30

MERI6181

преди 13 години

До 15-Извини ме,но БЪЛГАРИЯ се пише така!!!!!

29

ПЕНСИЯТА

преди 13 години

И на мен ми се ходи в Родопите-особено сега когато са със всички багри на дъгата ама ЧАДО нямам пари. Ако някое терикатче ми изпрати мангизи тръгвам веднага.

28

лили

преди 13 години

на 21 и 22.стойте си там.и аз съм в чехия тук ми е добре вземам добри парички но носталгията по нашата БЪЛГАРИЯ е голяма затова не ни пишете глупости.

27

...

преди 13 години

Ами отивайте си чужбина, ***. България няма нужда от вас :)

26

ПЪТЕЩЕСТВЕНИКА

преди 13 години

НА Крушунски водопади Е МНОГО КРАСИВО, НО ПРОЛЕТТА И ЛЯТОТО. СЕГА ИМА МАЛКО ВОДА, А И ВРЕМЕТО Е ЛОШО.КРАСИВО Е ПРОЛЕТ-ЛЯТО.

25

:)

преди 13 години

Поздравления и от мен за идеята. Само че първо времето е трагедия за разходки вече и второ - защо (основно) само по едно направление (Кърджали-Родопи)?Всичките съм ги посетил от списъка, но има толкова много интересни кътчета в България - и в Стара планина, и около морето (не мутробетонът), и в долината на розите, и т.н.! Ако сте ходили само около София, поразтърсете се поне из Интернет - информация колкото искаш! :)

24

Smaiki

преди 13 години

Извинявам се и аз, малко обърках, моста е на 420м надморска, а хилмовете около него са с до 800м надморкса височина, извинявам се мноо за грешното написване преди малко

23

Smaiki

преди 13 години

Ало тия от dnes.bg май пак сте приписвали с грешки, Дяволския мост не е 800м висок, а е на 800м надморска височина, пишете правилно бе хора.До 21човече, ти къв си, че препочиташ чужда страна, пред красотите на природата в наща родина ве

22

Анонимен

преди 13 години

"Мостът е с дължина 56 метра и височина, достигаща 800 м." - 800 метра височина!!!! баси моста, Витиня ще да е като макетче до него :)))

21

Анонимен

преди 13 години

На екскурзии ходя само в чужбина, България ми е скучна.

20

Анонимен

преди 13 години

Благодаря, хубави места са, обаче предпочитам Португалия.

19

Анонимен

преди 13 години

Аз съм от Бургас и в момента съм на почивка в Ловеч . В понеделник ходихме на Крушунските водопади, още не беше заваляло ,и наистина това е едно не ,вероятно място - природата е създала нещо велико . плащаш 1лв за паркинг и 2лв вход. Има кошчета за *** по маршрута , ама ние нали сме си българи ,знаете за що става реч. Посетихме и Деветашката пещера ,на 20 км. от Ловеч е , нещо величествено ,но там са били военни скланове и сега е мама мия. И е много мръсно по пътя. Отседнали сме в Вароша

18

Анонимен

преди 13 години

мдаааПоловината от тези места вече не са подходящи за посещение в късната есен. В родопите е яко студ, а на Крушуна искам да видя кой ще си направи пикник по това време на годината.

17

Cm

преди 13 години

драги ми днес.бг, пишете пълни ГЛУПОСТИ!Дяволския мост не е висок 800м!!! Висок е 12м, а двата сколна от 2те страни достигат 800м надморска височина. Ако вашата информация беше истина, то тогава това щеше да е най-високия мост в света, по висок от най-високата сграда :D Моля ви да и поправите грешка.

16

Скилитко

преди 13 години

в държава, която е родина на българи, турци, *** и други по-малобройни етноси, ако някой от тях те притеснява спокойно може да отидеш в чужбина.това се отнася за всички.

15

даниела

преди 13 години

обичам българия, но как може да има места с турски имена, къде се намираме ?

14

redordead

преди 13 години

и аз ходих на крушунските водопади в началото на пролетта. мястото е страхотно, но е залято от чалгаджията, докато се разхождахме нагоре, се чуваше псотянно дъненен на няква чалга от заведенията долу....и на платото горе, гледам някви хора седнали в беседа, ядат и извадили лаптоп и си пузнали чалга...ужас...

13

Пламен

преди 13 години

Съгласен съм! Това място е едно от най-райските, които съм посещавал в БГ. Просто е феноменално! Много странно, обаче, че чух за вход, който събират долу на паркинга, за да се качиш по реката. Някак странно ми се струва това!

12

11

преди 13 години

Хубава рубрика, днес.бг. Сега остава и времето да се оправи достатъчно, за да попътуваме

11

@ KREMENA

преди 13 години

Батко, хем се кефя на общата ти култура, хем се натъжавам... знаеш защо. Върни се към себе си човек, не е срамно да си ubermensch (макар че явно е самотно)