289

veleva

преди 13 години

Iane,ti si lud i nahalen i antipati4en tip i si s mafiata i e 4udo 4e vse o6te si v parlamenta.Po skandalen tip i bezobrazen ne sam vijdala ti si ujasen imam mnogo obidni dumi za teb,no ne si zaslujava i spri da sluji6 na mafiata i da sabotira6 ministar Cvetanov,6te te gramnat mafiotite skoro.

288

ЕЛИ ЕБ

преди 13 години

НЯМА ЛИ ДА ТЕ ГРЪМНАТ БЕ МАМИЦАТА И ЧЕНГЕ ГНУСНО.

287

баба Илийца

преди 13 години

хахах........сестра ти е к**ва...придоби нов вид....брат ти е гей.....:)

286

Анонимен

преди 13 години

Не Ви прави чест да ругаете по този долнопробен начин. Дайте си сметка, че г-н Янев е единственият, дръзнал да се опълчи срещу режима в България и срещу Цв. Цветанов, който е поредният политически Мошеник. Блестящо определение в статия, поместена в последния брой на единствения опозиционен вестник в България. Не ругайте, мислете и се събудете.

285

nikolay

преди 13 години

Abe ne razbrahte li 4e GERB e super izmislena partiq! Nqma smisyl ot komentar prosto!

284

Цун Кай Хуй

преди 13 години

Яне влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката.Яне:- Извинявайте, но това кафе мирише на пенисСервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана.- Клиента каза, че кафето мирише на пенисБармана вдигнал чашата, помирисал я и казал:- Кажи на клиента да го пие с другата ръка

283

Pedalno......

преди 13 години

Жалба в ГДБОП и НС, в която обвинява лидера на РЗС Яне Янев в системен сексуален тормоз, е подал 29-годишният Светослав Стефанов - бивш член на ръководството на РЗС .Според обясненията му тормозът се изразявал в прикрити и открити намеци, отправени устно в преки срещи и чрез есемеси и телефонни разговори за осъществяване на блудствени действия спрямо него в качеството му на висшестоящ партиен лидер, пише Труд.

282

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Глава дванадесета.ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАВидове веществени доказателстваЧл. 109. Като веществени доказателства се събират и проверяват предметите, които са били предназначени или са послужили за извършване на престъплението, върху които има следи от престъплението или са били предмет на престъплението, както и всички други предмети, които могат да послужат за изясняване на обстоятелствата по делото.Описване, фотографиране и прилагане на веществени доказателства към делотоЧл. 110. (1) Веществените доказателства трябва да бъдат внимателно огледани, подробно описани в съответен протокол и по възможност фотографирани.(2) Веществените доказателства се прилагат към делото, като се вземат мерки да не се повредят или изменят.(3) Когато делото се предава от един орган на друг, веществените доказателства се предават заедно с него.(4) Веществени доказателства, които поради размерите си или по други причини не могат да бъдат приложени към делото, трябва да бъдат по възможност запечатани и оставени на съхранение в местата, посочени от съответния орган.(5) Парите и другите ценности се предават за пазене в търговска банка, обслужваща държавния бюджет, или в Българската народна банка.Пазене на веществените доказателстваЧл. 111. (1) Веществените доказателства се пазят, докато завърши наказателното производство.

281

Анонимен

преди 13 години

А твоя си е постоянно такъв....

280

Verno li

преди 13 години

Абе пич дай едно линкче (само да не от ченгето Иво Инджев). Това си е направо новина

279

Анонимен

преди 13 години

не е хванат в крачка, само подхвърлят обвинения без доказателства. В едно интервю алексей петров си призна, че по принцип така действала неговата служба. Още преди да го вкарат в ареста се опитваше да убеди хората, че срещу него се готви такъв заговор какъвто спретнаха на Цветанов. Само че единия мина всички проверки, а другия е още под домашен арест. Отделно Алексей Петров е единственото ченге милионер в България ! За миналата година има декларирани 2млн лева. Откъде са дошли ?

278

Съвсем се ошашавиха

преди 13 години

"..........семейство Цветанови е превело по банков път 255 000 лв. От тях 139 814 са собствени средства, в които влизат и средства на родителите на г-жа Цветанова, както и 115 000 лв. от банков кредит.........."Освен тези скромни средства, които по думите на Цецко са нормални спестявания за всеки с над 26 г. трудов стаж, той има още над 100 000 в спестовен влог.Абе физкултурника какво се прави на ощипан - хванат е в крачка, да се омита!!!!

277

Анонимен

преди 13 години

Само че Цоцо няма само 2 апартамента, отделно в края на 2008 трябва да е купил две гарсониери в Изток за плати толкова...

276

верно кофти

преди 13 години

Как ги е събрал???

275

Kofti drugari :((

преди 13 години

Единствените купени са спорните два апартамента в кв. Изток. Те са платени в края на 2008 г. изцяло по банков път, каза Стефанов, които се позова на извлечение от Банка ДСК."Имаме извлечение от банковата сметка от Банка ДСК, от която се вижда, че на 04.12.2008 г., на 09.12.2008 и на 07.01.2009 г. семейство Цветанови е превело по банков път 255 000 лв. От тях 139 814 са собствени средства, в които влизат и средства на родителите на г-жа Цветанова, както и 115 000 лв. от банков кредит", обясни шефът на НАП.

274

Анонимен

преди 13 години

Доган и Серго не, но БСП и ДПС не са само от ДОГи и Серги... А данъчната секира ни я точат за след президенстките избори, иначе шланга няма да стане Гоце2...

273

хаха

преди 13 години

докато си ревете къв е яне и квое сторил цц изтървахте да чуете как ще ви го набутата а..... с данъчната секира от другата година , честито *** :))) *** народ отивате на заколение ама не се усещате , герб мерб атака матака висчоко е ала бала вижте кво става във франция гърция англия всичко вече ревна срещу секирата а вие се карате тук кой бил комунист и кой бил гербер

272

да

преди 13 години

не плашете хората с плашилото доган и серго , те няма да се върнат на власт , но герб ни вкара нова данъчна секира от нова година , цц е бил същият консултант като доган , и има същото барбекю е в по - малък вариант , повече имоти от доган , но моралат му рухна .Днес сашо ще подкара и другата серия да видим квмо ще излезе и там просто хората са разочаровани от герберите и тяхната алчност същата е като на доган и серго .

271

лудото яне

преди 13 години

незнам кво напарив лудото яне ама гледах и сашо и той показа палата на цц в некво село , ами там хеликоптер не е минавал , подаръците в кв изток и консултанските които е правил без ценз като доган всичко говори че цц нее чист и трябва да се махне той е вреден за герб

270

Анонимен

преди 13 години

Ами предсрочни избори и пак съюз на БСП и ДПС..... Няма да е завръщане на джедаите ами нова версия на "отмъщението на ситите"