17

Анонимен

преди 9 години

В България Нефтозавода-ЛукОил работи с българина мутрата Златев и СССР, така че не пишете глупости.

16

3399

преди 9 години

Истината е, че в ЕС ситуацията никак не е розова. Всички държави се чудят от кой да измъкнат още пари с глоби, такси, лицензи, забрани.В Австрия от 3-4 години пътните им полицаи са но % от глобите, в Германия контрольори са на всяка спирка на метрата. Миналата седмица почнаха Гугъл, тая седмица Газпром.

15

Анонимен

преди 9 години

Брей, че над големи мат'ряли работи туй момиче! То труд, то писане, брисане! Само със заглавията дето не случва! Звярът сега ще щипне пролетна тревица, мечи лук, вегетарианска диета въобще! Но ако се окаже "шатун" и му се прииска нежно месце от меки кунки? Дръжте приличен тон, европейки и европейци! Защото ако решат да ви спрат кранчето, друга песен ще запеете! И без това Европа олевява, безработицата расте, стачките зачестяват, хората надигат глава, да не стане нещо, като преди стотина години..

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 22Да не стане някоя "Катарска пролет" изведнъж?

13

Стамат

преди 9 години

До Анонимен"Дали го разбираш това ?"Не, човече, ас просто съм няколко пъти по-*** от теб и не го разбирам... ;-(

12

Анонимен

преди 9 години

Време е газпром да хлопва кепенците

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКато не ви отърва, вкарвайте си газ с корабите. Ще ви е по на далавера, само няколко пъти по скъпо. Пак сте заронили сълзи на чужди гробища.-------Не е по-скъпо а е по-евтино ***. Катарския втечнен газ е 370$, "братския" 450$

10

Стамат

преди 9 години

Газпром е монополист - факт.У него ляба, у него ножа.Еврогейците могат да си размахват измислените закони срещу монопола колкото си искат, никой не ги бръсне! ;-)

9

Анонимен

преди 9 години

Русия трудно може да си позволи 40 милиарда доход по малко. Трудно - но сигурно възможно.Европа - да изкара зима без руски газ - невъзможно!

8

смок

преди 9 години

*** и копи...тата неидни. Дървил се бил ЕС на Газпром, не знам какво правили. Хората посочват съвсем ясно: България и още няколко държави плащат прекалено скъпо за доставките си на газ. Но не, ако зависеше от вас щяхме да плащаме двойно повече... Какво да каже човек... "Вий, вий сте ***", го е казал поета доста отдавна. С право!

7

икономист

преди 9 години

Не знам Европа колко е зависима от Руската газ, но ако спре кранчето голямата бензиностанция ще фалира за една седмица . През всичките години на износ и печалба от газта Руснаците не направиха никакво производство , а само ракети . При това положение сега да се сърдят на себе си .

6

до анонимен1

преди 9 години

Зелкина работа виж кой написал публикацията и не се чуди.

5

Анонимен

преди 9 години

Като не ви отърва, вкарвайте си газ с корабите. Ще ви е по на далавера, само няколко пъти по скъпо. Пак сте заронили сълзи на чужди гробища.

4

Ама

преди 9 години

Не купувайте от Газпром. Някой да ви кара насила. Спирайте северен поток и викайте плевньо. Той доставя газ в кофи от Катар.

3

Чекист

преди 9 години

Да си го кажем направо. ЕС се чуди как да събере някой лев отгоре, че нещата не са никак розови.

2

Анонимен

преди 9 години

Напоследък газовия звяр изпосталя много и се превърна в проскубан ленив мечок с проядени жълти зъби и смърдящ на самагонь.

1

4321

преди 9 години

Стопли се и евро взеха да се репчат на газпром. Ама като застуди наесен ще замяукат за по-евтина газ и редовни доставки.