580

Бай Иван

преди 13 години

Абе Серьожа, Къци Вапцаров ли ти мисли вицовете? :-P

579

мале мале

преди 13 години

това пернато НИЩО, пак НИЩО не каза

578

генади

преди 13 години

СерГей и Азер Меликов вече били пробвали всичко в хомосексуалната любов, но все още търсели с какво да разнообразят любовната игра. Мислили, мислили, и най-накрая го измислили! Решили да сипват кафе в *** си отверстия!!!Пръв бил Станишката. Азер взел каната с кафе и започнал да го налива в ануса на Сергей.По едно време Станишката изохкал:-Ох, ох, ох, ох...-Какво ти има бе, горещо ли е кафето?- Попитал Азер.- Не, горчиво е.

577

генади

преди 13 години

СерГейчо се почувствал неразположен и посетил проф. д-р Чукундуров в Правителствена болница.Направили кръвни изследвания. След малко млада лаборантка смутено съобщила резултатите:- Другарю Станишев, вие...вие..таковата...ами, болен сте от СПИН!Смутил се Станишев, но запазил самообладание и попитал професора:-Докторе, а има ли някакво лечение на тая болест?Проф. Чукундуров го изгледал смаяно, замислил се за минутка, и със загадъчна усмивка казал:- Има един начин! Рецептата е от народната медицина, но смятам, че във вашият случай ще помогне!-Кажете, докторе, кажете- обнадеждил се Станишев.Д-р Чукундуров се загледал през прозореца някъде в далечината и отново се усмихнал загадъчно:- Вземете един литър козе мляко, сложете четири яйца и добре разбъркайте сместа. Нека сместа да стои на слънце цял ден, а вечерта я изпийте, и след това изяжте две круши. Ефект ще има, обещавам ви!- Благодаря Ви, докторе, благодаря- зарадвал се Станишев, и излязъл от кабинета щастлив и доволен.След два часа младата лаборантка се втурнала в кабинета на професора и разтрвожено съобщила:-Професоре, направих ужасна грешка! Другарят Станишев не е болен от СПИН , обърках пробите му с тези на един друг пациент!!!-Няма нищо, случват се грешки понякога. - невъзмутимо отговорил д-р Чукундуров.- Но няма ли да се обадите на другарят Станишев да не пие от онази смес?-Не!-Ама другарят Станишев ще получи тежка диария!-Е, тъкмо ще рабере истинското предназначение на ***!

576

Анонимен

преди 13 години

Много плосък виц. Дай нещо по-интересно.

575

буба

преди 13 години

Защо Станишев и БСП смятат,че са лява партия.За мен само са заели лявата ниша и нямат нищо общо нито с лявата идея.Крадци ,пълнили с далавери джобовете си,грабили народ и държава винаги ,когато са имали възможност Да изреждам ли опротивели на всички имена?Кичозната масларова,кресливата булка на изгонен далавераджия митничар Мая Манолова,авджията Първанов,убиващ животни за кеф,братко,батко,и още и още...

574

Анонимен

преди 13 години

По добре се скрий бе ***, та кой обърна държавата нагоре с краката, не бехте ли ти и твоята банда, имаш и очи да се показваш пред народа та даже и да коментираш !

573

genadi

преди 13 години

Двама стари *** си говорят:-Чу ли, нашто момче, Станишката, щял да се жени!- За коя бе, за оная *** Елена Йончева ли?- Не бе, за Кристиян Вигенин!

572

Принцеса

преди 13 години

Той Бойко да вземе да стане един акушер-гинеколог. Няма да е никак зле.

571

СОФИЯ

преди 13 години

Е,ТАКЪВ СЛОЖЕН ВИЦ МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО И САМО ДА РОДИ ГЛАВАТА НА СЕРЖИ.МНОГО ОРИГИНАЛНО,НЯМА ЩО.СКРИИ СЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАИ,СМЕШНИКО!!

570

ааа, не така

преди 13 години

А ти бе Бойко, ти бе некадърнико, ти кога ще подадеш отставка? Стига с тези некадърни министри събрани по път и на път, из горички и паланки из кръстовища разни...

569

ь

преди 13 години

Дали е случайно, че множество съветски граждани, в качеството си на премиери на страната ни, са ни докарали дотук, до дъното на ямата? Като се почне от свирепият братоубиец Георги Димитров, който обезглави духовно народа ни, мине се през Васил Коларов, Гриша Филипов, а в последните години ударният съветски почин бе продължен от Андрей Карлович и Сергей Станишев. (Вярно, Тодор Живков също искаше да ни направи 16-та република на СССР, но неговият произход беше доказано Правешки).

568

ertoper

преди 13 години

Ама Станишеф можел да МИСЛИ???? - не знаех....

567

Анонимен

преди 13 години

А пък аз научих, че Сашо въобще не може да мисли и всъщност е папагал.

566

до специалиста №31

преди 13 години

Още един *** специалист е изразил мнението си по гейски въпроси. Много големи разбирачи има в тази област у нас, явно.

565

istinata

преди 13 години

Правителството на Станишев доказа, че е антинародно правителство на мутрите и на мафията. То трябваше да си иде, защото извърши национално предателство: държавата капитулира пред мафията! Станахме за резил пред Европа - това правителство трябваше да си иде час по-скоро... Гоце създаде правителството на Дмитриевич, спазари го за подкрепата на ДПС за получаване на втори президентски мандат, следователно съдбата му зависи от съдбата на неговото чудовищно творение: тристранната престъпна коалиция.

564

Анонимен

преди 13 години

Ти ли казваш кой е гей и кой не е? Явно си добър *** специалист.

563

Анонимен

преди 13 години

Най-новият виц е: *** и мутрите вече не харесват ББ и ГЕРБ.

562

ИСТИНАТА

преди 13 години

ЛУКАНОВ ВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕЗ 1999 г. - ИЗЧЕЗНАХА ПРОДУКТИТЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ!!!!?"???ЖИДЕНОВ ВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕАЗ 1094 г. - ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ!!!!????РУСКИЯ КОМСОМОЛЕЦ СТАНИШЕВ ВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕЗ 2005 г. - КРАДЦИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗКРАДОХА ДЪРЖАВАТА!!!???

561

do 602

преди 13 години

A na men mi se gadi ot lumpeni i prostaci kato teb!