118

Ю2

преди 13 години

Сергей съсела нарече ли тогавашната опозиция Циркаджий на национално мероприятие пред М. Съвет. А днеска нарича "***" мин. на финансите,( а баща му и цялата БКП какви са, не са ли предлагали Б-я на СССР, какво му се казва на това?Затова казвам браво на Бойко, че ги накара да пикаят кръв и не стана съучасник на техния Цирк в истинския смисъл на думата.

117

sin4ec

преди 13 години

ДО 99Глупости, царя спря всички реформи.Здравната започната 2000 г.от СДС направила някой хора да живейт добре той я превърна в фарс и сега само СДС може да я завърши , що не послушат Ванйо Шарков и готово а ми сменят министри които са балъци с големи букви НЕ ВИНЕТЕ СЕР ГЕЙ ТОЙ БЕШЕ 1 МАНДАТ А ОНЯ ДЪРТАК С ДОГАН НАПРАВИХА 2 МНОГО УСПЕШНИ МАНДАТА.

116

Иван Буров

преди 13 години

Мнозинството избиратели (партията на негласувалите) от години гласуват и печелят вотове на недоверие към всевъзможните управляващи, които - както винаги, без изключение се оказва - са дошли да си напълнят гушите, а не да решават държавни задачи.И какво от това - нищо и половина! Защото НЕ СМЕ НАРОД, А ***!!!

115

до111

преди 13 години

кат ринеш паплачта да не за бравиш и вождовете ти щот те са си всички с комунистически корени и то доста здраве, заинтересувай се кой влизаше в симеоново *** такъв

114

Анонимен

преди 13 години

Ами ти си циркаджията (може и gay да си евентуално ).

113

Анонимен

преди 13 години

Мъжки, в големите градове улиците ги павираха преди 9-ти септември. След 9-ти ги асфалтираха. А сега само ги кърпят, и то некачествено. И ББ режи лента след лента на всяко второ кръстовище.

112

nb

преди 13 години

Много си прав ! Царя беше този който вкара България в правия път.Имаше работа ,имаше бизнес.Нямаше го сегашното политиканстване.

111

до 99

преди 13 години

Пич прав си, че изхода е един..но не този който показваш..мисля си по-скоро за атомна бомба в парламента и доживотна забрана на всички, които са някви роднини на бивши и настоящи управляващи, да стъпват във власт!!!!Нали се сещаш, че днешните и предишните и тн..са все рода на някой от онова време, което българските демократи ги е страх да споменават...

110

FBI

преди 13 години

Да изринем комунистическата *** от България ....

109

outsider

преди 13 години

ГЕРБ и Бойко Борисов лично водят държавата към фалит като правителството продължава да харчи повече отколкото са му приходите. Щеше да бъде по-добре за всички ако Бойко Борисов си беше останал полицай или пожарникар. Но, както е известно, когато някой надмине нивото си на компетентност достига нивото си на некомпетентност. И от неговата некомпетентност ще си патим всички.

108

Анонимен

преди 13 години

Ония жалък червей Станишев всячески се опитва да съботира правителството. На определени моменти го съжелявам Борисов. Човека се опитва да промени нещата към по-добре да спре кражбите, а от всякъде го спъват и спират. Жалко, че неможа да осъди Станишев и останалите крадци. Но все пак това зависи от съда, а там са хора назначени много преди Бойко да дойде на власт... за жалост !Аз съм доволен от това, което са направили досега.

107

ddt

преди 13 години

A koi sega e cirkadjia a ? Ser gay :))

106

az

преди 13 години

Браво, загрижените политици пак свършиха работата си за благото на хората :). Червени и турци си правят гъбка ей така да им мине времето, а останалите въртят опашка и демонстрират огромната си лоялност към Големия мозък, белким им подхвърли кокалче. А истината е, че БТ е вреден за страната. Всеки ден начело на държавата означава пазене на статуквото и нежелание за реформи. Колкото по-късно такива започнат да се правят толкова повече ще ни струват и ще одължават мизерията.

105

Колт

преди 13 години

Я гледай ти, БСП и ГЕРБ гласували разнопосочно :)))). А в София си гласуват единно и си имат неофициална коалициика. Не е ли време и в парламента да го направят, че да сме наясно кой кой е :). Щото в нашия парламент нещо всичко е сбъркано - сините не са съгласни с политиката на ГРОБ, ама ги крепят, Атака плюе ДПС, а ние знаем, че са създадени от тях. Комунисти и гербави си въртят далаверите, ама от трибуната се плюят. Що така бе хора. Толкова ли е *** българина, че още се връзва?

104

:)

преди 13 години

abe Boiko e nai-golemiq!

103

ббб

преди 13 години

до 99 . Реално погледнато ти виждаш само върха на носа си. На такива като теб един нов 9-ти септември със 70г. комунизъм и павирани улици им е малко!!!

102

bog

преди 13 години

ima6e *** do sega,,,,,,,te glasyvaxa sa BSP i DPS,,,,,PAK glasyvai za tia TE ATA OPRAVIET

101

цитат от списание

преди 13 години

искахте да дойдат *** ето ви ги

100

до реалиста

преди 13 години

Приятел, те от НДСВ си смениха името от "Национално движение Симеон Втори" на "Национално движение за стабилност и възход", ти какви работи пишеш...

99

777

преди 13 години

тик-так, времето минава-фалита наближаваправ е донякъде 99, но какво от това...реалността е друга, а бъдещето е още по-мрачнослед 1 или 2 години пак ще търсим кой да ни "оправя".....Първанов с неговия нов проект??? ....или пък Костов щото с него зле, но без него два пъти по-зле???