37

не народ а .......

преди 7 години

Това че Слави направи това за което ни я нямаме смелост не трябва да води до обиди към Слави и шоуто,страх ли ви сме и това е .....

36

Край

преди 7 години

Те много тънкообидни. Ще си играят на изборки - от ония дето нищо не променят АМА после ще ядат жълти павета в дебелите тикви.

35

сега

преди 7 години

Не само обиди ами и бой трябва да ядат кой където срещне депутат не зависимо от коя партия бой ако искате и другото.......

34

До 38

преди 7 години

Така ли били 1/3? Я ми кажи едни избори преез последните 10 години в които са участвали ппвече от 4 млн.

33

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхме с законите на 90 те до сега това предаване и шоумена да са в панделата малко ли ги гониха от всички тв това вече е прекалено какво е това ШОУ няма скечове няма нищо ако иска да си прави предаване за политика да разпуска бенда и балета и да си прави сам предаване аман самия Слави нарушава законите на БТВ предаването е ШОУ а не политическо !

32

Анонимен

преди 7 години

Славчо е една изпята песен

31

Анонимен

преди 7 години

Е то целия народ се е ядосал на 240 разбойника в НС, тъй че чувствата са ни взаимни, въпроса е дали тия 240 имат смелостта да се изправят лице в лице срещу 3,5 млн.

30

Анонимен

преди 7 години

Само дето тези 2.5 милиона не са 3/4, а 1/3.

29

Нас

преди 7 години

ЗАЩО не им харесва на депутатите !? АМИ и на нас не ни харесва , тяхното ШОУ ,но не ни питат !!!

28

Анонимен

преди 7 години

Подигравка е да не уважавате волята на 3/4 от избирателите, а това в шоуто е нормалната реакция на арогантния гьонсуратлък демонстриран от българския депутат

27

Анонимен

преди 7 години

Поне на тази тема ще се обединят тролчетата от всички партии. Заедно да плюем референдума за да не развалим рахата на шефчетата си.

26

Анонимен

преди 7 години

Искам да изкажа благодарност на сайта, защото с тази статия искрено ме разсмяхте, което не се случва чест. Посто малко неща ме разсмиват.Мерси, е това пишете, а не да сумирате градусите навънка)))

25

Въпрос

преди 7 години

Като сме се разбъбрили за имотите на Цвъки. Прокуратурата го разкости ! Някой знаели колко имота и пари има Корнелия и нейното семейство? Тя е била фактор в най-крадливите правителства, като се почне от Иван Костов като се мине през Царското и се стигне до това на Станишев(което за да не го гонят за кражбите си направи и закон)?

24

Анонимен

преди 7 години

Браво на художника... номер 8.. развесели ме:)) и е прав.. Художник... ставай депутат направо... за там си...

23

до 25

преди 7 години

До Stefko 88Абе може и да е просто селско момче, но им развали рахатлъка на депутатите. Ти като си толкова умен какво си направил, кого избра в парламента, за да работи като нормален депутат?

22

АНОНИМЕН

преди 7 години

Как човека с 6-те апартамента от майка му и за когото Слави направи референдума ще се опълчи на същия този Слави. Никога. Нормалните хора отдавна не гледат тази помия наречена странно защо шоу?Няма как от 6 милиона избиратели 2.5 милиона да гласуват за нещо което самите те не знаят какво е и 3.5 милиона да са твърдо против мажоритарен вот и това нещо да мине. Не желаем в парламента Митьо Очите, Митьо Пищова, Братя Маргини и Галеви, не желаем *** силиконки от Пайнер, не искаме хора на Ердоган .

21

Анонимен

преди 7 години

Цецо шестака се прави на снизходителен към Дългия- ще умра от смях!

20

Анонимен

преди 7 години

Депутатите трябва да се научат, че уважение се печели. Слави е шоумен и си търси рейтинга с цената на просташката истина, която всички я мълчим от немай къде. Достойните хора междувпрочем винаги ще застанат настрани от подобни мръсотии. Да бъдем достойни и да не заемаме страна в този бълвоч.

19

Анонимен

преди 7 години

Кое шоу повече ви кефи? (Б***си тъпия въпрос генерирах...)

18

eve1

преди 7 години

Предлагам да ги избесим тез всичките 240 народни представители пред парламента пък после да взимат становище каквото си искат и светът да преценява прави ли сме били или не!