61

немипука

преди 13 години

след 2 години ставам белгийски поданик, Дянков ще мечтае да му давам от моите пари тогава. А след време децата ми няма и да знаят за Мангалия-***, нищочко. Мащтиха не се помни, а майка. Нека пожарникаря и сокола да си живеят тарикатския живот на гърба на простите им избератели.

60

НАЧИН

преди 13 години

По-добрия вариант е Правителсвото да Реформира Частните Пенсионни фондове.Сега там влизат Милиарди годишно,а няма нищо на лице.Това е Робски модел - да съм Длъжен със Закон да давам пари,и да виждам как те изчезват вместо да нарастват поне с Основния Лихвен Процент.Дайте тези пари на Банките и определете %,който може да е и 1.По-добре това отколкото гарантирана от Държавата Отрицателна Доходност.

59

Х

преди 13 години

Вярно било, че едно камъче обръща колата.Както и факта, че една тиква обръща държава!Както и безспорния факт, че територията всъщност е бостан!

58

Предпенсионер

преди 13 години

А тавана кога ще вдигнете, бе тарикати. Осигуряване на максимум (демек давайте колкоо можете), а след това ограничение. Е га ти демокрацията, е га ти пазарната икономика, а га ти социализма. Никога няма да посъветвам някой вече да се оигурява на реалната заплата. Докато не им влезе акъл в главата на безмозъчните управници. Няма пари, ами като не можете да ги управлявате - вървете си. Как в Холандия могат?

57

Анонимен

преди 13 години

Няма радост, баце!Дянков казал едно, Борисов казва друго, но накрая винаги става това, което каже американския посланик в България.

56

Радост

преди 13 години

Ех настана всенародна радост ! По-малко от 3 % - ураааааа! А бе Дянков да беше казал, че ще ги вдигате с 10%, че поне да се напием от радост сега :)

55

Анонимен

преди 13 години

Свежи парици за СИБанкя. ;)Знае си работата завалията!

54

Анонимен

преди 13 години

И като се свършат "кинтите" от 3-те %, следват нови % нагоре.

53

до 48

преди 13 години

Защо обиждаш на агнето майка му, тя какво е виновна за този....

52

Ели

преди 13 години

Това ни очаква ;)))

51

Наблюдател №1

преди 13 години

Ами като свършат резервите, ще има увеличение с по три процента на всички данъци и такси...

50

Б. Борисов

преди 13 години

Виновен е Станишев, че ми е оставил резерв!Ако не ми беше оставил, сега нямаше да се омотвам като пате в кълчища!Направо щях да си подам оставката.

49

Ели

преди 13 години

И още един въпрос ще ти задам-А като свършат резервите какво правим ?

48

Анонимен

преди 13 години

Дянков е умен колкото на агнето майка му.И да, ако не го махнат, ще успее да досъсипе България.

47

Lehr

преди 13 години

Дянков е едно празно плямпало. Това "ще" онова "ще" - да ама накрая "Не ще".Не щем празна мара тъпан била за финансов министър. Цялата енергия на герберите се изразява в празни приказки, в т.ч. по форумите, където сипят предимно простащини. Този бил чевен ***, онзи бил смърф - а по-голям червен *** от баш лидера им не знам да има. Директно свързан с най-мрачните дни от българската история.

46

Ели

преди 13 години

Грешка - Да се чете фонД.

45

Ели

преди 13 години

Резервите са за гаранция пред МВФ.Най-вече Сребърния фонт. А идеята за заема беше прокарана заради лошо направения бюджет и погрешната политика на фин.министерство . Всяка стъпка на това правителство е грешна. И какво следва -Проба -грешка. А с лъжите ,иречени от Дянков видяхме какво се случи . Сценарият на Гърция.

44

АНОНИМЕН

преди 13 години

Харчене до дупка на парите на данъкоплатеца. Некадърни да осигурят приходи в бюджета, управляващите посегнаха и на нашите осигуровки. Дупките в пенсионния и здравния фонд ще пълнят с поредните увеличения на осигуровките, по-нататък ще вдигнат и възрастта, та да няма и пенсионери! Сегашните управляващи са ярък пример на некачествения материал и неграмотното население!

43

Мариана

преди 13 години

Дянков е умен, дано успее.

42

Мариана

преди 13 години

Ей хора, докато позваляваме на част от работоданелите да ни осигуряват върху минималната вноска за професията и търпим държавата да дондурка *** няма да има оправия.