAV ZA VSI4KI. NA6TA DEBUTATI ZA6TO SI KRIQT ZAD IMUNUTEDA? dEPUTATSKIQ IMUNUTED NEZABAVNO TRQBVA DA PADNE.

190

Mery

преди 13 години

Този вече ми омръзна!И медиите му обръщат прекалено голямо внимание като за хора с неговия акъл.Ами да им даде главният секретар на МВР по един "Макаров" и един от двамата - войводата или Цветанов да мирне. То не бяха инт риги ,мръсни ризи, не бяха ревове,доноси, информации,контраинформации... Бъхтън!Вече започвам да считам всеки вестник,в който има "въпроси и отговори" за жълт. Защо им отделяте "трибуна" на тези,не виждате ли,че станаха за смях!

189

Анонимен

преди 13 години

-ЩЕ ГО БРОИМ ЗА ПАТРИОТИЗЪМ АКТА-ЩЕ СПРЕ ДА НИ СМЕЕ СВЕТЪТ-А НИЕ ДА МИСЛИМ КАКВИ НЕНОРМАЛНИЦИ ИЗБИРАМЕПЪРВО БЕ6Е 1 МЛН Е ОТ СМЕТКА ОХРАНИТЕЛНА НА ОБЩИНАТА ОТКРАДНАЛ-КАТО СЕ ОКАЗА 4Е ЦВЕТАНОВ НЯМАЛ ДОСТЪП ДО СМЕТКАТА ТОВА СЕ ЗАБРАВИИ СЕГА ДР ***-ОТ НЯКОЙ СИ В 4УЖБИНА ПРОСТИ НИ БОЖЕ И НИ ПАЗИ ОТ СОБСТВЕНИТЕ ГЛУПОСТИ И БЕЗМИСЛИЕ И ЗЛОБА

188

Безпартиен

преди 13 години

Не си добре информиран. Синът на Овчаров е завършил микробиология във Виена ,а защитава докторат в Оксфорд.Има разлика.По всяка вероятност това момче не е "дрямало "по цял ден пред РС и "ръсило"мъдрости като теб ,а е работило здраво.Дай Боже на повече български деца такива успехи.

187

БСП

преди 13 години

Не знам Яне какъв е ама Цецо Цветанов добре се е облагодетелствал откъм недвижими имущества май ... :))) ОСТАВКА !!!

186

Анонимен

преди 13 години

Янето е земеделец, прави всичко от любов към ралото..........на трактора :)

185

Анонимен

преди 13 години

Ооо, герберчета, пребоядисани комунистчета, как сте - блажите ли, блажите ли, мушмуроци - все на далаверката сте

184

бай джибро

преди 13 години

грозде не набрах янке

183

1331

преди 13 години

Яне за парите които ти дава Петров мисля че прекаляваш а на този му носи бокет ако искаш

182

za 172

преди 13 години

A gleda4ka na stari hora v USA za pet godini okolo 100 000 dolara.......

181

Анонимен

преди 13 години

Излиза един *** тетевенски *** който бил Асан като малък а после станал Алексей, вземат го в отряда на баретите, след това ДС го прави агент под прикритие - низша длъжност! Как е станал след това милионер този човек не е ясно - най-вероятно от рекет. Сега тъпана Сашо Диков тръгнал да му прави интервюта в канал 3 - където помака каза че бил от добрите милионери и похвали ортака си - мутрозастрахователя от Лев Инс - Хамстера.

180

Анонимен

преди 13 години

Р.Овч е пропуснал конгреса на БСП , защото е бил в Оксфорд на дипломиране на синчето си.....E как няма да учи синчето на Р.ОВЧ в Оксфорд след като преди малко в Панорама Бойко Борисов каза, че днес са пристигнали от Москва резервните части за шести блок на АЕЦ "Козлодуй", като същите са закупени преди години за 24 млн. лв, а те сега са платили 270 хил. лв. Няма такава наглост НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ.

179

Анонимен

преди 13 години

''...Асен Урманов е разпитван повече от 20 пъти от прокуратурата,...''=======================================================И той сега се сети да каже тожа на Янето ?!? И срещу колко ''в зелено'' е въпросът?

178

za 166

преди 13 години

Ami ne mogat............:))) amin

177

анонимен

преди 13 години

Заглавието е подвеждащо. Не го оплита, а го обвинява публично. "Оплита" предполага, че не е вярно, а аз без дори да съм го видял съм на 100% убеден, че е вярно. Все пак Цветанов, всички го познаваме (прекарваме с неговия образ и глас повече време, отколкото със семействата си). Но това с апартаментите и финансирането далече не е всичко, има и още по - сериозни неща. А говоренето веднъж като почне ...

176

анонимен

преди 13 години

Цветанов е политически "пътник", ако не разкрие кому е давал консултации и е "пътник", ако разкрие кому е давал консултации. Проблема не е само там, а и Лидера ще трябва да поеме отговорност, тези хора са овластени от него и чрез него, т.е. той ги е избирал, пък и след толкова "подкрепа", редно е да го подкрепи и в това. Пък и не е верно, че Борисов не знаел какво прави Цветанов. Точно той ли, който е такъв параноик и деспот?!

175

анонимен

преди 13 години

абе те всичките са за пандла ама трябва да дойде някой от европейският съд че да ги провери ама нали отчитат дейности с показните си акции и представят някакви кокушкари за опасни в обществото и ги тикат из затворите а истинските престъпници нема кой да ги съди защото те са с имунитети ако ми ги дадът такъв имунитет ще им забия че свят ще им се завие

174

13

преди 13 години

Цветанов и Яне под ръчичка и в селската кръчма,там да си гукат, на мен ми трябват хора които просто да си вършат работата,а и да знаят как.

173

501

преди 13 години

100 млн. за подслушване,90 млн. за култура..........резултатите не закъсняват

172

Ама то е ясно

преди 13 години

На всеки е ясно че Цвъ ще отиде в панделата, ако не избяга с Цмърдянков в САЩ. Мойе пък да ги екстрадират - нещата се менят и там - трябват им корумпирани политици, ама докато не се разбере - дигне ли се шум - айде - ние отвъд океана сме с "чисти ръце".