426

Опечален

преди 13 години

Ооооо,снимката е супер,ноо-горкото BMW.......Амортисьоритееееееееее,ай,ай.....

425

Контра - Атака

преди 13 години

Любопитен начин да защити лидера си Яне Янев от обвиненията в хомосексуализъм избра депутатът от РЗС Емил Василев.В писмо, разпространено до медиите, той обяви, че е бил брутално изнасилен от съпредседателката на ПГ на ГЕРБ г-жа Искра Фидосова".*** публикува настоящото - въпреки набиващата му се абсурдност - тъй като то илюстрира въпроса, който ни мъчи отдавна - до какви висоти" ще достигне политическият диалог у нас...Василев уточнява, че местопрестъплението е било мъжката тоалетна на Народното събрание, на 22 октомври - петък.Има пукната плочка, а един от умивалниците се клати, пише още депутатът.Веднага съм информирал за случая организационния секретар на РЗС г-н Тодор Великов, народен представител. Възнамерявам още в понеделник да внеса официална жалба до парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, защото знаете ли колко ми беше тежко, продължава писмото си до медиите Василев.По думите му преди това бил получил поне 100-тина sms от Фидосова с порнографско съдържание.В жалбата ще настоявам по случая да бъдат сезирани ГДБОП и прокуратурата, тъй като случаят е от значение за националната сигурност. Надявам се на бързо и безпристрастно разследване, завършва писмото си Василев.

424

Контра - Атака

преди 13 години

Бойко Борисов в кабинета си. *** се на вратата"Влеез" - вика Бойко"Не мога да влеза" - Отговаря Фидосова"Ами мини тогава странично"Чува се пъшкане - "Така още по не мога ..."

423

анонимен

преди 13 години

Сега като обгърне Яне с оная папка, дето я има ... Ще забравиш за Цецо. А, забравих да питам сделките на Цецо да не са изповядани в твойта кантора?!

422

КОЛЕЖКА

преди 13 години

и тази ли е ***???БРЕЙ!!!!!!!!!!

421

УФСЪ

преди 13 години

ПО ЧОРАПКИТЕ ЩЕ Я ПОЗНАЕТЕкоментарите са излишнинезнам дали ще се повтори станишевата зима, но след Две години много дела ще има!!!!

420

Ичко Уткин

преди 13 години

таа свинкя гнусна!

419

ник

преди 13 години

То обратното не е и възможно, тоест Цецо да обгърне Фиодосова.

418

Осмица

преди 13 години

Тази жена заслужава БВМ-осмица. Седмицата е отесняла за нея. Едва след това НС да закупи един руски "Краз"- самосвал. Само за нея. Аз нямам против.

417

Рънърса

преди 13 години

Фидосоваааа, Фидосовааа не става само с ядене трябва и акъл

416

PUTKO MAFANA

преди 13 години

АКО ТОВА Е ВЯРНО ТОЙ ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!

415

анонимен

преди 13 години

При тази обществена и медийна среда, резултата е от обсъжданите събития е предизвестен и може да е само един: "ГЕРБ няма алтернатива. Бойко е велик. Цветанов е честно забогатял и само той може да се справи с битката с престъпността. Всъщност Вие българи живеете най - добре в рамките на Европейския съюз и не мога да разбера от какво се оплаквате. Проблема ви е никакъв, докато Борисов и ГЕРБ са на власт". Това ще излезе в крайна сметка, а Вие сте далтонисти и не виждате правилно цвета ...

414

Nik

преди 13 години

Колеги снощи започна акция ''Оцапаните'' главно действащо лице е отново Цветанов,само,че като обвиняем.После щяла да се превърне в ''Миризливите''и да обхване и други лица от управляващите.

413

До 456

преди 13 години

С Фадрома!

412

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Глава дванадесета.ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАВидове веществени доказателстваЧл. 109. Като веществени доказателства се събират и проверяват предметите, които са били предназначени или са послужили за извършване на престъплението, върху които има следи от престъплението или са били предмет на престъплението, както и всички други предмети, които могат да послужат за изясняване на обстоятелствата по делото.Описване, фотографиране и прилагане на веществени доказателства към делотоЧл. 110. (1) Веществените доказателства трябва да бъдат внимателно огледани, подробно описани в съответен протокол и по възможност фотографирани.(2) Веществените доказателства се прилагат към делото, като се вземат мерки да не се повредят или изменят.(3) Когато делото се предава от един орган на друг, веществените доказателства се предават заедно с него.(4) Веществени доказателства, които поради размерите си или по други причини не могат да бъдат приложени към делото, трябва да бъдат по възможност запечатани и оставени на съхранение в местата, посочени от съответния орган.(5) Парите и другите ценности се предават за пазене в търговска банка, обслужваща държавния бюджет, или в Българската народна банка.Пазене на веществените доказателстваЧл. 111. (1) Веществените доказателства се пазят, докато завърши наказателното производство.

411

sion

преди 13 години

Е това ме разби:))))):""...Хобито и е да ловува когато има свободно време,..."Ловува без оръжие, с голи ръце. Дебне дивеча в храсталака, и в удобен момент го зграбчва и разкъсва на две! Десетина мечки стръвници са емигрирали в съседните страни заради ужаса Искра! "

410

Некро

преди 13 години

По скоро би ме изненадала обратната новина "Цветанов обгърна Фидосова" е тогава бих го признал Цецко.

409

Мала Кутловица

преди 13 години

щом тая ме управлява пази боже

408

zoro

преди 13 години

св. Ахмед Доган - покровител на хидроинженерите.св. ЦЦ - покровител на юристите.св. ББ - покровител на ...не , не ...господ! Създател на нова религия- тиквонарцисизъм.

407

4avdar stojanov

преди 13 години

da,ministur zvetanov e po4ten i prinzipen 4ovek,zatova go atakuvat nasturveno razni nestastni li4nosti i otkroveni provali kato qne qnev i da4kov