27

Анонимен

преди 4 години

Генерал луков с действията си през ПСВ успява да спаси Кюстендил и югозападна България от сръбска окупация.Всяка уважаваща себе си страна бе дигнала паметник на този генерал.Ние тук го плюем и искаме да заличим паметта за него.ПОЗОР!!!НАДЯВАМ СЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ДА СЛОЖАТ ПАМЕТНИК В НЕГОВА ЧЕСТ.

26

Анонимен

преди 4 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?/

25

АНТИ

преди 4 години

В Еврейския съюз, ще изпълняваме волята на ционистите.

24

Анонимен

преди 4 години

Господин зам.министре, деда ти Гоше, на когото си кръстен, не се ли срамува от това, че ти си Георг, а не Георги?Не го ли е срам от това, което изричаш по повод на Луковмарш? Или Гоше някой от мандраджиите "от Балкана слезли с пушка ВЪВ ръкаааа"? Или е от кас..кет..лиите, които благоразумно са се присламчили към мандраджиите и са им помагали да затрият цвета на нацията и да съсипят някогашната европейска България?Кажи си, така и така ще се разбере, България не е голяма.

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Супер !А гей-паради ще има всеки месец ! Вземете си сбогом с националният ви суверенитет ! Поздрави от Кремъл !

22

да

преди 4 години

Някой ще обясни ли кое е страшното в Луковмарш, че никой нищо не разбра? Голямо писане, големи обяснения, големи самозастраховки, за какво е това? Ако Георг Георгиев смята, че е направила за България повече от ген. Христо Луков да поясни какво е направила за родината - направи три деца, спаси сираче, повече младите към по-добър морал......, а? Нищо от това, нали? Е, сега получиха от ГЕРБ поздравление и благодарност от Световния еврейски съюз, но за какво, е така да бъде кото те искат

21

Анонимен

преди 4 години

Самодоволен, не много интелигентен нагаждач - като такъв мога да го определя този.Не знае, че понятията "грозно" и "цивилизовано" са от различни категории?! "Грозното" е антипод на красивото. "Цивилизованото" е антипод на диващината. Ама кой да му каже ...Що за дума е "превентира"?!От името на неизвестно кои заявява "най-отговорно", че нямало било да позволят подобни прояви, тоест прояви на патриотизъм и здрав национализъм. Но, изглежда, тези същите не се трогват от ромските издевателства?!

20

Анонимен

преди 4 години

Комунистите избиха хиляди в лагерите Белене, Слънчев ден, Скравена, в затвора в Пазарджик, и за тях нищо???Кога ще забранят комунистическата идеология от която загинаха повече хора отколкото от фашизма?????

19

Неговите симпатии

преди 4 години

къмТретия райх са само едни външнополитически предпочитания, които е споделял през определен период от живота си. Но през целия си съзнателен живот е бил боец за родината и патриот!Едни други бяха само няколко хиляди, когато споделяха марксическата идеология през царско време. След като тук дойде чужда армия, постепенно станаха 1 милион, макар че повечето от тях нямаха хал хабер от трудовете на Маркс, а бяха само приспособенци.Тази идеология съсипа Бг, но не сме им забранили да си честват 09.09

18

Анонимен

преди 4 години

Иначе антифа на Сорос(помагал на нацистите да залавят евреи в Унгария и е горд с това има го 60 минути) никой не ги пипа.

17

Анонимен

преди 4 години

Георг с кУпеиките!Поредната калинка- ***!

16

Анонимен

преди 4 години

Този гей Георг не може да ми дава наклон.

15

Анонимен

преди 4 години

А гей парадите кога ще ги спрат?

14

Анонимен

преди 4 години

Спирането на инициатива като Луковмарш - срам и позор за една независима държава! Някой друг ще ми каже дали в моята собствена родина да отдавам почит на национален герой!

13

FCKNZS

преди 4 години

Браво!!! Има надежда!!!

12

Анонимен

преди 4 години

С целуване на ръка и тоя допълзя до голямата софра.

11

Анонимен

преди 4 години

Луковистите са хубави хора. Не искат нацизъм, просто не искат гейове и слабост!

10

Iozeff

преди 4 години

Изключително неприятен човек е този георг! Но за да си знам.министър от герп,трябва да си точно такаффф калъффф! Направо ме е гнус от този човек!

9

Shark

преди 4 години

А гей парадът ще прекратите ли? Продажници. Защо са те кръстили Георг бе, и родителите ти са продажници.

8

Анонимен

преди 4 години

До 7Анархията е хубаво нещо :)