21

erhan

преди 13 години

kak da izteglya evro truck simulator bez pari

20

ВР

преди 13 години

Прави са си хората да променят стратегията си поне късно отколкото никога.

19

Просто мисля

преди 13 години

Хакери вече са играли в истинска война. През 1989 г. са прониквали в мрежата на USAF и обезсмислиха много антирадарни самолетни атаки. Тази HARM в Горна баня която, слава Богу, не изби хора, май беше в резултат на такава хакерска намеса. Значи има смисъл. Но за UK срещу кого? Русия, Китай, Индия... Ами срещу каквато и да била хипотетична войска, необорудвана с свръхмодерна архиетхнологочна логистика? Безсилни са. Много електроника - много издънки. "Кадры рашают все!" - Й.В.Сталин.

18

до 17

преди 13 години

На хакера не му е работата да измисля защити за това си има програмисти на хакера работата му е да прониква в компютрите и системите на врага, да търси информация и т.н.А също така един изтребител може да бъде свален с една единствена ракета а този изтребител струва няколко десетки милиона докато хакера просто си седи на компютъра и си получава заплатката от няколко десетки хиляди, докато върши това в което е най добър, а то е да разбива пароли, да влиза в чуждите системи, да шпионира и т.н.

17

Анонимен

преди 13 години

Да ама един изтребител може да се ползва 30 години. А хакера ако измисли защита- след 1 година вече е демоде

16

Анонимен

преди 13 години

Умна стъпка според мен, има случай в който хакера може да замести цял звод и да спести милиони само за 1 мисия.Използван както трябва един хакер може да бъде ефективен колкото войник с автомат.И то само докато си седи в строго секретната база пред компютъра.Във време на технологично развитие в каквото сме сега кадето почти всичко се управлява от компютри и софтуер хакера е незаменимо оръжие, а колкото повече хакери толкова по добре на толкова по голям "фронт" ще могат да действат.

15

Анонимен

преди 13 години

kato biah v Anglia me uchudi chudovshtnoto razhishenie za sozialni pomoshi za imigrantite ot tehnite kolonii obshinski jilisha pomoshi za naem pari na raka i taka natatak niama nachin da ne ruhne ikonomikata im.Inache Anglichanite govoria za chistite rasa Anglichani sa mojebi nai simpatichnite v Evropa kato harakteri hora kefiat me Espanzite sa naduti,Germanzite studeni.

14

van glock

преди 13 години

"Правителството вярва, че промените са в правилната посока. Обществото не. Все пак то още помни жертвите в лондонското метро и всеки ден отброява поредния убит в Афганистан британски войник"abe ei malumni *** takiva, kyde e vryzkata m/u vzrivqvaneto na 1 bomba i otdelqneto na 10 miliarda za otbrana otgore?? pove4e narod umirat ot zapek vsqka godina otkolkoto ot terorizym, q nedeite se izlaga 4ak tolkova bezobrazno!

13

Нещастен

преди 13 години

не се карайте, дъ Бойс! Англичаните си знаят работата и сами си решават. Извода за нас е следният: Всички талантливи программисти, които са в състояние да водят кибервойни, да бъдат наети на щат в нашата армия. Така ще имаме една модерна съвременна армия, поне на лап-топите. И когато врага понечи да ни нападне, те ще плюат на виртуалните си пръсти по клавитурите и ще им разкажат играта! А пехотата с автоматите, просто ще я блокираме с отряди от елитни компаньонки и те няма да достигнат до нас.

12

sssss

преди 13 години

Много провокационна статия.......цели да втълпи на населението ,че военните разходи винаги са оправдани......с изречения от сорта на "Сега мнозина се опасяват, че британското правителство праща страната в по-леките категории"Жалко за хората,които се връзват на такива неща и си дават гласът уж да не пращат страната в по лека категория

11

Анонимен

преди 13 години

Те пък да не видят нещо от нас!Нали и ние си продадохме Хариерите и взехме 20 броя "Правец 16" и те сега сакън да не изостанат!Хахаххахаха остана да си внесете още 3 милиона *** и сте готови!

10

ник

преди 13 години

който не храни своя армия ,храни чужда

9

Анонимен

преди 13 години

много несериозно към сериозен проблем/хубаво е и у нас да се замислят, срамота е потенциала, който имаме да го прахосваме/

8

Оле

преди 13 години

Добра идея. И нашата армия може да стане кибер-армия. И без това, ако някой ни нападне, едва ли ще са ни от полза тия 30-40 хиляди войници, и то наемници, дето ни останаха.Но пък кой ще пази разни неща на май..та си в Афганистан тогава...

7

i

преди 13 години

Тук са се размазали!

6

Илиев

преди 13 години

Дааа........снимката........Нещо такова беше 2003г. в устието на Ефрат.........Поздрави на всички !!!!!

5

iKoko

преди 13 години

готина снимка! различна гледна точка; добра експонация; дълбочина; добро съчетание на цветове и т.н.!

4

стг

преди 13 години

до 2 :) могат могат и то с твоите оръжия ако трябва

3

луд

преди 13 години

Общо взето, шапкарите са бреме на всяка страна.

2

Анонимен

преди 13 години

Хакерите са нужни ама те не могат да стрелят.