86

Ot chujbina

преди 13 години

Edinstveniqt shans na tq zabataChena darjava se kazva Boiko Borisov!!!Veche sprqh da sajalqvam balgarskiat narod, zashtoto horata sa kazali prost narod slaba darjava.Ne plqmpaite gluposti za segashnoto pravitelstvo ,zashtoto opravnite i kachestveni hora veche nesa v darjavata,a tam ste ostanali marzelivite,hlenchesti i tsigani.V nego nie nadejdata nqkoi den da se varnem v rodinata si.A toq Gei Sergei i kradlivite turtsi samo mogat da go duhat na Boiko

85

1300 г

преди 13 години

Стига сте ревали да ви оправи някой бе! То толково да ви харесва,че страх да го хване норм.човек! Оправяйте се сами.Някой да ви е длъжен с нещо?

84

синди

преди 13 години

На тия синдикати дето накараха учителите да направят стачка за да се вдигне рейтинга на ББ кой им вярва?Синдикатите са с ББ и само от срам от Европейските синдикати правят нещо и то само КНСБ.А българите са страхливци и не смеят да си защитават правата независимо кой управлява.Затова сме се освободили последни от турците и то благодарение на Русия!Колко пъти в историята и в какви мащаби българите са защитавали себе си?Малко и хилави въстания!Повече послушание пред всякакви владетели!

83

Анонимен

преди 13 години

Я стига ни плаши с оставките си ,бе Боко.Или се махай или оправяй нещата ,какво само се фуклясваш .

82

Смях

преди 13 години

Я ми кажи какво направи БОКО до момента ????Напълни гушата на Цвета-Винетка, Котараците, зетчето, на Мони-постната пица, на онази дето чете чичко ГУГЪЛ забравих и името но само се усмихваше, оня бившия министър на здравеопопазването, алкохолните босове, цигарената мафия, VIA-инженеринг и на приярелчетата със който рита топка през ден !!!!

81

Анонимен

преди 13 години

Борисов, преди псувахме тройната коалиция, сега теб. Махай се, вече година и половина ти сърбаме простотиите.

80

Анонимен

преди 13 години

Това не са синдикати,а *** на банда комунисти и турци!Чакаме да видим,колко хора ще отидат на митинга?!Ще отидат безработни мутри,бандити,наркодилари,*** и други престъпни,но верни на партията хора.Полицията,ако сте по-по внимателни ще си намерите издирвания контингент!Зашийте си джобовете,комунисти и *** крадат докато се усетите!

79

dancho

преди 13 години

Абе народе синдикати и разни институции в БГ,Какво искате от боико борисов човека прави всичко възможно да оправи 20-30 годишното грабене и крадене на българия от тия Турски и комунистически партии даже мен ме е изсрам да кажа че БСП е българска партия.... срамота!!! Че за боико ... тои за 4-ри години управление .. ако върви в същия дух ще направи страшно много. А Представете си ако направи още едно такова правителство ДПС няма даги има в парламента,А още едно!? С ДПС е свършено...

78

Анонимен

преди 13 години

Абе "синдикатите" какво стана с Кремиковци?Предлагам да ги закрият тези "синдикати".И без това освен да лъжат и да предават работниците, за друго не стават.

77

Анонимен

преди 13 години

Не,предлагат ни стачка с която зорлем да си вдигнем осигуровките!!!На такава стачка никога няма да присъствам!Да го духат от КНСБ!

76

иван

преди 13 години

някои от вас знае ли какво иска лаете срещу всичко що се движи Прелагат ви стачка за пенсионната възраст Вземете пример от Гърция и Франция Но Вие сте недорасли

75

хипис

преди 13 години

какво са постигнали досега синдикатите за 20 години?Според мен единствено си закрепиха месечното възнаграждение и трудовия стаж на гърба на данакоплатците ...а за загиналата икономика и разграбената държава с останали без работа специалисти и работници който бяха принудени да емигрират или да станат ЕТ хич не им пука

74

Хмм да

преди 13 години

Според големия финансист,ние сме били по-добре от 7-8 европейски държави,навярно гн.Дянков е комунистически възпитаник,защото тогава "умниците"говореха и всички им ръкопляскаха.Въпрос:има ли друга европейска д-ва с 200лв.т. е.100 ево заплати да получават плюс извън работно време по 2-3 ч.повече да работят за тези пари,и още плюс,и в събота да работят???

73

S-N

преди 13 години

Най - после и синдикалистите да вземат да си свършат работата като хората... на БСП.

72

коксохимик(бивш)

преди 13 години

Когато в "Кремиковци" спряха заплатите,КНСБ много държеше да си получава своя 1% от ОМЗ.Т.е. за нас заплати няма,но да трябва да си плащаме членския внос!!!!Висша наглостот страна на КНСБ!Отделно и КНСБ и Подкрепа бяха заформили една търговийка в комбината!Всички лавки и магазини на територията на комбината бяха техни!Синдикатите въведоха парите за храна да са специални карти,които важат само вътре с Кремиковци.И щем нещем им купувахме луканките по 25лв.Абе тия синидикати са от големите бандити!

71

селянин

преди 13 години

Социалистите да излязат с протестиращите да може да ги обухаме на место докато са топли още.Мамицата им *** комунистическа.

70

666

преди 13 години

Хората са готови на по-висока вноска", твърди Пламен Димитров.Егати и лъжеца!!!Аз съм за по-висока пенсионна възраст,например.Разбира се ако има начин всички да се пенсионираме на 50г. аз съм ЗА отвсякъде.Но понеже такъв начин няма,предпочитам да работя 2г. повече отколкото да плащам 25г повече!И не знам какво толкова ги бърка кандидат-пенсионерите.Всички знаем че целта на всички е да вземат 6-12 заплати на куп и после да останат да работят!А КНСБ нека стачкуват-знаем им силата,която е на думи!

69

Анонимен

преди 13 години

Ножът вече е опрял до кокала - или Дянков или Борисов трябва да си ходи.

68

Осигуряващ се

преди 13 години

..."Хората са готови на по-висока вноска", твърди Пламен Димитров ....Готови са ако им се гарантира, че пенсиите ще са според внесените в пенсионната система пари. Осигуряващ се на максимум - максимална пенсия - БЕЗ ТАВАНИ и тем подобни простотии, които се измислят днес за утре. Никаква гаранция за бъдещето за младите. Те гледат от хала на сегашните пенсионери и затова се осигуряват на минимум. Мина времето "На всички по равно..." на мързеливите, тарикатите и некадърните най-много!!

67

Анонимен

преди 13 години

Комунистически *** които изпълняват заръките на социалистите а нехаят за безправието на обикновените хора които се водят на 4 часов работен ден а работят по 12 часа.