8

Анонимен

преди 5 години

Джендърството не се наложи с "насилието над" жени и сега смениха плочата с "насилие над деца". Иначе само НПО троловете не са сменили стратегията си- "българинът обича боя, българинът е дивак, българинът това, българинът онова..." стандартните простотии на джендърите.

7

Юдо-Масоните

преди 5 години

за това се опитват да разрушат семействотоспоред тези мерзки гадове децата трябва да се възпитават от държавата а не от родителите нео-либерализма е нещо наистина страшно !!!!!по-стаашно е от комунизма и фашизма взети заедно !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Шамари трябва да играят ,разбира се само когато наистина се налага . Иначе стават разглезени ***

5

Анонимен

преди 5 години

До 5ПРАВИЛНО! ТАЗИ ГНУСНА СТРАТЕГИЯ НИКОГА НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПРИЕТА.--не бързай ... лелеещите за "вечен" живот и контакт със "създателя" пак ще ти покажат прозореца ... след някой друга седмица... не бързай да се радваш...

4

Анонимен

преди 5 години

стратегията се предвижда "пълна власт" от страна на държавата и респективно на отделните чиновници над живота на всяко дете--после що нямало деца?е па за какво да се правят деца, след като "държавата" ще ги взима ?!с такъв подход на "собственост върху хората" от т.н. "държава", която уж по дефиниция се състои от същите тия хора, такова общество е обречено ..."държавата" да си прави био-роботчета в епруветки ...при това "идеални" с определени "функции и умения" ... хората бяхме до тук ...

3

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа ама гърбава.. чакат предложения някой да дойде да им налее акъл как да стане закона. Калинки.

2

Некъф

преди 5 години

Ако бяха го приели, скачаш срещу властта и те удрят по най-милото. Вземат ти детето и докато докажеш, че не си лош родител са промили мозъка му и край със него и смисъла на живота ти.Господ така ще накаже всички грандове и неолиберали, че ще се молят на сатаната да ги спаси!

1

Анонимен

преди 5 години

Оставаме си дивашка държава и това си е.