113

ДО 106 И 105

преди 13 години

В Студентски град, най-малко са студентите! и то от 10-15 години насам. На реституирани земи се построиха коопераци-мечта, че има и една с басейн на покрива. От общината са раздадени терени за "позициониране на временни обекти", които хич не са временни, като печално известната дискотека "Амнезия" Някой плюят студентите и университетите - може и да имат право, след като съществуват пародии като Пернишкия УниверситетТКА.А преди 125 години братя Георгиеви са бръкнали в собствения си джоб за УНИВЕ

112

123

преди 13 години

Дянков вън от България!

111

Анонимен

преди 13 години

Абе тука като чета някои наистина се взимат на сериозно ,че са един вид бъдещето на тази държава.5 години си гледах кефа когато бях студент, какви стачки бе вие луди ли сте???

110

доцент от бг

преди 13 години

Защо на протестите както винаги няма един преподавател.Нали и те били страдали?Или по това време са на частни лекции(пардон на хонорари).

109

???

преди 13 години

До НикойНе знам дали осъзнаваш факта, че тези 6 милиона лева, които СУ изисква са държавни пари - тоест парите на всички граждани на НРБ. След като СУ не може да се справи с разходите си, ВЪПРЕКИ милионите които получава само от студентите и държавата, то какво да говорим? Да не забравяме, чв ВУЗ-овете могат да развиват и стопанска дейност....Истината е една - в този и всички университети в България ректори и декани крадат на поразия!

108

Анонимен

преди 13 години

Лесно е да рушиш, трудно е да изградиш! А аз предлагам СУ да го закрием и в сградата му да открием най-големия фолк клуб, а статиите на Евлоги и Христо Георгиеви да ги заменим с Азис! Тъй де, давали пари за университет! Будали! Да бяха отворили кръчма! Че на кой му е потребно образование? Бира и чалга! Ей в това е истината! А будалите да се мъчат да учат, за да работят после за 400 лева!

107

Студент

преди 13 години

Половината преподаватели във ВУЗ са обвързани с частни фирми и крупни предприятия, особено в икономическите университети!!! Лъжа ли е ,че някои от тях въртят парите на мутри НЕ! Те не се оплакват, да му мислят бедните асистенти и т.н. А относно студентите , не е нормално да се взима социална стипендия , квартирни помощи и евростипендия за успех наведнъж ,а аз лично като студент съм свидетел всекидневно на това развитие на нещата! Пълен финансов контрол ,Вузовете харчат като луди за щяло и нещяло

106

Никой

преди 13 години

И отново казанът с българите няма нужда от пазач....Ей така ще си живеем в нашия си ад!

105

???

преди 13 години

....Тези студенти задават ли си въпроса къде са тези пари? Защо се стигна до режим на водата и т.н? нека не забравяме, че освен това СУ е държавен ВУЗ и като такъв, той получава пари и от държавата (може би най-много от всички университети) , но все пак тези пари не му стигат! Май е време студентите да се сетят, че парите са изчезнали в нечий джоб или просто управлението да университета е меко казано смехотворно и скандално!

104

Анонимен

преди 13 години

Доста повече от 5000. Само в УНСС мисля че са 17 000... кво да говорим! Бедни са...

103

Анонимен

преди 13 години

Я идете вижте бедните студенти в студентски град. Няма къде да спреш от коли. Няма къде в кафе да седнеш, щото е фул. Те бедни били. Горкичките!

102

???

преди 13 години

Само едно нещо не ми стана ясно. Защо студентите от СУ решиха, че те са по-важни от другите ВУЗ-ове и точно на тях трябва да се обърне внимание и да се даде 1 торба пари? Има и други университети с финансови проблеми, но по някакъв начин се справят с положението без хленчене. А дали не е време тези иначе образовани студенти не е време да се запитат къде са техните пари! При груби сметки: 5000 студенти (може и да са повече) плащат 300 лв средно за един семестър. Това прави 1.5 милиона лева!....

101

Т

преди 13 години

Какво бе, даскалите са заплащили, че ще ви изпокъсат ако не стачкувате ли? Шушумиги. Да могат те да лапкат!

100

Светла

преди 13 години

доц. Огнян Наков----декан "Компютърни системи и технологии" Технически университет София->>> цена на първи изпит 400лв. за всеки следващ получаваш "ПРИМОЦИЯ". Къде е НАП в случая???????????????????

99

Анонимен

преди 13 години

и я навремето завърший Бузема и после у аграрния ми се е.м.....а иначе то са и работица нема

98

Анонимен

преди 13 години

Ако поне половината от съществуващите в България 52, с думи ПЕТДЕСЕТ И ДВА, университета бъдат закрити, ще има пари за по-качествено образование. Не мога да разбера как при около 7 млн. население, имаме нужда от толкова много университети.

97

Анонимен

преди 13 години

Да те така после и в живота минават

96

Бореца

преди 13 години

Хайде да ви попитам нещо?Когато се откриваха толкова много университети защо се записвахте за студенти,като знаехме че нивото ще падне много,защо се правихме на много умни,за лошото ни ниво през социализма,като всички повтаряхме като папагали,че частното е единственото и най-великото образование, а накрая какво излезе че всичко е камуфлаж за да бъдем ограбени от разни измислени университети?ЗАЩОТО СМЕ ПАПАГАЛИ И ***!ЗАТОВА ИЗБИРАМЕ ЗА ПРЕМИЕР БОДИГАРД А ПОСЛЕ ПЛАЧИМ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА!!

95

към Тиквата

преди 13 години

ей... седя, чета и се чудя и мая на простотиите на партия ГРОБ начело с Боко Тиквата. Тия сътриха всичко - резерв, здравна каса, образование, администрация, пенсионна система, икономика и т.н. Боко Тиквата сътри всичко в държавата... и викам абе нещо липсва в новинте напоследък... и се сетих... преди като има проблем... Боко излиза и вика: "Станишев е виновен!"... ей бая време не съм я чувал това оправдание... Май Боко вече сам не си вярва на лъжите...

94

Анонимен

преди 13 години

Смях