18

Анонимен

преди 2 години

Алабализмов пак се изказа неподготвен. Само преди седмици от КТ"Подкрепа" излязоха със статисика, която опроверга манипулацията, че българчетата имат най-къса учебна година. Никой не мисли за децата и за родителите им. Мисълта за хората е като за ресурс, работна ръка, и то евтина. Какъв е смисълът от разтягането във времето на учебната година? Защо лишаваме децата от здраве? Разбиха и разбиват основни принципи на ученето като процес с идеята да произведат страхливи послушни тикви...

17

Ъм

преди 2 години

Само че да знаеш къде е България не е признак за умност, а за обща култура... Щото у нас всяко лапе знае къде е България, но не може да реши едно просто квадратно уравнение. ;)

16

Nqkoi

преди 2 години

Вземете махнете 12 клас! Една изгубена година в която не се предава нищо, а само се готвиш за матури!

15

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно, децата на запад имат повече ваканции и са по дълги. Да не лъжат.

14

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е не колко, а какво ще учат тези деца... Още по-голям е въпросат, на какво ще бъдат научени. Като гледам, какви млади кадри има... Май ги учите само на хартия.

13

Анонимен

преди 2 години

И с 1-2 седмици повече учебни дни по умни ли ще станат децата?

12

Анонимен

преди 2 години

И пет пъти по умни от ония на запад, един ме пита от каде си, казах България, а ония вика, ааа това е в Сибир някаде, не знаят картата на Европа.

11

Анонимен

преди 2 години

тоя ьръгелл продължава да дразни хората в България, сега детството на децата ни му се видя много безгрижно, я и в събота като по тошово време.

10

Анонимен

преди 2 години

Не може примерно на 7 септември защото хората ползват намалението за почивка от 1.09, тъй като не получават като Денков по 10 бона заплата за месец. Какви са тези своеволия? Питал ли е учителите? Попитал ли е родителите? Учителите и родителите не могат да си позволят за почиват в активния сезон заради непосилни такси по курортите и едвам от 1.09 могат за десетина дни да заведат децата си до морето. Денков да си събира партакешите и да изчезва докато не го изгонили с камъни!

9

67809те

преди 2 години

Дянков иска да съсипе образованието в БГ,децата в Европа "учат" повече време,но не уроци,а си ритат футбол,танцуват или им пускат филми да си гледат и това е!Явно управляващите нищо не знаят за това,което е срамно и долно и явно целта е да се унищожи системата на учене у нас,а на.Запад пак няма да ни признават усилията.Дянков е слаб министър и защо не въведе ,както е на запад,в училищата да се възпитават в национализъм децата? В Дания без датското знаме не сядат на чина.А в БГ?

8

Анонимен

преди 2 години

Направете я 365 дена учебната година ,пък който когато иска да ходи на училище.Тогава никой няма да има претенции

7

Зороз

преди 2 години

Край на свободата, от люлката до гроба в системата, или на фронта срещу неверниците, избирайте !

6

Анонимен

преди 2 години

Затвор бе поплювко!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Такифа кат тоз искат да на отдалят от проятелстфо с России ни чрм Запада запата е фреден за Болгарии

4

1-н

преди 2 години

за обсужващ персонал колко да се учи...а некои френския научен през ваканцията им стига за цял живот

3

Анонимен

преди 2 години

Сравнете колко повече учебни часа имат децата за ден в България с децата от ЕС! В България имат по 7 учебни часа за ден, а раниците на децата са над 10кг. Защо Денков измерва ученето като килограм сирене? Учебните програми нямат ли значение или вятър го вее на куцо магаре?

2

Анонимен

преди 2 години

И за това сега през месец май не се учи, за да започнем на 20-ти август! Алоу, г-н министър, на теб кога ти беше първия учебен ден та се изучи за професор???

1

ВЪПРОС

преди 2 години

Кирил Петков донесе Нова Учебна Програма от САЩ .1.Няма да се ваксинират Деца.2.Няма да се изучава Таблицата за Умножение .3.Няма да се изучава Български Език , История и Литература .4.Ще се изучава посещението на Министъра на СМР в САЩ и СМР Песента Йовано , Йованко - СМР Песен .