127

knockie

преди 13 години

tazi novina e prepe4atana, mnogo otdavna sam q 4ela

126

tt

преди 13 години

ti ne se plasis,i az ne se plasa.taka 4e si paswame.

125

Хах

преди 13 години

Хахахаха, кифлите-свиркаджийки на по 13-14 години да прочетат тази статия! :D:D

124

Живко

преди 13 години

до 140 : Много ми хареса поправката за Бай ***, но пък Вие се научете къде се слагат запетайки :)

123

W.R.S

преди 13 години

Като са ти, такива опасения не прави, такива неща на жените и си подбирай партньорките и Бай *** се пише, така. Много неграмотно!

122

Ivan

преди 13 години

до 126 - това потвърждава първия ми пост... че застрашени са мъжете, които правят орален на жените, а не жените, когато те правят на мъжете. Но тук никой не чете и не се замисля. Бай Ганъовщина... какво да кажа повече. До 128 - с *** клишета на английски и *** изказвания, се доказваш като поредния бай Ганъо. да ти пиша, е обида за мен самия.

121

анонимна

преди 13 години

Ама вие всичките наистина пишете глупости, без да мислите. Първо, както писах по-долу, устата не е сексуален орган. Второ, папиломавирусът е този, който води до рак на шийката на матката, предава се по полов път, затова трябва да се прави редовна цитонамазка всяка година. Освен него, във влагалището, оттам и по мъжките органи има толкова гъбички, бактерии (дори след щателно измиване), че според мен ако ще правите нещо такова, трябва да е с презерватив задължително. За жената - не знам.

120

Pora

преди 13 години

Затова, за да няма проблеми мацката, игнорирайте устата и давайте директно в гърлото - дълбоко, дълбоко!! Така и вие и тя доволни!!

119

Малинка

преди 13 години

Я,стига сте се оплаквали,не стига,че се гевезите по принцип,а и сексуални гевезелъци.Ако сте ненаситни вървете в Зимбабве,там жени изнасилват мъже.Айде,с приятни пожелания.

118

Малинка

преди 13 години

до пост123Тези манипулации са медицински необходимости,а не извратености.

117

Васко

преди 13 години

Бах мааму. В шок съм. Цигари - не , алкохол - не , други освен собствената жени не :( , сега и без с.ирки и ш.акли. То това живот ли е? Както казва sa60 , работенето като муле за 400 лв . явно е единственото ни спасение - и така цял живот.

116

Курев

преди 13 години

Ае ейй, що пишете такива работи е, като ги знам жените какви са ся има вероятност да не получим *** няколко седмици поне....

115

sa60

преди 13 години

Само да работиш като муле за 300-400 лева на месец не е вредно

114

Анонимен

преди 13 години

Защо ли не се учудвам на просташките и нецензурирани коментари. Вместо да пишете глупости я се замислете колко от вас ходят на редовни прегледи и колко от вас сменят партньорите си по-често от бельото? На това му се казва здравна и сексуална култура. Ако имаш много сексуални партньори поне на 6м трябва да се правят ХИВ, хепатит и васерман тестове, а за жените цитомазка, която именно дава индикация,че може да носи ЧПВ,а при постоянен партньор преди да зарежете презерватива трябва да ги направите!

113

Анонимен

преди 13 години

радио Ереван коментра тази новина мигновенно: " ... тези дето гълтат изработват имунитет срещу рак на устата ... "

112

Хм

преди 13 години

Nice! На моя фон си поредния всезнайко... Аре почвай да работиш, че шефчето идва да види к'во става в офиса,

111

Анонимен

преди 13 години

много обичам вредните неща: алкохол, цигари, секс

110

Анонимен

преди 13 години

Медицинска справка:Рак на устата е злокачествено заболяване, засягащо тъканите на устата - език, устни, бузи, гърло. Могат да се обхванат и костите, тогава се разглежда като рак на костта. Засяга предимно мъже над 40 години...(80% гейове)Да се просветиш малко!

109

Ivan

преди 13 години

Хахаха, ето ги първите двама, почувствалите се лично засегнати... до 122 - на твоя фон, дори мога да мина за човек със синя кръв.до 124 - моят речник е такъв, за да ме разбират по-прости хора, като теб. Очевидно се получи, след като вече споделяш реда в сексуалната си еволюция. Дано един ден стигнеш до жената... и да не те надуши някоя организация за защита на животните, че в затвора ще видиш зор... нито животни, нито жени.

108

Анонимен

преди 13 години

С тоя твоя речник, направо си с висока сексуална култура. Още си на овце или вече си на следващо ниво - кози ?