80

Анонимен

преди 13 години

Един мъдър човек е казал "Какъвто народа - такива му и ***".Нямам какво да добавя.

79

Анонимен

преди 13 години

Е, те "льольовците" н два пъти яко с ни онодили заедно с "великата сила" Германия.

78

към 82

преди 13 години

законите не са непосилнипросто за *** не ги прилагатако законите влязат в сила,спукана им е работата на *** - ток,вода,телефон,осигуровки,данък смет,данък сгради,винетка на каруцата...тогава *** никога няма да успее да събере парите и ще стане криминално проявен,не след дълго влиза в затвора и няма да излезе от там до гроб

77

????

преди 13 години

Чалгария е с особено наедрял и наболял *** проблем. Ако при румънците това си е някаква традиция и днешният мащаб на циг.проблем не ги впечетлява твърде, то при нас става все по-нетърпимо и взривоопасно. Законите са безсилни срещу *** своеволия, както и срещу пресгъпленията на претенциозни политици впрочем, та и все повече се налага тендецията да се търси връзка на едните с другите. Прочее, Дон Цеци и знае, и може. Но го спират яко силните от вчера? С глави назад, вървим напред?

76

Анонимен

преди 13 години

ех защо и нашите политици не са като френските,ами у нас само посерковциписна ми от бойковци и рамбовци - все хора за един ден - идва,обсира и заминава

75

Анонимен

преди 13 години

Мразя Англия,Франция и Русия,както и мръсните страни от Антантата!Ако не бяха те щяхме да сме заедно с Италия и Германия лидери на света.Писна ми да се прекланяте пред льольовци!

74

Анонимен

преди 13 години

В западна Европа почти няма ***, не заради "чичко Хитлер", а понеже от 15-ти до 19-ти век в почти всички западни страни е имало закони против *** и е било насърчавано избиването им (питайте google за "history of persecution"). Това, обаче, е било преди европейците да се превърнат в сегашните меки китки.По това време, за жалост сме били под турско робство, иначе и при нас нямаше да има ***...

73

lambo

преди 13 години

А няма ли да искате, Франция да им избърше и задниците?!

72

комунист

преди 13 години

Докато в България политици,прокурори и полиция не накарат *** да спазват законите,положението няма да се оправи.А на Франция нищо не могат да направят,защото е действала според закона.

71

Аз

преди 13 години

Нещото дето е срещу полицая - французойка ли е?

70

Анонимен

преди 13 години

Abe , tezi gumeni glavi v Brussel ne se li useshtata1???..ne vigdat li kakvo stava v Holand???...i na drigi mesta vav Evropa!???

69

СТОЯН

преди 13 години

68

Българин

преди 13 години

"Директивата за свободно движение на хора".Мисля първо брюкселските *** трябва да докажат, че *** са хора и после да се зъбят. Защото у ***, освен анатомията, няма абсолютно нищо човешко.

67

Дресьор

преди 13 години

Нашмърканите *** от ЕС пак си гонят опашката и се чудят какво да правят. Стоят си зад дебелите стени и нямат никаква идея какво се случва на улицата. Хем не искат нелегално пребиваващи, хем сами ги пускат в държавите си и после се чудят какво да ги правят като започнат да безчинстват.

66

самет

преди 13 години

приятел,във франция няма вече французи,а само ***,арабите са 95% от населението им,какво ми говориш за французи или араби?

65

Мен

преди 13 години

*** простачка Вивиан Рединг и всички които и заповядват не могат да спрат хората да искат един по-добър свят. Всички престъпници - в спалнята на Вивиан да види тя поп боб яде ли.

64

bg..

преди 13 години

голям смях за брюкселското зеле...и демагогиятапратете някоя строга господарка да накаже съркузи...ха.ха

63

Анонимен

преди 13 години

skoro v Espana idvat izbori horata she otdadat svaiata podkrepa za Rahoy Mariano toi sasho e obeshal da vavede red s imigrantite osabenno za rumanskite zigani

62

Анонимен

преди 13 години

Доказателства има и те са на страната на Саркози. Тези *** са пребивавали незаконно и са вършели престъпления според френските закони. Как да ги оставят. Нали французите ще се вдигнат и ще пометат правителството и всеки, който защитава тези търтеи. Това е достоен и горд народ, не са като нас, с нашето"карай да върви"- и така десетилетия тормоз за нормалните български граждани. Нищо лошо за тези ***, които учат, работят и се интегрират. Само уважение заслужават.

61

Анонимен

преди 13 години

Саркози е стабилен човек.Браво на него!