11

А бе

преди 5 години

Слаба работа!Не само С-300 трябва да се достави в Сирия,а ядрено оръжие!Евреите само от това ги е страх,че са 2 педи държава!И нека Баба Ванга се окаже права...

10

Анонимен

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и на президента Асад..............армията на Асад и руснаците ...............и последните главорези от ИДИЛ ще бъдат унищожени!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Шойгу: Подчертавам: през 2013 г. по молба на израелската страна преустановихме доставката в Сирия на С-300, която бе подготвена за транспортиране, а сирийските военнослужещи бяха преминали през съответната подготовка. Днес ситуацията е различна. И то не по наша вина, категоричен бе военният министър на Москва.С други думи безнаказаните нагли полети на чивутчетата приключиха. Честито!

8

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ДОСТАВКА НА С -300 ЗА СИРИЯ ,А СКОРО ДОСТАВКИ НА РУСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТКИ ЗА СИРИЯ,ИРАН И ХИЗБУЛА И ТАКЪВ ВОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ ОТКЪМ ИСРАЛ,ЧЕ НИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА,ДА НЕ ГОВОРИМ КАК ВСИЧКИ ЗАПАДНИ *** ЩЕ СЕ ИЗРЕДЯТ В КРЕМЪЛ ДА ПЪЛЗЯТ ПРЕД ВОВА ЗАРАДИ ЛЩБИМОТО ИМ ОТРОЧЕ ИЗРАЕЛ.

7

Анонимен

преди 5 години

Не бе, не е срещу трети страни това ми звучи като "думам ти дъще сещай се снахо " който разбрал, разбрал от тук насетне всеки ще си бере гайлето.

6

Анонимен

преди 5 години

Тези системи руските полезни ***-пенсионери ги плащат - баси кефа. Като сложим мунициите и другите разходи скоро ги чака и втора корекция на пенсионното законодателство. А към това като прибавим и 'човешките' жертви става направо приказно. Браво, голям стратег е тоя Путин!

5

Анонимен

преди 5 години

До ХА ХА ХА ХА ХА ХА Х- ЩЕ СВАЛЯТ САМОЛЕТИТЕ НА ЖИДЯТА

4

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Сега вече сирийците освен с C-200, ще могат да свалят руски самолети и с по-новата и прецизна C-300! Урааааааааа, тавариши!

3

Анонимен

преди 5 години

Предполага се, че цял Израел няма да хвръкне във въздуха за да напада Сирия.

2

Анонимен

преди 5 години

Според Иран това не е страна.

1

Анонимен

преди 5 години

С-300 са комплекси, с които една страна се защитава от въздушно нападение. Това по принцип не може да бъде комплекс, използван срещу която и да е страна, това е защитно оръжие.