12

Анонимен

преди 4 години

Иначе за брадати бежанци под 18 годишна възраст пари има даже не трябва да платят и държавна такса.

11

Анонимен

преди 4 години

След като продължаваме да гоним младите Българи то значи,че системата е обречена!

10

Ужас

преди 4 години

Сега държавните служители, военни,полицай, прокурори и пр.търтей не плащат данъци и осигуровки в хазната,но получават големи пенсии без да са внесли и стотинка!!!Обикновените хора им плащат всичко и накрая са 200лв.пенсия..а търтей те с 1700лв.

9

Анонимен

преди 4 години

Любовницата на Винкнела още ли е във властта. Нали любовникът й изпадна в немилост.Време е Тиквата да я смени с нечие друго протеже.

8

ВЪПРОС

преди 4 години

Защо не питате ДЯНКОВ КЪДЕ СА ПОРИТЕ ОТ ПЕНСИОННИЯ ФОНД???

7

Анонимен

преди 4 години

Ще спрете да давате социални и детски на индивиди, които не са внесли 1 стотинка, а след това възпроизвеждат още 10 като тях, може да издържи системата.

6

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ да не плачат толкова срещу пенсионерите, защото те са си изработили пенсиите.По-добре да обърнат внимание на гласоподавателите си, които не са работили през целия си живот, а Държавата, тоест всички ние данъкоплатците им даваме постоянно всякакви социални помощи.

5

zeus

преди 4 години

Любовницата на Винкела много взе да ги разбира нещата в социалната сфера с юридическото си образование от НБУ. Винкела нали беше вице по демографската политика, да е направил нещо за стимулиране на раждаемостта на бели деца, които после ще работят и плащат данъци?

4

реалист

преди 4 години

"Все повече възрастни хора у нас, ще издържи ли системата?"Правилния въпрос е: все повече се краде, ще издържи ли системата? Все възрастните хора и болните деца са ви проблема. А кой в продължени е на 10 г. непрекъснато гони младите в чужбина? И защо я напускат? Защото виждат "видимите ви резултати". Оставка и съд!!!

3

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ако можеха щяха да избият всички пенсионери за да не им пречат на икономическите показатели.Нали така се бяха изцепли през 2017-та Боко Тиквата и оня зализания дето му Финансов министър.

2

Анонимен

преди 4 години

На тая герберастка крадла пак ли й намериха министерство ?

1

анонимен

преди 4 години

да се унищожат - а законовладеещите ще са вечно млади