16

Анонимен

преди 6 години

Трябва първи ние да нападнем. Превземаме Русия а Путин ще отговаря пред Главния Прокурор Сотир Цацаров.

15

Джъстиса

преди 6 години

СТАНА ТЯ..Мнение на разни патки да решават дали да има оръжия под носа ни...вън жените от политикатаНе мога бе хоране мога просто

14

Анонимен

преди 6 години

Путин крои планове да ни напада. Путин е опасен.

13

шок и ужасТ

преди 6 години

ОТАН не бил военен съюз?! УжасТ с главно Т!База и пак за без пари нали, че трябва да подпомагаме САЩ всячески. А на Монито това му е работата, затова му се плаща.Ама таз *** не е ли външен на България или ...

12

Анонимен

преди 6 години

Е. Захариева:"Така наречените български училища в Украйна не са български. Там учат украински граждани от български произход."Нямам думи, просто нямам думи що за некадърна *** трябва да си за да се изцепиш така. То бива ***, ама това вече е прекалено!

11

до 11

преди 6 години

Та тебе та " нападнаха" отдавна бежанците. Още ли та боли ?

10

анонимен

преди 6 години

Това, че Соломончо Паси,известен със своята неадекватност и некомпетентност, дрънка глупости, не е повод министърката на външните работи да ги повтаря

9

Анонимен

преди 6 години

Само НАТО може да ни защити от руска агресия. Ето вчера Путин е бил при Ердоган и казал ще нападам България. Ердоган казал да не напада защото ердоган искал да напада.

8

tlor

преди 6 години

За да станеш външен министър на Б-я, трябва БЛАГОСЛОВИЯ от рСАЩ. Няма друг начин. Даже и да е от квотата на БСП, или дори на АТАКА, пак ще е същият външен министър като лигенин. Тая база на НАТО ще е на брега на морето!!! Точно ББ каза преди време, че иска чисто море, че иска морето да е за туризъм и т.н.

7

избирател

преди 6 години

Кои гласуваха за тези *** ?

6

анонимен

преди 6 години

Бъгария след Първата световна война е окупирана от Антантата, през Втората световна война у нас има немски войски. През останалото време никога не е имало чужди войски. Никакави чужди бази и войски не ни трябват. управляващите се натягат пред САЩ, за да могат да ограбват българския народ.

5

Анонимен

преди 6 години

Вън агресивната военнолюбива организация НАТО от България

4

антинатовец

преди 6 години

Протести, нови избори и всички антибългарски пронатовски отпадъци в затвора с доживотна присъда за терористична дейност срещу България.

3

мърло,

преди 6 години

кога българите ще могат да путуват в америка без визи?

2

ами

преди 6 години

Нато не е военен съюз.......наистина ли,и е съюз на мира???Мирни бомби посипаха Сърбия...лицемери проклети!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Защо най-големите некадърници в държавата стават министри?Тази жена се оказа като изключително неадекватна като министър на правосъдието, показва се като изключително неадекватна и като външен министър.Защо такава потресаваща некомпетентност и некадърност, ЗАЩО?!?!