19

Анонимен

преди 4 години

Данъка за най-богатите 90 % и премахване на плоския данък за да се изравнят богатите с бедните. Национализация на икономиката, конфискация на апартаментите и влоговете и държавни цени. Съкращения на партии и администрация. Всичко друго няма смисъл и народа ще фалира.

18

Анонимен

преди 4 години

Тежко и горко на народ, който играе на сватбата на ГЕРБ с ДПСГЕРБ и ДПС се разбраха за партийната субсидия. Хем ще е един лев, както искат хората на Борисов, хем даренията за партиите ще са без ограничения - както си пожела, както пожелаха Пеевски и Доган. Това е важната новина от 19 юни, 2019 г. Това, дето всички го усещаха отдавна, се каза днес гласно и показа гнусно. Затова, недраги българи, се налага да припомня някои нещица от злощастната ни история.

17

Анонимен

преди 4 години

Орбан не печата пари, напротив той изгони Сорос и всички очакваха да потъне, пък той доведе още инвеститори в страната. като Симънс например. Сега правят съвместен проект със Сърбия за магистрала. НО страната му е уредена, нашата - не.

16

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБерастките слуги Горанов и Искров, кога ще влязат в затвора за фалита на КТБ ?

15

Анонимен

преди 4 години

Орбан също имаше валутен борд - но той реформира всичко, изплати всичко до стотинка и премахна борда.А и нека някой ми обясни - как Борда допусна фалит на КТБ? явно правителството може да "прескача" борда.

14

Анонимен

преди 4 години

Сега докато ядат кифтетата им е добре, но после ще се вайкат, че няма достатъчно работна ръка.

13

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, щом се ръководиете от Бизнеса - още утре гласувайте 15 процента ДДС и необлагаем минумим на заплатата. Мен това ме устройства. Ама вие и това няма да направите. Хем ДДС на лекарства и храни няма да падне, хем данъчна реформа няма да направите!

12

Анонимен

преди 4 години

Да изметем Бойко с камъни!

11

Анонимен

преди 4 години

По-ниско ДДС ще намали цените само при държавна икономика и държавни цени както беше при Живков. При пазар ще стане спекула и ще скочи само печалбата на търговците и рекета.

10

Анонимен

преди 4 години

ТРъмп, ОРбан направиха данъчни реформи и намалиха данъци . ОРбан съживи икономиката заговори се за Орбановика. Тръмп две поредни години постигаше рероди - като БВП, като ниска безработица, като инвестиции...Ами Холандия...СТрана БЕЗ ДВОЙНО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ. А отделно - всеки който извършва научно-развойна дейност биав стимулиран данъчно. Корабите над определен тонаж също имат данъчни облекчения.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе мислите ли че Мутрите ще ви свалят ДДС-то и цените на лекарставата храните тока парното хляба, ако така си мислите сте големи наивници бе. Те гледат да ви съдерат по 5 кожи вие сте седнали да се надявате на ниски цени и високи заплати. Докато сеяндури ви управляват живот няма да видите това ако през тези 30 години не ви се е изяснило дано през следващите 30 ви се проясни.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с 2-та милиарда излишък и с 2-та милиарда от контрабандата.Къде отидоха ?Защо никой не разбра за тях, никой не почуства че сме забогатяли ?Или пак в джоба на Тиквата и Шайката му ...

7

Анонимен

преди 4 години

Прогресивно подоходно облагане и... Горанов в затвора

6

Анонимен

преди 4 години

Досега се говореше, че от саниране сме спеситил 2 милиорда, че имаме огромен резрерв, че даваме 4 милирда за армия 2 милиарад за МВР, чеот другата година се подновява санирането... и изведнъж - не можем да отделим 1 милиард за народа

5

V

преди 4 години

Доналд Тръмп намъли данъците за да стимулира икономиката ни .А на нас ни се обяснява че горанов бил по умен от Доналд Тръмп и въпреки огромния излишък ,ддс не трябвало да се намалява защото да има повече пари от излишъка за крадене . И ТУКА СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА ДОНАЛД ТРЪМП ЛИ ЗНАЕ КАК ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА ИЛИ ГОРАНОВ ??????? БСП правят същото като дойдат на власт .10 % корпоративен данък и 20 % ддс на хляба .ПРОБЛЕМИТЕ ИДВАТ ОТ ГЕРБ И БСП

4

Анонимен

преди 4 години

Нормално те са изедниците народни, ако има как и без пари да им работим ще е най добре и да се върне робството!

3

Анонимен

преди 4 години

Какво манипулативно заглавие. ПОДКРЕПА Е ЗА НАМАЛЯВНЕ на ДДС на лекарства.Бизнеса е за цяла данъчна реформа, която трябва да започне с намаляване на ДДС на 15 проценат и обявяване на необлагаем миминум. Просто не виждат смисъл да се намалява само един компонентЛЕвицата и ДПС са ЗА намаляванеСамо Горанов и реформаторите са против.

2

да бе

преди 4 години

А народа???А, забравих, няма такова нещо в тази държава.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя "бизнес" не мога да го разбера - досега ревяха, че ДДС-то е прекалено високо, сега не искат да го намаляват. *** разбери.