623

анонимен

преди 13 години

ти си болен мозък.бързо на 4 километър.ама дано те приберат защото си опасно зло.пропагандираш фашистки подходи.

622

Твой човк

преди 13 години

Цецо, що не ги арестуваш всички от сайта. Па ги закарай на краварите да ги издоят, да заквасят "българско" кисело мляко. После на месарите - на кайма и на кюфтета "Стара планина". Квото остане - ***. Приходите от продажбите - за купуване на ДНК материал от ББ и сп. течност от БД за бъдещите поколения.Като дойдат извънземните да има какво да им показваме. Те това е интлекта на българската нация. Две големи нули и един надървен подлог без сказуемо. Голям смях ще падне по извънземната ТV.

621

Анонимен

преди 13 години

А оръженосеца на Пъпеша нека отговори на всички въпроси, които обществото задава на ГЕРБ- от лекари, от учени и преподаватели, от редови полицаи, от синдикати....

620

Анонимен

преди 13 години

разгледах свободния полицейски форум и бях изненадан ,че 92% от полицайте нямат доверие в министъра си, това е чрез анкета от служителите му а какво остава за другите......

619

аrhar

преди 13 години

Ясно се вижда кои са трактористите в държавата ! Поискайте оставката на Цветанов в пленарна зала и да видим кои ще искат отстраняването от поста му, а пък ние ще видим кои са октоподите на прехода !

618

РУМ69

преди 13 години

Отговора е до arhar

617

RUM69

преди 13 години

Абе то и на наш Сергейчо един американски президент викаше Mister Clean, пък тя каква излезе:(

616

гуньо

преди 13 години

Да му имам неговите и на жена му родители да ми "прехвърлят" 4-5 апартамента, а пък аз да си "купя" още толкова. На това му казват дебелоочие!!! Да имаш 4 апартамента и да твърдиш че си си "купил" на кредит оше толкова!!

615

Темида

преди 13 години

Цветанов, Вземи се самосезирай и изпрати баретите да те арестуват с една показна акция. После ще я гледаме по телевизията.

614

аз

преди 13 години

Дай боже всеки му да може да си позволи да плаща такива кредити...............................

613

Бойко Борисов

преди 13 години

Цоцо, как може бе, ***! Президен щях да те правя - ти с един трактор не можа да се оправиш.... Че на всичкото отгоре ти развяха кирливите ризи.... Бива ли да сте толкова глупави ченгетата бе, Цоцо, не можа ли на някое подставено лице да ги запишеш тея апартаменти бе..... Пфуууууу! Нито можеш да лъжеш, нито да смяташ..... ***.

612

Ченгета на мезета

преди 13 години

Правилно, нека да отговоря Яне (политическата ****)... Но това не освобождава Цоцо от отговорност!

611

pepi_55

преди 13 години

Е, все пак не можеш да викаш дръжте крадеца, след като и ти самия не си чист. И що за логика?! Ония крали с милиони, пък аз само малко?! Не става.

610

Action

преди 13 години

Нова полицейска акция:"Лапач-министър прегазен от Трактор"

609

Влог

преди 13 години

"Използвал съм влогове, които са от 1995-96 година явно по времето на Жан Виденов , когато всички спестявания се стопиха напълно , влогът на Цветанов е бил във вакум и единствено той е отцелял .. ей на това викам късмет !

608

arhar

преди 13 години

Нека оръженосеца на трактора с бенката да отговори на следните въпроси :Има ли проституция в у нас ?Кой е покровителят на проституцията у нас ? Цветан Цветанов или трактора ?Колко милиарда годишно се изкарват от проституция у нас ?Колко пари от проституцията у нас влизат в държавната хазна и колко от тях отиват в нечии джобове ? В чии джобове отиват милиардите, спИчелени от проституция ?Партията на бенкаджията нямаше ли най - скъпо платената предизбарна кампания за парламентарните избори през 2009 г. ? От къде бяха тези пари за тази най - скъпо платена предизборна кампания ?

607

коко

преди 13 години

Зов за помощ:Хора ,помогнете! Събират се помощи за Цецо ,за да си плати заемите.Превеждайте пари на сметка-CECO1236sakasal123456-Си банк състрадателен коко

606

arhar

преди 13 години

Очевидно този форум е пълен с наивници и хора от ъндърграунда, вкл. и червени провокатори !?Оценката за работата на Цветанов могат да я дадат шефовете на ЦРУ, ФБР, МИ - 6 и ЕВРОПОЛ ! А те вече неколкократно похвалиха Цветанов !Тъй като БГ е част от ЕС и Световната общност , от това следва, че ние / държавата / сме отворена система, а не изолирана или затворена , казано на езика на термодинамиката ! - Това го казвам специално за трактора и трактористите, които претендират, че разбират от термодинамика !Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов, че е покровител на проституцията и пИчели по 2 млрд годишно от тази ' професия ' ?Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов, че е покровител на наркотрафика ?Защо трактора и трактористите му не обвиниха Цветанов в извършени убийства и даване на ' мокри ' поръчки ?Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов в рекети ?Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов в пране на пари ?Да не би Цветанов да си има банка, заводи, яхти, кораби, летища ?А някой от шефовете на ЦРУ, ФБР, МИ - 6 и ЕВРОПОЛ дал ли е положителна оценка за трактора и оръженосеца му с бенката ? - Аз лично не съм чул някой от тях да ги е похвалил !Отговорите на тези въпроси дават отговор на въпроса : Защо са тези атаки срещу него и кой се страхува от правосъдието у нас !

605

Мадрудски Симо

преди 13 години

Аз па се завърнах в България само с едно костюмче и брада, вижте ме сега ааааааааааа.

604

Цецо Наема

преди 13 години

Преди 10 години четох едни книжки, та от тогава само пари правя.Моля прочетете "Богат татко, беден татко" на Робърт Киойсаки.Не съм виновен за имотите но може би имам вина че не съм плащал данъци за наемите които вземам.