37

Анонимен

преди 13 години

време е да продадът тая BG

36

Анонимен

преди 13 години

ТАЗИ *** ДЕТО ГОВОРИ ТАКА ВИСОКОПАРНО Е ЛАПНАЛА БАЯ ПАРИЧКИ ОТ ОГРОМНИЯ БРОЙ ЗАСТРОЕНИ ОБЕКТИ, ЧАСТ ОТ КОИТО СА И НЕЗАКОННИ. ВМЕСТО ДА Я ИНТЕРВЮИРАТ, ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА Я ЗАКЛЮЧАТ ПОНЕ ДО ЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА.

35

uffff

преди 13 години

tazi za kakva rszervatia govori

34

Ужаса до 28

преди 13 години

До : drdoolittle Аз си плащам здравна ЗАСТРАХОВКА в една каса казва се БАРМЕР и се намира в германия плащам 243 евро на месец и получавам това за което вие не сте и мечтал УБЕДЕН СЪМ В ТОВА . Що се отнася до жилището ми в БГ имам номер и то светещ на зградата живея между 5 болници и когато ми се наложи да викам за мои близък бързата помощ те идваха яваш яваш и само констатираха смърта да не казвам за циркът които разиграха срамно и тъжно . Язук че няма един смелчага да отиде в спешното на ВМА

33

Анонимен

преди 13 години

"Страшните" строители страшно прецакаха пейзажа.

32

Анонимен

преди 13 години

31-И аз така казвам:) Нещо повече:) Прекалено много хора живеем в БГ и е най - добре да вдигнем ДДС и акцизи на 100 процента, за да решим проблема с по-бедните и да разтоварим държавата:))))))))))))))))))))Хубаво е правил Сталин,когато има човек,нали! Колко е лесно като няма чове-няма кало и имот и готово:) Няма и проблеми:)

31

Анонимен

преди 13 години

Интересното е, че и Цветелинка има там хотелче:))) То дали е обозначено и се предполага,че е стоено законно:) Докато на другите може и да са нелегални:)

30

Анонимен

преди 13 години

Докато не увеличат 10-15 пъти данъците върху имотите и колите, ще продължава да се застроява и да се задръства от коли.

29

Анонимен

преди 13 години

Абе хора информираите се.Казвате до малкия или голямия хотел на Борисов -примерно.До хотела на Станишев.Бърза помощ ги знаят така не ,като кокичета манастири и т.н.

28

drdoolittle

преди 13 години

И да са с GPS линейките какво от това? Да не би на централата на СМП да давате координатите на местоположението си с GPS координати ?

27

drdoolittle

преди 13 години

Абе, чичовото, а да не би твоите осигуровки да отговарят на европейските стандарти а? Ти внасяш средно 20 лева на месец за здравно осигуряване , а германецът 720 лева на месец.... И чакаш да получиш същото качество ?!? Оставям настрана ,че темата на статията е съсвсем друга . Когато говориш за закъснение на СМП се замисли дали на вратата на сградата ти има въобще някакъв номер. Щото масово е явлението да има необозначени улици, номера на къщи и повикващите да не си знаят адреса къде живеят ...

26

Село с Грацки хаус

преди 13 години

Не само на аерогарата е така в София няма место ъгалче на което да не те дебнат я за синя зона да плащаш я за някоя друга простутия . За какво сабират толкова пари като улиците са ужас а само синята зона носи на ден около 4 мил . лева минимум . А ужасът с бързата помощ пристигаща след 40 минути за полицеиска защита не искам да коментирам НУЛА а когали Фандъкова ще благоволи да асвалтира булевард П.Славеиков свързващ Пирогов с м.Академия ? За цар Борис не коментирам . Боко и Цецо Лъжецо треба да одат бързо нищо не работат само краднат със съмнителни проекти вунящи на корупция . А ПАМПОРОВО Е НА ЦВЕТИ БОРИСЛАВОВА ГАДЖЕТО НА БОКО ТИКВАТА ТА ЗА ТОВА И Е НА ТАКЪВ ХАЛ МАЛКО СЕЛО С ОГРОМЕН ХАУС

25

о

преди 13 години

ха така

24

Анонимен

преди 13 години

В такъв случай да се надяваме, че кризата в строителството никога няма да свърши.

23

УЖАС

преди 13 години

Пародия на помощ ! Екипите не оборудвани дори с елементарното дури униформата или ПОДОБАВАЩ РАБОТЕН КОСТЮМ ВИДИСЕ ЧЕ тласкащият носилката е с гнусен анцуг с който вероятно ходи и да си храни прасетата . За какво се дават пари за здравеопазване моля за линеиката не искам да коментирам че е преоборудвано бусче и не отговаря вообще на евро стандартите за ЛИНЕИКА .

22

66483

преди 13 години

София е още по батак. Уж европейски град, а е бардак на обирджии с менте таксита. Не съм виждал по-голям град в света да няма пряка , бърза и евтина връзка между, автогари и жп.гари както и с аерогара с жп. и автогари и то, така бързи и евтини връзки. Струва ми се в София нарочно не се рлазкриват такива линии за бързи връзки за да оберат пътниците, разни шпскш изчадия таксиджии. Язък на България. Братовчед ми за да не изпусне автобуса плати от аерог до дървеница 50 лв. Рекет и половина.

21

анонимен

преди 13 години

до 14-направете като 21 и отново ще влезете в коментарите

20

Наистина ли?

преди 13 години

"Защо Пампорово след като е по близо до Смолян е област Чепеларе а не Смолян"Човече- изпий едно кафе да се разсъниш, вземи една карта или още по-добре направи една разходка из Пампорово! Как така е по-близо до Смолян? От пампорово до Чепеларе са 10 километра! От Пампорово до Смолян са 18 километра!

19

илия

преди 13 години

Тази е директор на спешния център, не кмет. Втората е директор на отдел туризъм, също не кмет.

18

vencivtg

преди 13 години

Заедно можем да направим България силна !Заповядайте в Новият свят:erepublik/en/referrer/vencivtg