9

Анонимен

преди 8 години

Провалените правителства си личат по идиотските мерки,с които се опитват да заличат провалите си.Утре ще кажа, да не дишаме, че да не си товарим белите дробове.

8

БирникЪ

преди 8 години

Който не може да си позволи уиски, естествено пие ракия. Друг е въпросът, че ракията, направена от мераклия, е по- добра от уиски. По-добре да се пушат цигари, като не можеш да си позволиш пури. Като Баце, например. А сланината е най-евтиният заместител на месото.От друга страна, приходите от акциз и ДДС върху алкохола и цигарите, далеч надхвърлят разходите за здравеопазване. Но Баце не е учил икономика и не знае, че пиячите и пушачите издържат цялото здравеопазване. Не друг им плаща лечението, а те плащат лечението на всички.

7

Анонимен

преди 8 години

a koito dranka prostotii da podava ostavaka

6

свинаря

преди 8 години

Нали си плащам осигуровките,защо тоя ми казва,че други щели да ми плащат лечението?

5

Съгласен

преди 8 години

Съгласих се на секундата! Да ми махнат акциза на цигарите и алкохола и сам ще си плащам лечението. Баси !

4

Цецо

преди 8 години

Да не би Бащицата да е отказал пурите, филиите с мас и да е спряв вечерните разпивки на по чаша уиски с Веждито? Или не смята да се лекува в България? Или въобще няма да боледува - щото е богопомазан?!? Леле-е-е...

3

Анонимен

преди 8 години

Няма спасение от идиотщините на ***.Щом сме на медицинска тема - как не се намериха досега няколко достолепни български лекаря да го освидетелстват и вкарат на тихо и прохладно място?Та да мирясаме най-сетне.

2

Любо

преди 8 години

Тия тотално загубиха връзка с действителността !

1

Анонимен

преди 8 години

А който дрънка тъпизми докога ще е премиер?