33

Анонимен

преди 8 години

Иракската война: М1:Т72 ......150:0. Факт.

32

Анонимен

преди 8 години

Ама за сметка на това пък властта разполага с чисто нов брониран автопарк. Ако стане война ще пратим войниците с лимузините на фронта, че с тях ще са по-защитени.

31

Анонимен

преди 8 години

До <><>Пич, те руснаците да не са съвсем изкукуригали, че да гърмят по такъв пъдпъдък като БГ-арми с "Воевода" през южния полюс? Нас плоскодънките на Каспийската флотилия ще ни бумнат от раз с "Калибр-НК".

30

Анонимен

преди 8 години

Славно минало: Нямаше армия на Балканите и в половин Европа, която можеше да воюва с България, а сега...

29

hehe

преди 8 години

добре че е старата Руска техника за да се отсрамим ! Къде е подкрепата от НАТО ????27 години след разпада на източния блок ...от запада нищо ...!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Ще кажа само едно нещо- добре, че не сме във война, надявам се да ме разберете. Нищо лошо не казвам за войниците- те разполагат с това, което им осигурява държавата.

27

Анонимен

преди 8 години

До Виолета-ките на момчетата си, че всички са загинали и е останал жив само той" .... и слушайки днес всички високопарни изявления и коментарии се питам - какво е това, армия ли е; нещо много ме боли в гърдите, сякаш вършим предателство към паметта на предците си.

26

Анонимен

преди 8 години

Това главнокомандващия ли е ???Крачи като за джони окър..Роска е много красива.

25

Анонимен

преди 8 години

Чух речта на женския полов орган в центъра на трибуната и се погнусих за пореден път. Мекотелото пак плещеше за Крим, за кибер-войни, за руски заплахи, а в същото време орденчето от Порошенко му топлеше заешкото сърце. А и всяка лоша дума за Русия е долар в сметката му. Толкова жалко мекотело не съм виждал. Така и не разбра, че е напълно игнориран и вече никой не го бръсне за нищо. Компрометирано от всякъде краварско ***. Оказва се че Първанов е направо български светец пред тоя ***. Айде да му свършва мандата и никога повече да не му гледам продажната физиономия. Дано му предл

24

Анонимен

преди 8 години

слабичък беше парада, но ... страната чак сега се отърсва от съветското комунистическо робство.След време и парадите ще станат по-добри.

23

Виолета

преди 8 години

Войната е единственото нещо, което мразя на света - мразя нещастията, които причинява в момента на започването и години след края си... Самата аз съм работила около 5 години в казармата, дядо ми /по майчина линия/ е служил 32 години в казармата, когато го погребваха в гроба му сложиха всичките ордени и медали от войните в началото на 20-ти век; един от братята на баба ми по бащина линия, кадрови офицер, командир на военна част се е самоубил, защото "не можел да си представи как ще каже на близ-

22

Анонимен

преди 8 години

Навремето имахме Върховен главнокомандващ и армия, днес имаме имитации на двете.

21

Българин

преди 8 години

До Анонимен 14Братленце, ако ти е толкова мил путин и руската армия, що не си стегнеш чемадана и не си *** *** майчина накъмто вокзала а!

20

Анонимен

преди 8 години

Виж парада от 1981 -1300 г. България и направи сравнение.!2 самолета и хеликоптера и 35 верижни от които танковете от преди 30г.

19

Анонимен

преди 8 години

Тези бойни машини са морално и материално остарели. През 1977 година когато бях войник в поделението на танковата бригада в Горна баня тези машини за онова време бяха последна дума на техниката.Сега като ги гледам и си спомням ми става тъжно че армията ни за 26 години не е мръднала и сантиметър. Самото поделение на танковата бригада в Горна баня е разформировано и унищожено от новите капиталисти-старите комунисти. Жалка и тъжна картинка!

18

<><>

преди 8 години

Останало е някое друго дърто оръжие , жалкото е че дори да ни нападнат не може да го използваме понеже не е хуманно и от БХК ще ни съдят, а от ЕС ще ни се сърдят ! Интересно ми е ако паднат две "Воеводи" ...................да не продължавам !

17

Анонимен

преди 8 години

Публиката е повече от армията на площада...

16

Анонимен

преди 8 години

И аз съм съгласен че парада е пародия но пък нали знаете че размера не е важен голям го вади ама мек....

15

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше жалко, щеше да е смешно в какво се превърна армията ни откакто влезе в НАТО...

14

Анонимен

преди 8 години

По принцип тези паради с дрънкане на техника по жълтите павета са една недомислица останала от червените мафиоти, иначе няма спор трябва да обърнем повече внимание на армията ни, щото сме на проветриво място, от югоизток фанатизирани разбойници, от изток кремълски разбойници, а от югозапад вардарски шизофреници