383

Я.Я. vs Б.Б.

преди 13 години

добре сега не мога да разбера Янито е искал да опане младежа ли или само така си го е заплашвал или пък той лъже с цел да отвърне на удъра подкрепян от ГЕРБ (Б.Б.)...........Яниту да си призне ее мека китка ли или не.Предлагам Яниту и Бойко да направят един спаринг и да видим кой колко струва поне кат няма хляб зрелища да има.............

382

anonimen

преди 13 години

продължавай така г-н Янев, поздравления, пък на хората глупостта е голяма,пък за злобата да не говорим. Бъдете щастлив с Галя . Всяко чудо за 3 три дни.Дано успеете да се опазите от тази кал. Ви сам ми казахте - политиката е много мръсно нещо.

381

Анонимен

преди 13 години

ДАВАЙ ЯНЕВ,ПОКАЗВАЙ КИРЛИВИ РИЗИ И НАРОДА ЩЕ ПРЕЦЕНЯВА,НЕ ПЛАТЕНИТЕ ***.НЯМА ЗА КАКВО ДА ТЕ ХВАНАТ КАТО ПОЛИТИК-НЯМАШ КРАДЕНИ ИМОТИ,ЗАТОВА ПОЛЗВАТ МРЪСНИШКИ НОМЕРА.

380

Mira

преди 13 години

Яне не е "***"-Яне е истински мъж,Всички които го плюват,и пръскат с финна кал са ***!!Падате много ниско, българи....за това ще сте още 100 г. в л.....а, докато не се смирите и започнете да мислите с мозъците си !

379

ама не си умен

преди 13 години

Може и да си учен /купен диплом/, ама не си умен, ама ти си знаеш нали...то си личи

378

Анти

преди 13 години

Минетчията Яни Янев на кого ли още не е известен като Алеко Кузов в пиринския край? ... И кучетата го лаят!

377

ЯНЕ ЕЛА СИ У САНДАН

преди 13 години

! ЗАЩО ???нищо не се прави !! - 23.10.2010 г. 13:42:29това ,което прави господин областния управител е да оправдае своето бездействие , което скоро ще изкара хората от Сандански , Петрич на улицата и ако това му е целта ще я постигне !! но г-н Смиленов бездействието ВИ също е подсъдно , а омразата е сляпа . затова трябва да направите нещо за да спрете тоз продължаващ грабеж !!..и предадете виновниците на прокуратурата . останалоно са моабети за запълване ная времето Ви

376

надъхан антикомунист

преди 13 години

Не съм нито пожарникар, нито "милиционер". Икономист съм, с отлична реализация и професия. Така че, сори, ***. От помията, която си изллял става ясно, че си турско-синьо-комунистически ***, който лиже подметките на Доган, *** БСП и сините *** СДС. Цветанов ще ви оправи вас, така че няма да се сетите да грабите никога вече. И тия елементарни манипулации дето ги драскаш ги разправяй на червените и сините ***. Не на нас.

375

Анонимен

преди 13 години

герб чисти всичко което им пречи

374

проЗД

преди 13 години

Абе и ти ли си толкова ***, то ако е така всичко редовно цвъцко ша пее и ша сфирка, ама двата апартамента са или от гепене или са му подарени срещу нещо.... абе корумпе...

373

проЗД

преди 13 години

до 397Абе и ти ли си толкова ***, то ако е така всичко редовно цвъцко ша пее и ша сфирка, ама двата апартамента са или от гепене или са му подарени срещу нещо.... абе корумпе...

372

1

преди 13 години

А лудото яне че не е у ред с главата, е ясно, дали е гей или не, то си е негова работа. По-скоро трябва да мине през освидетелстване в психото и да му се обясни, че след като се е намъкнал в парламента най-малкото трябва да спре да храчи. Щото като плюеш нагоре, рано или късно храчката се връща. И да не се прави на ощипана девица за най малкото нещо

371

тото

преди 13 години

А какво лошо има да си пожарникар, или другия път като ти пламне хола, ще дойдат от дпс-рзс-бкп да ти го гасят? Аман от ***. Цветанов каза от къде са му апартаментите, ама или не четете, или четете само това което ви изнася. Стегнете се малко, че иначе следващия конгрес на Бузлуджа ще бъде само за да си вземете сбогом при разпускането на крадливата ви партийка.

370

абе падение.....

преди 13 години

Абе ти да не си пожарникар или милиционер, та бавно или пък въобще не загряваш, че цецко се е овъргалял в лойна целият, че трябва да даде обяснение от къде е гепил или срещу какво са му подарени двата апартамента, за които няма обяснение от къде са???? Лъжа, корупция, злоупотреба с доверие на избирателите, абе падение.....

369

надъхан антикомунист

преди 13 години

До 392 Абе драги, и децата разбират, че това е едно активно мероприятие на Трактора Алексей Петров Октопода. Тия простотии лудото Яне започна да ги ръси веднага щом поседи Октопода и му занесе грозде и ябълки. Аз не съм адвокат на Цветанов но не разбирам какви са тия глупости с т.нар. апартаменти. Той каза, че единият е от заем, другият е на родителите му. И какво да се обяснява на едни престъпници и откачалки. Някои заграбиха милиарди и имат хотели по морето. Вижте Алексей (с частната улица).

368

мазно

преди 13 години

мазна,мазна физиономия, къде е мъжкото

367

Анонимен

преди 13 години

добре, дори да е гей, което е спорно, всеки може да каже че си гей, но дори да е , това какъв адекватен отговор е на въпроса отгде са кинтите за партаментите???Гати отговора, на въпроса - откъде са парите?отговор: Ти си ***!цирк!! Явно за мезе ни земат..

366

Пешо

преди 13 години

*** през 10 планини се надушват хахаха знаех си че мистър Бийн е хомо бандит хахаха

365

Just Bulgarian

преди 13 години

Това не се твърди, а показва. Защо нямат компромат, че е преспал с някоя депутатка или фолк викачка. За мен си е чист п**ераст. Гейовете не го крият!

364

надъхан антикомунист

преди 13 години

Има една поговорка - не хвърляй камък в рядко ла*но, да не те опръска. По-рядко ла*но от лудото Яне няма. Искрено съжалявам, че гласувах за тая смрад, за тая гной, за тая изтривалка на комунисти, мафиоти, октоподи и трактори. Педерастите са много мръсни, долни и зависими типове. Те са способни на всякакви мръсотии.